בית פורומים שידוכי חרדים

״לא נמשך לבנות״ יתכן?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/4/2013 22:44 לינק ישיר 
״לא נמשך לבנות״ יתכן?

נפגשתי עם בחור שתוך כדי פגישה הבנתי שהוא עובד ולא באמת כמו שאמרו לי לפני.. כמובן שהתחלתי לשאול מה?מי ?אאיפה?כמה? וכו׳ ואז שאלתי אם יש נשים בעבודה? הוא ענה שיש אבל אני לא מדבר עם בנות אפילו לא בעבודה ובלהבלה בלה (ב ש ק ר1;)אפילו לא תוך כדי עבודה ?! זה לא נשמע הגיוני,שלא מחליפים מילה שתיים הקשורה לעבודה...השארתי את זה כך. לקראת סיום הפגישה הוא אומר ״אני לא נמשך לבנות!!״ אזז למה בכלל אתה נפגש?! איך הייתם מגיבים?!

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/5/2014 03:09 לינק ישיר 

במקומך לא הייתי מגיב כמובן
הייתי מתעלם וממשיך לחפש את האחד שלי... (שלך כאילו חחח)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/4/2014 15:51 לינק ישיר 

מי תוקע משפט "אני לא נמשך לבנות"? כנראה הוא נתן תשובה חיובית כי הוא חרדי ויודע שלא יכול לעשות מה שהוא באמת רוצה והוא לא רוצה להיות לבד. עדיף בחורה מאשר לא כלום נכון?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/4/2014 02:03 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/4/2013 16:32 לינק ישיר 

רציף כתב:
איך אתם קוטלים את הבחור חופשי חופשי ?...יתכן שמדובר בבחור טוב ורגיש, שמשקר רק מתי שהוא נלחץ לקיר,השדכנית היא זו ששיקרה לכם שהוא עובד רח"ל,הבחור היה מופתע לגלות מהבחורה שבשיא האלגנטיות הפכה אותו לשקרן ונוכל קטן,בשלב הזה הבחור התבלבל וקישקש שטויות, מדובר אולי בבחור שלא מודע לזה שגברים נדלקים כ"כ מבנות, הוא פשוט - פחות נדלק, ולבחורה הוא הגזים שהוא לא נמשך לבנות, בס"ה מדובר בבחור צעיר ורך שהתבלבל, גם ככה הוא מרגיש אומלל שבקושי יש לו הצעות.אמנם, נראה שמדובר בבחור רגיש, אפשר להניח שהוא לא הבחור הכי חסון נפשית, זה חיסרון שיש לקחת אותו בחשבון, ולא לפסול את הבחור על הסף )סליחה על הטעויות באם ישנם, אני כותב מסלולאר שהכתב בו הפוך(

הנה, לוקה, הבחור הסביר את עצמו ואת התשובה החיובית שלו, עכשיו אפשר להמשיך בשידוך?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/4/2013 10:21 לינק ישיר 

מסקרן אותי לדעת: מאיפה מגיע הציניות המושחתת הזאת שנשבה פה בחלק מהתגובות...?!
מסקרן אותי לדעת: איך אתן הייתן מרגישות אם היו מגיבים לכן ככה, לא משנה מה האשכול שתפתחו..?!

ואחרי זה.. אתן עוד מתפלאות למה אתן מתבגרות לבדכן.......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2013 10:42 לינק ישיר 

רציף כתב:
איך אתם קוטלים את הבחור חופשי חופשי ?... יתכן שמדובר בבחור טוב ורגיש, שמשקר רק מתי שהוא נלחץ לקיר, השדכנית היא זו ששיקרה לכם שהוא עובד רח"ל, הבחור היה מופתע לגלות מהבחורה שבשיא האלגנטיות הפכה אותו לשקרן ונוכל קטן, בשלב הזה הבחור התבלבל וקישקש שטויות, מדובר אולי בבחור שלא מודע לזה שגברים נדלקים כ"כ מבנות, הוא פשוט - פחות נדלק, ולבחורה הוא הגזים שהוא לא נמשך לבנות, בס"ה מדובר בבחור צעיר ורך שהתבלבל, גם ככה הוא מרגיש אומלל שבקושי יש לו הצעות. אמנם, נראה שמדובר בבחור רגיש, אפשר להניח שהוא לא הבחור הכי חסון נפשית, זה חיסרון שיש לקחת אותו בחשבון, ולא לפסול את הבחור על הסף )סליחה על הטעויות באם ישנם, אני כותב מסלולאר שהכתב בו הפוך(

היא שיקרה שהוא לא עובד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2013 22:21 לינק ישיר 

איך אתם קוטלים את הבחור חופשי חופשי ?... יתכן שמדובר בבחור טוב ורגיש, שמשקר רק מתי שהוא נלחץ לקיר, השדכנית היא זו ששיקרה לכם שהוא עובד רח"ל, הבחור היה מופתע לגלות מהבחורה שבשיא האלגנטיות הפכה אותו לשקרן ונוכל קטן, בשלב הזה הבחור התבלבל וקישקש שטויות, מדובר אולי בבחור שלא מודע לזה שגברים נדלקים כ"כ מבנות, הוא פשוט - פחות נדלק, ולבחורה הוא הגזים שהוא לא נמשך לבנות, בס"ה מדובר בבחור צעיר ורך שהתבלבל, גם ככה הוא מרגיש אומלל שבקושי יש לו הצעות. אמנם, נראה שמדובר בבחור רגיש, אפשר להניח שהוא לא הבחור הכי חסון נפשית, זה חיסרון שיש לקחת אותו בחשבון, ולא לפסול את הבחור על הסף )סליחה על הטעויות באם ישנם, אני כותב מסלולאר שהכתב בו הפוך(

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2013 15:03 לינק ישיר 

בס"ד
זה המומחיות של הבנות...לפתח מריבה על כלום

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/4/2013 14:23 לינק ישיר 

בנות, לא לריב...!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2013 13:57 לינק ישיר 

אף אחד לא אמר שתקחי את התוכן למקומות רחוקים...
ותעשי על זה צחוק.. זה שלך , את תהיי כזאת ובלה בלה..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/4/2013 13:50 לינק ישיר 

ברגע זה הבנתי מדוע אני צכה לעוף מהאשכול הזה.

ביי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2013 13:42 לינק ישיר 

tootii2 כתב:
א. לא כל השדכנים מנסים להפיל מישהו..... יש הרבה זוגות שנשואים באושר--- וזה מרוחב וטוב לב של שדכנים...

ו..... ב. הרמה פה ירדה מרגע שנפתח האשכול הזה.......

אז.... אנחנו פשוט זורמות.

א. אז אותו אחד פשוט רצה יאאלה עוד אחד לנסות ילך ילך ,לא ילך לא נורא... לכן הוא אמר משהו אחר וכשהגעתי לפגישה אמרו לי משו אחר . עם כל זה שביררתי... בסוף הכל היה שקר.
ב. אני אמרתי מצב שהיה .. ולא התכוונתי שיזרמו על שטויות , אולי אח"כ גם את , וכו'...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/4/2013 13:38 לינק ישיר 

א. לא כל השדכנים מנסים להפיל מישהו..... יש הרבה זוגות שנשואים באושר--- וזה מרוחב וטוב לב של שדכנים...

ו..... ב. הרמה פה ירדה מרגע שנפתח האשכול הזה.......

אז.... אנחנו פשוט זורמות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2013 13:36 לינק ישיר 

ה1_ויחידה כתב:
למה לא להיכנס?

מפחדת שהבא שתפגשי איתו יפתח כאן אשכול על בחורה שאמרה לו שהיא לא נמשכת לבנים?..P=

לא כדאי להוריד ת'רמה... 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/4/2013 13:35 לינק ישיר 

אני יגיד לך מה הוא חשב, כמו כל השדכנים לנסות להפיל עוד מישו...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > ״לא נמשך לבנות״ יתכן?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext