השבת בבית הכנסת הגדול בירושלים החזן האורח חברי הטוב לייזר ברוק בהצלחה חג פסח כשר ושמח
נשלח ב-25/3/2013 16:06
הלכתי השבת לשמוע את חברי לייזר ברוק עובר לפני התיבה בבית הכנסת הגדול בירושלים, והתרשמתי עמוקות מהדרך שעשה, את לייזר לא שמעתי אותו בתפילת שבת מאז לפני שנתיים בבית הכנסת הגדול ברחובות וניתן לראות שעם השקעה ועמל ניתן לקחת את הפוטנציאל ולהוציאו לפועל נהנתי מתפילה נעימה ומהנוסח היפה ומוגש בקלאסיות בקול יפה ונעים, משילוב המנגינות על המילים והחיסכון. הגעתי לשמוע ולפרגן לחבר ומצאתי את עצמי נהנה מתפילה של חזן כלבבי תמשיך להצליח
תוקן על ידי ברטוןאמיתי ב- 25/03/2013 16:07:11
נשלח ב-22/3/2013 14:29
הרבה הצלחה תעלה מעלה מעלה, רבותי שווה לבוא ולשמוע כי יש הרבה ממה, שבת שלום וחג כשר ושמח לכולם....
נשלח ב-21/3/2013 23:38
כך או כך, הנה ביצוע ספונטני של לייזר לאשמנו מכל עם מתוך קונצרט פנימי קל השבוע בפ"ת http://youtu.be/evMGP5mA46E שיהיה בהצלחה ושבת שלום
נשלח ב-21/3/2013 14:42
ראשית, אני מתנצל פשוט דברי לא הובנו דים
אני שמעתי את לייזר בר"ג פעם או פעמיים כשרנד העלה אותו לשיר את קהילות הקודש ואודה ולא אבוש שהזלתי דמעה או יותר. אני מוקיר מכבד ומעריך
כוונתי היתה אך ורק לטובתו, הסופרלטיבים לא מועילים עם איש. הרי הוא בחור צעיר יש לו עוד דרך להתפתח ולגדול וכרגע כשמכתירים אותו בתואר זה או אחר זה רק משאיר אותו בבינוניות. הוא חזן צעיר תלמיד ואני מאחל לו המון הצלחה.
הדרך להיות חזן ענק לוקחת לא שנה לא שנתיים אלא עשרות בשנים...
נשלח ב-21/3/2013 13:29
בהצלחה!
נשלח ב-21/3/2013 11:38
גושדני קודם כל תכיר אותו ואח"כ תדבר כי לפי דבריך אינך מכירו חזן נקרא לא רק לפי הוותק והדרך אלא לפי קול ולא רק טונים וצרחות אלא איכות וידע בשימוש נכון ויציבות קול וכן קולרטורה ומוזיקליות שבזה ניחון החזן ברוק אנחנו מחפשים את העומק והרגש בחזנות וכן הבנה במה שהוא אומר וזה מה שמצאנו בו אז נא לא לזלזל!! בהצלחה ליזר!
עם הרבה הרבה כבוד לחזנות צעירה ולפוטנציאלים וממשיכי
הדרך. הרבה לפני כתיבת סופרלטיבים יש לעבור קילומטרז מייגע ומפרך על מנת להיקרא חזן.
ובוודאי שתגובה זו אינה משרתת את החזן. ברכת הצלחה לחזן הצעיר שסולל את דרכו מעלה. ואל תשכחו התפילה היא העיקר.