בית פורומים אלי גרסטנר Eli Gerstner

יום ראשון - קליפ חדש!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/3/2013 16:58 לינק ישיר 
יום ראשון - קליפ חדש!

אלי כותב:

Hi my Brothers & Sisters. I released a single & music video about a year & a half ago called "Ah Ah Ah" a week or so before our YBC Live Succos '11 concert. I felt it would add some excitement to the show...writing a new song & releasing it & performing it for the 1st time for a specific concert. B"H the video has 1.4 Million hits & its one of our most popular songs. This coming Sunday (March 17) I plan on releasing another new single & music video in honor of the YBC Live Pesach '13 show in Queens College called "Ad Olam". It's going to feature the cast of the show...YBC, The Chevra & Benny Friedman. I am sooo excited about this one. Have a great Shabbos!!!

תוקן על ידי אידי ב- 15/03/2013 17:01:23

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2013 17:39 לינק ישיר 

עט, מה דעתך פשוט לשלוח לאלי קישור לאשכול הזה בתוספת תקציר על תוכנו...?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2013 19:58 לינק ישיר 

אם היתי רק שומע ולא רואה את הקליפ היתי נותן לו ציון עובר בקושי אומנם שיר נחמד אבל לא יותר מזה.
אבל אחרי שראיתי את הקליפ אני יכול להגיד לכם שיתביש לו אלי.
 אם להראות בקליפ כאילו הם במעודון קופצים כמו משוגעים אז אני לא יודע לאן הגענו.
ודרך אגב כל מי שהראתי לו את הקליפ אמר אותו דבר פשוט הגזמה וחבל!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2013 16:18 לינק ישיר 

אוי!!!!!
לא אהבתי את הקליפ....
הלחן משעמם.. עצרתי באמצע הקליפ.. לא יכולתי להמשיך לשמוע..
היה חסר עוד איזה שהוא בית לשיר הנחמד...
גם אני לא בעד כל המוזיקה האלקטרונית הזאת.
וממש לא אהבתי את הילדים איך שהם שרו.. בנוסף ל"ריקודים" היפים שלהם...
סליחה אלי..... ירדת רמה....
גם הסגנון.. לא משו לוידעת.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2013 12:25 לינק ישיר 

דרך אגב, עצה לקליפים חדשים מאת EG הפקות:

בפעם הראשונה תפעילו את הוידאו ותעברו למסך אחר, תשמעו את השיר בלי הקליפ כמה פעמים ורק אחר כך תראו את הקליפ, זה עוזר שהקליפ לא הורס את השיר ולא 'משתלט' על העניין ........

תוקן על ידי עטT ב- 21/03/2013 12:29:18

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/3/2013 16:51 לינק ישיר 

הקליפ לרימונים ולאתרוגים:
http://toker.fm/index.php/he/videos/video/515
לי יש רימון ממש חסום ובקישור הזה זה עולה לי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2013 00:59 לינק ישיר 

מה לעשות!
היום חושבים שמחשב הוא תחליף להכל- מסתבר שזה לא תמיד נכון
אומות אמיתית היא אומות טבעית- הכי שאפשר
מי שלא מצליח להפיק אומות כזו, באמת צריך לעזרת כל ה"מסיחים"
מקווים שישתפרו- זה באמת רעיון לשלוח מכתב לאלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2013 22:18 לינק ישיר 

למה, למה, למה ????

למה אלקטרוני ????????

מתי לאחרונה שמענו עיבוד של אלי עם מוזיקה אמיתית ואיכותית כמו שהוא יודע לעשות ??

אני מקווה שזה רק בקליפים, כי כמעט כל הקליפים שאלי הוציא הם רימיקסים ואלקטרוניים.

אני יודע שבאלבום של החבר'ה יהיה מן הסתם הרבה אלקטרוניקה, אבל אני רק מקווה שבשאר האלבומים זה לא יהיה יותר מהרגיל, במיוחד לא באלבום של אלי (אם הוא יצא אי פעם .......) אני כבר מחכה לאלבום איכותי עם שירתו של אלי ועיבוד מוזיקלי נורמלי.

