בית פורומים בית שמש

יצא המרצע מהשק: מונטג עם אבוטבול

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/3/2013 10:45 לינק ישיר 
יצא המרצע מהשק: מונטג עם אבוטבול

בוקר עצוב לבית שמש.

אחרי כל התקוות שמילאו את העיר כאילו ירוץ בריצה עצמאית התברר שמשה מונטג צחק לכולנו בפרצוף כל הזמן.(לזכותו ייאמר שהוא נתן לכולם לפטפט אבל הוא עצמו שתק ולא אמר כלום)

במקומון העירוני כתוב בשמו בכתבה מוזרה משהו, שהוא מביע תמיכה מלאה בסיקריק הש"סניק לראשות העיר.

לגבי הניתוח הפוליטי שלו הוא צודק בכל הדברים חוץ מדבר אחד: יש כשלים רציניים מאוד בקדנציה הזו, ואם היה סיכוי שיתקנו אותם בקדנציה הבאה היינו עושים זאת.

אבל, כל עוד הסיקריק הוא זה שיושב על כס ראש העיר אין שום סיכוי שמשהו ישתנה לטובה. לכן לא נתגייס למערכה ולא נצביע לאבוטבול בחיים.

זו הטעות שלך מונטג. תראו את זה בקלפי.

תוקן על ידי כלבחוצות ב- 21/03/2013 10:52:33

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2013 11:50 לינק ישיר 

חחחח אם הם ינצחו צפויות שנים שחורות חחחח :D 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2013 22:56 לינק ישיר 
לא ממש

מכיר את המיקרה אבל שמעתי גם שהרב ויינר הוא אישיות נעימה לכל הבריות....
אני גם יודע שהרבה חילונים שרצו ללכת למקווה מים (בריכה ים) ביקשו מימנו אפשרות ללימוד שחייה...
לא יודע מה יצא עם זה בסוף..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2013 08:53 לינק ישיר 

לקול מהרמה

מה קרה עלה לך הדם לראש

אני רק עשיתי השוואה בין ביתר עילית שהרכב האוכלוסיה זהה לבית שמש למעט שאין בה אנגלוסקסים והגעתי למסקנה זו
בנוסף רציתי לתת לך עוד ראיה לכך ביקרתי רבות אצל אנגלוסקסים והבלגן אצלם בבית חוגג הם פשוט לא יודעים לנהל בית הם נולדו עם כפית של זהב בפה ולכל דבר צריכים צבא של משרתים ופה בארץ שאין להם את היכולת הכלכלית לכך הם פשוט לא מסתדרים זה כל מה שכתבתי הכל עניין של תרבות.
אין לי מושג מה מצב הניקיון ברמה ב' ובקריה ובהזדמנות כשיהיה לי זמן אני יבדוק גם את זה 

תוקן על ידי החלק ב- 07/04/2013 08:55:15

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2013 11:31 לינק ישיר 

ראש עיר שלא מסוגל לתת הוראה לסגנו ולכוף עליו לעשות את עבודתו לכל חלקי העיר ועוד בשמעו וזה בציטוט כי העיר נגמרת אצלו בכיכר מוניות שרת ראש עיר הכפוף ומפחד מכל קנאי העיר ונשלט ע"י גחמותיהם ע"י שליחיהם באגפים השונים החל מרווחה ועד חינוך דרך כל חלק מחלקי העיר הזו ומגיע למצב הזנחה פושעת לא ראוי להוות ראש עיר של כולם .
אגב מונטג הוא בולדוזר אכן אך מה עשה לטובת תושבי העיר חוץ מלהוציא מכרזים לחרדים ברמה ג' וכו' .אין אופק שניתן לראות מי מתושבי העיר מסוגלים לקנות במחירים הגבוהים השוררים ברמה ג' בית ודירה לבני ביתו כך ששוב הוא עזר רבות לציבור החרדי אך לא לתושבי עירו החרדים.ואת היעדר בתקציבים מארנונה מופחתת יביא לריסוק כלכלי נוסף על העיר שממילא לא משופעת בכסף וראה מחקר אחרון שפורסם השבוע אודות מדד המחיה בערים השונות היכן ממוקמת עירנו על אף האוכלוסיה המבוססת האנגלוסקסית
אגב האוכלוסיה הנ"ל מביאה ברכה לעיר ולא זוהמה . בקריה וברמה ב'  הליכלוך הרבה יותר גדול ובפארקים החדשים של הרמה מגיעים אנשי רמה ב' והקריה ומשאירים שם את ליכלוכם כך שלתלות את האשם באוכלוסיה המבורכת הזו היא רשעות לשמה .
ואילולי היו מפגינים כנגד השולחנות והכסאות שיעלה העמידו בתחילת הדרך בשל בעיות צניעות ופאנטיזם של אנשים רעים ורשעים אולי היה סוף סוף על מי להטיל את האשם כיוון שזה היה באחריות החנות כעת כולנו סובלים מכך שיושבים על הספסלים סביב ממלאים את המקום ומשאירים את הליכלוך בשל היעדר פחים מתאימים .אז די לרשעות אדוני הלא כל כך חלק .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2013 20:59 לינק ישיר 

