האם הייתם יוצאים עם בחורה שעובדת במקום לא דתי (מעורב)?
גם אם היא בוגרת סמינר חרדי ("הישן") שנחשב חזק?
למרות שלדעתי בחורה עם הרבה יר"ש היתה מוותרת על המקצוע העיקר לעבוד במקום דתי/היתה מחכה לאחרי חתונה לפחות....מה דעתכם?
נשלח ב-30/4/2013 14:07
טיע כתב:
לומד_עובד כתב:
נ.ב.איפה שאני עובד הבנות הטובות מתארסות עם בחורים טובים מעולם הישיבות הליטאיות
והבנים במקום עבודתך גם מתארסים עם בנות טובות מסמינרים ליטאיים טובים?
כמעט ואין בחורים חרדים רווקים שם ממש בודדים וברור שבחור שעובד הוא כבר סוג ב' כך שאני לא מבין את השאלה שלך
בחורה אחריי שסיימה סמינר מקובל שהיא יוצאת לעבוד ישיבה אף פעם לא מסיימים יש בחורים בני 28 בישיבה
מה שברור שאם בחור מפריע לו שבחורה עובדת במקום מעורב יהיה מעניין לשמוע מה דעתו על בחורה שעובדת בהנהלה של בנק או כל מישרה כזאת מכובדת שגם מכניסה פרנסה טובה וגם מעמד מכובד. זה הסיגנון של מקום העבדה שלי כך שיכול להיות שבגלל זה המעורב מתגמד
והבנים במקום עבודתך גם מתארסים עם בנות טובות מסמינרים ליטאיים טובים?
נשלח ב-30/4/2013 01:35
אני עובד במקום מעורב שיש בו גם בנות חרדיות "טובות"!!!! מבתים טובים והם ב"ה לא מתערבבים עם החילונים שהם הרוב שם כי הכל תלוי בבחורה עצמה אם היא עם עקרונות ברורים לא משנה מקום העבודה והסביבה. ואם הבחורה בלי הרבה יראת שמים גם אם מקום העבודה יהיה בהפרדה מלאה. בחור ברחוב מהווה בעיה ברגע שינסה להתחיל איתה
מסקנא:תלוי מה המצב הרוחני של הבת.וכן לגבי בחורים!!!
אה, אז סתם כדאי שתיידעי לפני שאת מדברת על מישו כאל עצמך כשאת לא מתכוונת לזה...
נשלח ב-29/4/2013 15:02
בס"ד
שמה כתבתי את דעתי...וכאן כתבתי את דעת הבנות שחשבות אחרת ממני(=
נשלח ב-29/4/2013 14:02
נו ו..? שמה מתואר בחור בכולל ואשתו עובדת.
תקראי שוב..P=
נשלח ב-29/4/2013 13:37
בס"ד אחת,לא סתרתי את עצמי...אלא הייתי הדוברת של אלו הרוצות בחור לומד בלבד...לכל החיים.
נשלח ב-26/4/2013 14:10
ליטאי613 כתב:
נכון מאוד.
פמ"ה #8
סתירה...
נשלח ב-26/4/2013 14:06
ה1_ויחידה כתב:
מה שווה בעל שיושב ולומד כשהאישה נמצאת במקומות מופקרים? בית צריך לקום עם יסודות חזקים, לא רק עם משהו לנפנף בו כגון, יושב ולומד
נכון, יסוד התורה הוא ערך חשוב, אבל לא ערך עליון! (בעיני, ירא"ש זהו ערך העל, בחורה שעובדת בסביבה ששם הכל בקליל, אפילו בלי להרגיש- היא מוצאת את עצמה עם פחות ופחות ירא"ש... ואז, לחנך כך ילדים? איזה בית זה???)