בית פורומים בית שמש

הנקיון במרכז המסחרי מעלה תהיות כמו למה אין בחירות כל שנה?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/3/2013 11:53 לינק ישיר 
הנקיון במרכז המסחרי מעלה תהיות כמו למה אין בחירות כל שנה?

כן, חייבים להודות, הפסח הזה היה נעים לתושבי רמה א' ובעיקר לאלו שגרים באזור המרכז המסחרי, לראשונה מאז נבחר ראש העיר הנוכחי הוחלט לתגבר את אגף שפ"ע בעובדים שינקו את העיר לפסח עם דגש על המרכז המסחרי.
אלא שהתגבור הוא זמני ביותר רק בשביל תמונות לקראת הבחירות, מיד אחרי התעמולה הם חוזרים הבייתה, וכאן עולה שאלה, אם ראש העיר יודע לעבוד אז למה זה קורה רק ארבע שנים אחרי שנכנס? אההה זה שנת בחירות, 
אז למה אין בחירות עכל שנה?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2013 11:59 לינק ישיר 

יתירה מכך
עובדה זו שכשרוצים אפשר 

מוכיחה את הצורך להעיף מכאן את אבוטבול שנזכר בנו רק כשיש בחירות

תנו לתושבים לנצח  כבר אמרנו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2013 21:01 לינק ישיר 

לכל המדומיינים למיניהם

רק למשה אבוטבול יש סיכוי סביר לכבוש ראשות העיר פעם נוספת אין סיכוי לא למונטג ולא ליוסגי (ויינר) ולא לגרינברג
תומכים בו הרב קופשיץ והרב גולדשטיין שהם הרבנים המחליטים בפועל בדגל התורה הציבור החרדי גדל וכך יספיק גם תמיכה קטנה יותר מהציבור החילוני שעדיין ישנם רבים שתומכים בו.
לגבי הטענות על ניקיון העיר אבוטבול קיבל את העירייה במצב גירעוני ועם רצון עז שעלה מהשטח לתת בשורה לזוגות הצעירים ולכן ניהול אגף שפע הופקד בידיו של מאיר בלעיש כך שהיה קשה להזיז דברים אך גם רומי לא נבנתה ביום אחד וישבו רבות על המדוכה מאיפה אפשר לקצץ למען הניקיון ואכן לאט לאט אכן רואים שינוי גם בנושא זה 
ודבר נוסף שחשוב לזכור אם אנחנו לא יודעים לשמור על הניקיון גם מאות מטאטאי רחובות לא יעשו זאת בשבילנו ואני יכול לתת לכם דוגמא אני בחודש אב האחרון החלפתי דירה עם גיסי שגר בביתר לצורך נופש ואני כותב את ההתרשמות שלי ושלו בנושא הניקיון אני הסתובבתי בביתר לא ראיתי מטאטאי רחובות אחד בביתר ובכל זאת לא ראיתי פיסת נייר אחת קטנה על הרצפה המרכז המסחרי היה נקי ומצוחצח כאילו רק לפני רגע היה פה עובד ניקיון לעומת זאת גיסי הסתובב בבית שמש ראה מטאטאי רחובות ובכל זאת הרוחובות היו מלוכלכים במרכז המסחרי הוא ראה עשרות שקונים פיצה או ציפס ומשאירים חצי מהאוכל שאכלו על הספסל למזכרת וכן הלאה הכל זה עניין של תרבות.
כתושב אני יכול לומר שמאז התיאור הזוועתי של גיסי חקרתי את הנושא של השארת האוכל ושמתי לב תקנו אותי אם אני טועה ואני מבקש סליחה מראש שכנראה זאת תרבות אמריקאית להשאיר חצי מהאוכל על הספסל (ויכול להיות שישנם ישראלים שלמדו מהם) והיות ויש בעיר אחוז גבוה של אמריקאים לכן העיר שלנו מלוכלכת וביתר נקיה אז מי שחשוב לו הניקיון יעשה פעילות אצלם ע"מ למגר את התופעה וכך נרוויח עיר נקיה    

תוקן על ידי החלק ב- 04/04/2013 21:05:29

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > הנקיון במרכז המסחרי מעלה תהיות כמו למה אין בחירות כל שנה?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext