| נשלח ב-12/4/2013 15:23 |
|
| |
תמרור, שימי שאלה באשכול השאלות הקטנות ונשתדל לענות בעז"ה :)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2013 22:45 |
|
| |
| תמרור25 כתב: |  | אידי,
ברוך שזכיתי לכוון לדעתך:)
בסקיפ- כמו שבעצם ירחמיאל נוהג כעת עם מיאמי מזרח (כן לא התבלבלתי:), זה הרבה יותר הגיוני, אבל נראה לי שאת גם בדעה של להוסיף מישה.ולא לתת לו לנהל לחלוטין לבדו, אלא לעזור- זה נראה לי רעיון כל כך יפה שמתאים בדיוק למחשבה של ירחמיאל, לא? יש לך קשר אליו?:).
לגבי מיאמי ארה"ב- נכון (איך לא שמתי לב?:)
יושי יכול להיות רעיון דווקא, לתת למי שעוסק במוזיקה את ההזדמנות לצמוח הלאה, מצד שני- יש לו תזמורת או משהו כזה, לא? מה, הוא יעזוב אותה? יפרק אותה?
הכל יכול להיות...אולי:) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2013 22:44 |
|
| |
הי'ה פה פעם קליפ כזה, לא? שהוא שר וכמה ילדים מנגנים. לא זוכרת באיזה אשכול- יחסית מזמן... יש לכם אולי את המיל של ירחמיאל?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2013 21:56 |
|
| |
תמרור, ליושי יש תזמורת??
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2013 21:34 |
|
| |
אידי, בסקיפ- כמו שבעצם ירחמיאל נוהג כעת עם מיאמי מזרח (כן לא התבלבלתי:), זה הרבה יותר הגיוני, אבל נראה לי שאת גם בדעה של להוסיף מישה.ולא לתת לו לנהל לחלוטין לבדו, אלא לעזור- זה נראה לי רעיון כל כך יפה שמתאים בדיוק למחשבה של ירחמיאל, לא? יש לך קשר אליו?:). לגבי מיאמי ארה"ב- נכון (איך לא שמתי לב?:) יושי יכול להיות רעיון דווקא, לתת למי שעוסק במוזיקה את ההזדמנות לצמוח הלאה, מצד שני- יש לו תזמורת או משהו כזה, לא? מה, הוא יעזוב אותה? יפרק אותה? הכל יכול להיות...אולי:)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2013 15:21 |
|
| |
| תמרור25 כתב: |  | האמת, מה לעשות, דעתי כדעת אידי.
ברוך שכיוונתי 
אבל נראה לי שגם אם מנחם ימזג את המקהלות הוא יפסיק עם זה מהר מאד כי לשלוט על מקהלה אחת זה לא קל,וכמובן על שתים- במיוחד כשזה מדובר על שתי ארצות שונות, זה נראהלי קצת הזוי. אולי משהו כמו סמכות-על, מדי פעם נותנת שיעורי סקייפ, ושמסבירה למקביל החדש איך ומה עד שהוא מתרגל, וכד'.
לגבי הניהול של מיאמי מזרח, התכוונת אולי למיאמי ארה"ב? נראה לי הגיוני שפתאום יצוץ מישהו שלא חשבנו שדווקא הוא יכול לנהל מקהלה... יכול להיות שכל הענין של לעשות את ההופעה האחרונה- הי'ה להרגיל את הקהל לדמויות מאד פופולריות בזמנן אבל קצת אלמוניות במוזיקה הנוכחית לאחר שעזבו את המקהלה ואז תנהגנה את המקהלה לאחר עזיבתו כי ירחמיאל לדעתי יעדיף את מי שלא עסוק במשהו מיוחד אבל יודע מושג או שנים בעניני מיאמי וניהול מקהלות שכל אחד מושג נרחב בפני עצו.
הממ, אני עדיין בדעה של יושי...
מי שזה לא יהי'ה שתהי'ה לו המון הצלחה,
והעיקר- אריכות ימים לירחיאל כי באמת אין מי שידמה לו בכך, לבינתים...
אמן! :)
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2013 23:19 |
|
| |
לבבית
דבר ראשון- ישר כוח על האשכול!
חשוב,מענין, כמו שאת יודעת:)
| אידי כתב: |  |
טוב, לענייננו.
דעתי היא שמנחם קליין יתקדם כמנהל מיאמזרח + סיוע אינטנסיבי למיאמערב, וזאת מפני שהוא בוגר מיאמי בעצמו - מה שחנניה לא - ויש לו יותר מיומנות במיאמיזם אידי- ישירות לוויקי:) (ככה זה נראה בכל אופן).
אם יושי יתפתח מוזיקלית, ייתכן מאוד שגם הוא יתפוס עמדה בניהול, אם כי אין ספק שהוא פחות מיומן ממנחם ועל כן יזדקק לסיוע ממנו, כנ"ל.
את חנניה אני רואה יותר בניהול הטכני, מקסימום קצת הלחנות ועיבודים אבל לא יותר מזה.
גם אופי המקהלה ישתנה מאוד, מהריכוזיות של ירחמיאל לתתי-תפקידים שונים (כנ"ל).
איך אמר מנחם בראיון לפורום? "אני לא חושב שמישהו יכול להיות "חצי ירחמיאל""...
|
|
האמת, מה לעשות, דעתי כדעת אידי.
אם ירחמיאל עצמו נתן אישור לקרוא למקהלה של מנחם קלין מיאמי מזרח,זה אומר הרבה- כי רוב מנהלי המקהלות החדשות שצצו פתאום הם בוגרי מיאמי ואני לא חושבת שמישהו משם הי'ה מוותר על ההזדמנות להקרא על שם מקהלה כל כך חשובה, אז זה מראה בצורה ברורה שירחמיאל עצמו חושב שיש משהו במנחם שיכול לקרוא למקהלה על שמו...זה יכוללהיות עצם השיתוף ביניהם שגם חשוב.
אבל נראה לי שגם אם מנחם ימזג את המקהלות הוא יפסיק עם זה מהר מאד כי לשלוט על מקהלה אחת זה לא קל,וכמובן על שתים- במיוחד כשזה מדובר על שתי ארצות שונות, זה נראהלי קצת הזוי.
לגבי הניהול של מיאמי מזרח, נראה לי הגיוני שפתאום יצוץ מישהו שלא חשבנו שדווקא הוא יכול לנהל מקהלה... יכול להיות שכל הענין של לעשות את ההופעה האחרונה- הי'ה להרגיל את הקהל לדמויות מאד פופולריות בזמנן אבל קצת אלמוניות במוזיקה הנוכחית לאחר שעזבו את המקהלה ואז תנהגנה את המקהלה לאחר עזיבתו כי ירחמיאל לדעתי יעדיף את מי שלא עסוק במשהו מיוחד אבל יודע מושג או שנים בעניני מיאמי וניהול מקהלות שכל אחד מושג נרחב בפני עצו.
מי שזה לא יהי'ה שתהי'ה לו המון הצלחה,
והעיקר- אריכות ימים לירחיאל כי באמת אין מי שידמה לו בכך, לבינתים...
ימים יגידו...
תוקן על ידי תמרור25 ב- 08/04/2013 23:22:54
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2013 16:23 |
|
| |
טוב, לענייננו.
דעתי היא שמנחם קליין יתקדם כמנהל מיאמזרח + סיוע אינטנסיבי למיאמערב, וזאת מפני שהוא בוגר מיאמי בעצמו - מה שחנניה לא - ויש לו יותר מיומנות במיאמיזם (ככה זה נראה בכל אופן).
אם יושי יתפתח מוזיקלית, ייתכן מאוד שגם הוא יתפוס עמדה בניהול, אם כי אין ספק שהוא פחות מיומן ממנחם ועל כן יזדקק לסיוע ממנו, כנ"ל.
את חנניה אני רואה יותר בניהול הטכני, מקסימום קצת הלחנות ועיבודים אבל לא יותר מזה.
גם אופי המקהלה ישתנה מאוד, מהריכוזיות של ירחמיאל לתתי-תפקידים שונים (כנ"ל).
איך אמר מנחם בראיון לפורום? "אני לא חושב שמישהו יכול להיות "חצי ירחמיאל""...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2013 02:23 |
|
| |
הלו, אתה מוכן להיות קצת יותר חיובי.............? 
|
|
|
|
|