צריך לשלוח לאלי מכתב, שיבין שהציבור לא רוצים את כל האלקטרוני הזה! 
לפי מה שאני מבין זה לא שהוא אוהב את אלא שהוא חושב שזה מה שהציבור רוצה (או כמו שהוא עצמו ניסח את זה 'כרטיס האשראי שלי אוהב את זה')
גם בשירים בזמן האחרון וגם בהופעה האחרונה (YBC LIVE 4) היה הרבה יותר מדי משחקים, מוזיקאליים וויזואליים, וצריך להגיד לאלי, די !  רוצים טבעי !! תן לראות את ההופעה כמו שהיא הייתה ! תן לשמוע מוזיקה איכותית אמיתית  ברמה שרק אתה יודע לעשות !!  

ולעניין השיר והקליפ:

הקליפ,כמו העיבוד, יותר מדי אלקטרוני, אבל עדיין די נחמד, כמובן שישיבה בויס זה לא מה שהיה פעם (גם בלי קשר לYMG) גם בעניין ההופעה וגם בעניין השירה של הסולנים, אבל הם עדיין שומרים על הרמה שלהם, ואני מאמין שעם הזמן זה ישתפר, הקליפ עצמו חסר כל תוכן, לא הבנתי מה הם רוצים להביע שם. ובכלל, איפה הם צילמו את זה ?  באיזה משרד ??

הלחן: לא ציפיתי משיר בקליפ להרבה, שכן זה הסוג שאלי מוציא בקליפים, אז די נהניתי מהלחן,לחן קליט ונחמד עם חלק ראשון שקט, החלקים האחרים קצת חוזרים על עצמם יותר מדי, וכמו שהזכרתי לעיל אלי לא מבין שאנחנו (לפחות אנחנו, השאלה היא באמת מה רוב העולם מעדיפים) מעדיפים את הסוג הרגוע יותר עם מוזיקה נורמלית (רגוע אני מתכוון אפילו קצבי, רק בלי כל הבלגן הזה.....)

בני פרידמן שר נפלא כמו תמיד, ההופעה שלו בקליפים אף פעם לא הייתה יותר מדי טובה (יש תקווה היה זוועה, ומעלה אני היה בסדר רק בגלל הגימיק עם המים) ככה שכאן זה די טוב.

ועכשיו הגענו לשלב המענין: החבר'ה בינתיים ההתרשמות חלקית, שכן הם שרו רק כמקהלה, ולא בתור סולנים, אבל זה נשמע טוב, זה נשמע יפה, זה נשמע החבר'ה !   ויותר דומה לחבר'ה הראשונים מאשר לשניים.
עכשיו צריך רק לחכות לאלבום כדי לראות אם אלי הצליח לשחזר את ההצלחה של החבר'ה הראשונים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/3/2013 20:18 לינק ישיר 

אכזבה גדולה מהקליפ.
הלחן לא יפה העיבוד מזעזע - וקצת וודקה לא הייתה מזיקה...
ומה למען ה' הולך שם? הריקודים והקפיצות שם לא היו מביישים מועדונים מכובדים בלאס וגאס.
ועל זה נאמר ובחוקותיהם לא תלכו..

אכזבה ענקית. לכבוד פסח ציפינו להרבה יותר

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/3/2013 14:38 לינק ישיר 

טוב לא יודע מה קרה שאני שונה פה מכולם, אבל שיא שיא נהניתי גם מהשיר (אפשר לומר בעיקר מהחלק המוזיקלי ופחות מהקליפ, לא כי הוא לא מושקע אלא כי אני לא מבין מה העניין לעשות לעשות קליפ בלי משמעות) וגם מהעיבוד.
(נראה לי שגם שבנשבעה תגובתי הייתה שונה, אני שמעתי אותו עשרות פעמים).
(האמת היא שהחלק הראשון די ריגשני כפי שביארתי בעבר. אמא שלי חושבת כפסנתר).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2013 13:07 לינק ישיר 

פסנתר - אני חשב אחרת  בנוגע להכל חוץ מהלחןץ (וזה מאד חשוב) לדעתי הקליפ והאיכות הוידאו וההשקעה שלו טוב. הלחן אממ... אכתוב כך: אם הייתי שומע את השיר ללא הקליפ, הייתי עובר לשיר הבא. הקליפ קצת מוסיף צבע. אבל באמת בלחן אין משהו יפה(בלשון המעטה)...

תוקן על ידי netson ב- 19/03/2013 14:02:38

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2013 02:00 לינק ישיר 

פסנתר_כנף כתב:
-
דברים לא טובים קורים בגזרת גרסטנר לאחרונה, וכל כך עצוב לראות את זה.
.

שאתה תגיד ככה על גרסטנר ??? לא האמנתי בחיים שלי....זה אות כישלון לגרסטנר

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2013 21:46 לינק ישיר 

-אזהרה - לא לבעלי לב חלש-

אני מצטער לומר את זה, ומישהו עלול לחשוב שפרצו לי לניק, אבל השיר גרוע, הקליפ גרוע, והסולנים לא מעניינים במיוחד (והכי גרוע זה שהם ממשיכים לשיר עם פנים זעופות).
יש רק קרן אור אחת - החבר'ה. הם לא הפילו אותי מהכסא, אבל הם נשמעים טוב.

דברים לא טובים קורים בגזרת גרסטנר לאחרונה, וכל כך עצוב לראות את זה.
הכשל הויזואלי התחיל מאז ש-On Time נכנסו לתמונה.
הכשל המוזיקלי התחיל כשאלי הכיר יותר מקרוב את המוזיקה האלקטרונית, וחשב שעיבוד וסאונד טוב יכולים לחפות על שיר גרוע.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2013 21:08 לינק ישיר 

אחרי צפיה ראשונה...
אז קודם כל, בגדול נראה ש On Time Studio השתפרו מאד, גם מבחינת האיכות הטכנית של הקליפ וגם מבחינת הבימוי.

העיבוד של השיר אלקטרוני - כמיטב המסורת הגרסטנרית. עוד לא הספקתי לגבש דעה לגבי הלחן עצמו ומבנה העיבוד...

בעיקרון יש חלוקה דיי שווה ומעניינת בין 'בעלי התפקידים' בקליפ
דווקא מהחלק היותר מעניין מהפקות גרסטנר- החבר'ה- אנחנו שומעים טעימה קטנה יחסית- ונראה שיש להם מה להציע! בהחלט נראה שאלי הצליח לשחזר את מבנה הקולות ההרמוני שכ"כ מאפיין את החבר'ה הישני ​אני אומרת את זה בזהירות כי המיקס קצת מאפיל על הקולות שלהם, ככה שעדיין נצטרך לחכות לדיסק להתרשמות מלאה....

אהבתי מאד את החלקים של בני פרידמן בשיר! גם מבחינת השירה וגם מבחינת הבימוי!

התפלאתי לראות שיהודה טורנר עדיין שם. יצא לו קטע יפה! =) מה לא? לא ראינו חידוש מבחינת סולנים ב YBC... (YMG... YMG... כנראה זה אחד בדור! )

אלי לא לוקח חלק בקליפ הפעם וחבל, אני אוהבת את הטוויסטים שהוא מכניס בשיר, אם כי בני בהחלט ממלא את מקומו בצורה מכובדת (במחשבה שלישית- היה מעניין לשמוע את שניהם יחד!) ‫

לא אהבתי את הקטע שנראה כמו דסקוטק. חבל. =( (אוף זה לא היה הניסוח המקורי, אבל לא נורא)‬

עדכונים ורשמים נוספים יגיעו לאחר צפיות נוספות... ;)

תוקן על ידי עטT ב- 21/03/2013 14:31:22

כנסו ל:
פשוט מוזיקה
כל המידע על המוזיקה החסידית במקום אחד!
פורום אלי גרסטנר
ישיבה בויס,החבר'ה, מנוחה, אלי גרסטנר ועוד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2013 20:46 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2013 20:13 לינק ישיר 

קליפ יפה,מקפיץ,מושקע(on time studio).
באמצע הקליפ נכנסים החבר'ה(שלא כמו שחשבתי,יש להם קול בוגר בהחלט!) ובני פרידמן-שנתנו הופעה טובה-מה שגורם לקליפ להיות הרבה יותר מגוון מעוד סתם קליפ.הלחן עצמו לטעמי מצויין רק חבל שלא נכנס עוד איזה שהוא בית באמצע.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > אלי גרסטנר Eli Gerstner > יום ראשון - קליפ חדש!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext