|
|
| נשלח ב-16/5/2013 11:25 |
|
| |
סקופ...
ארנפלד לא הולך להיות מועמד מטעם הרב גולדשטיין במועצת העיר. בסיכום עם הרב גולדשטיין הגיעו למועמד מוסכם-סילברסטיין.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2013 17:52 |
|
| |
מה עם הסקר שהבטיחו לפרסם?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2013 18:22 |
|
| |
נדפס בשופינג מקומי...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2013 07:28 |
|
| |
הסקר או השקר ?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2013 09:16 |
|
| |
השקר נמצא כבר כל יום במשרדי עיריית בית שמש... לא צריך לחפש יותר מדי

|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2013 10:28 |
|
| |
לאחר התהפוכה הנוספת במשכנות, שוב השתנו יחסי הכוחות בדגל. מונטג חשב שהוא יכול לסמן וי על הרב גולדשטיין אבל במהלך דרמטי התהפכו שוב היוצרות. אין זה סוד כי אנשי הרב גולדשטיין (הנוכחיים) מקורבים יותר לגרינברג מאשר למונטג ולא מאהבת שמוליק אלא מהתנכרות מונטג. מונטג לא היה חכם מספיק לנצל את המשברים עם גרינברג לטובתו. גם בנושאים שהיו קשורים אליו , לא יצא מגדרו כגון במאבק מול משכן רפאל ועוד דוגמאות. אם היה מתנהל בחוכמה הוא יכל להכתיר את עצמו כראש העיר הבא של בית שמש. מונטג, הגיע הזמן להחליף את היועצים ואני לא מתכוון שתכניס את ארנפלד.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2013 10:32 |
|
| |
לפי סקר של אלי כהן, אבוטבול לוקח 19 אחוז בציבור הכללי. זה שווה כ10% בשיקלול הכולל. זאת אומרת שאבוטבול עומד על 58% מסך כלל המצביעים. בעבודה מאומצת יכול מוישה להגדיל את הפער וזה גם סותם את הגולל על איומי דגל של הרצת מועמד. לא מונטג ולא גרינברג וכל שכן לא סילברשטיין יכולים להביא אפי' 50%, אז אנא, תפסיקו לאיים ותתנו תפקיד בכיר לאגודה ותסיימו את הסיפור יפה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2013 22:57 |
|
| |
כל הסקרים מוטיבים עם אבטובול ואין לא"א אחר סיכוי לנצח.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2013 09:35 |
|
| |
אז מי תכל'ס המועמדים לרשת את כסא יו"ר טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2013 11:56 |
|
| |
מה הקשר ליו"רות "טוב"
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2013 12:35 |
|
| |
נראה לי שסקרים בשלב כ"כ מקדים לא מנבאים על כלום. לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2013 12:53 |
|
| |
אולי אלי פרידמן יהיה נציגו של הרב גולדשטיין לאור המהפכים בחצירו?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2013 14:27 |
|
| |
מי אני שאתערב בין גדולים וחכמים ומיייבינים ממני, חשוב לי רק להדגיש פרט קטן ומאוד שולי שהייתי מעורב בו ןכדאי שידעו, לגבי הנקודה שהוזכרה כאן "המאבק בין קהילות יעקב ומשכן רפאל" <שכביכול מונטג לא ניצל ולא הבנתי מה הכוונה> אז ככה שמונטג לא נתן לקדם כלום בלי שיגיעו להבנות ברורות מול הרב גולדשטיין ואל תשכח שמנגד ראש העיר ןחבר מועצה הביעו תמיכה במשכן רפאל מה שלא נתן לכמה אנשים לחגוג, אז אולי תחפש סיבות אחרות לטענתך למה מונטג סובל מהתנכרות מצד אנשי הרב גולדשטיין <אגב, אני חייב לציין שזה חדש לי כי כאדם ש"קצת" מכיר את הנפשות הפועלות אני שומע דברים אחרים>
|
|
|
|
|