לכל המדומיינים למיניהם

רק למשה אבוטבול יש סיכוי סביר לכבוש ראשות העיר פעם נוספת אין סיכוי לא למונטג ולא ליוסגי (ויינר) ולא לגרינברג
תומכים בו הרב קופשיץ והרב גולדשטיין שהם הרבנים המחליטים בפועל בדגל התורה הציבור החרדי גדל וכך יספיק גם תמיכה קטנה יותר מהציבור החילוני שעדיין ישנם רבים שתומכים בו.
לגבי הטענות על ניקיון העיר אבוטבול קיבל את העירייה במצב גירעוני ועם רצון עז שעלה מהשטח לתת בשורה לזוגות הצעירים ולכן ניהול אגף שפע הופקד בידיו של מאיר בלעיש כך שהיה קשה להזיז דברים אך גם רומי לא נבנתה ביום אחד וישבו רבות על המדוכה מאיפה אפשר לקצץ למען הניקיון ואכן לאט לאט אכן רואים שינוי גם בנושא זה 
ודבר נוסף שחשוב לזכור אם אנחנו לא יודעים לשמור על הניקיון גם מאות מטאטאי רחובות לא יעשו זאת בשבילנו ואני יכול לתת לכם דוגמא אני בחודש אב האחרון החלפתי דירה עם גיסי שגר בביתר לצורך נופש ואני כותב את ההתרשמות שלי ושלו בנושא הניקיון אני הסתובבתי בביתר לא ראיתי מטאטאי רחובות אחד בביתר ובכל זאת לא ראיתי פיסת נייר אחת קטנה על הרצפה המרכז המסחרי היה נקי ומצוחצח כאילו רק לפני רגע היה פה עובד ניקיון לעומת זאת גיסי הסתובב בבית שמש ראה מטאטאי רחובות ובכל זאת הרוחובות היו מלוכלכים במרכז המסחרי הוא ראה עשרות שקונים פיצה או ציפס ומשאירים חצי מהאוכל שאכלו על הספסל למזכרת וכן הלאה הכל זה עניין של תרבות.
כתושב אני יכול לומר שמאז התיאור הזוועתי של גיסי חקרתי את הנושא של השארת האוכל ושמתי לב תקנו אותי אם אני טועה ואני מבקש סליחה מראש שכנראה זאת תרבות אמריקאית להשאיר חצי מהאוכל על הספסל (ויכול להיות שישנם ישראלים שלמדו מהם) והיות ויש בעיר אחוז גבוה של אמריקאים לכן העיר שלנו מלוכלכת וביתר נקיה אז מי שחשוב לו הניקיון יעשה פעילות אצלם ע"מ למגר את התופעה וכך נרוויח עיר נקיה    

תוקן על ידי החלק ב- 04/04/2013 21:04:47

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2013 02:38 לינק ישיר 

אני אישית וכן רבים מחברי חושבים שמונטג הוא האיש הראוי לעמוד בראשות העיר!!!
בינינו כבר עכשיו הוא ראש העיר בפועל.
הוא היחיד שהוכח כבולדוזר אמיתי 
אחד שמציב לעצמו את המטרה ומגיע אליה על כל המפריעים שיהיו בדרך (עתירות נגד המכרזים. כמשל)
כבוד יהיה לתושבי בית שמש שמונטג יעמוד בראשות העיר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2013 18:37 לינק ישיר 

עכשיו היגיע הזמן להודיע כי ממקורות יודעי דבר ירוץ מועמד חרדי נוסף על מנת לתת לחרדים אופציה שפויה יותר לדבר הנלעג הזה שנקרא משה אבוטבול

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2013 16:23 לינק ישיר 

כל עוד אבוטבול לא יסגור עם סגן ראש העיר הרב ויינר אין לו סיכוי!!!! וכדאי למונטג שגם יתייחס לויינר כשהוא מתראיין!!! אין לכם מושג כמה גדולה ההשפעה של הרב ויינר על החילונים!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2013 15:13 לינק ישיר 

למונטג אין ברירה כי "ידידו" הטוב למפלגה כ"כ אוהב אותו יעשה הכל כדי שמונטג לא יתמודד לראשות גם במחיר של מכיראת העיר לקיצוני בית שמש.
ע"פ השמועות גרינברג פנה אל אבוטבול כבר כשרצה ללכת לשס בכנסת לפני שהם זרקו אותו בבושת נים והציע לו להישאר כאן בעירייה בתמורה לחתימה של גפני על תמיכה בו בראשות, גפני זעם על כך.
עוד מספרים ששמוליק עושה לאחרונה הכל כדי למצוא חן בעיני הראיס וחוץ מלצחצח לו נעליים בפומבי הוא יעשה הכל במסגרת דיל שככה"נ נרקם שם ולפיו שמוליק יתמוך במשה לעוד קדנציה כדי שבקדנציה הקרובה יקדם אותו ואז פעם הבאה יתמוך בו.
במצב הזה למונטג נשאר ללכת עם מה שרקחו לו אבל ציפור קטנה מספרת שבכיר בדגה"ת רמז שלא מן הנמנע שיחכו לראות מי המועמד המוביל בחילוני ובשקט יסגרו איתו דיל שישמור להם תופיני בתמורה לתמיכה קרה באבוטבול בלי לעבוד קשה וככה השלטון יעבור לידיים חילוניות והם יהיו החזקים שם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2013 10:50 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > יצא המרצע מהשק: מונטג עם אבוטבול
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext