| נשלח ב-5/5/2013 01:22 |
|
| |
כמה מפתיע- סקר קטן על אכזבות והפתעות:)
בס"ד לפעמים יש הפתעות בשידוכים, אבל הן לא רבות ועד שהן מגיעות לרוב הם רק מאכזבות. סוג של- בבירורים דובר על בחורה מאוד יפה, רזה כמו מקל, חכמה כמו איינשטיין וטובת לב כמו אשתו של הרב אלישיב ע"ה. אתה מתייצב בלובי של המלון אחרי שהוצאת את העניבה מהכיס של החליפה וענבת אותה כמו שצריך, ותר אחר מלכת חלומותיך המובטחת, דא עקר, ממתינה בלובי בחורה אחת ויחידה שרחוקה מלהיות יפה ורחוקה כמטווחי קשת מלהיות רזה. אתה ממתין שתי דקות אחר החיפוש ובחורה נוספת נראית באופק. היא מוצאת חן בעינייך- יפה מאוד, גם רזה ויש לה חיוך שובה לב על הפנים. אתה בטוח שזו היא, מלביש על פניך ארשת של ביטחון (מעושה) ושואל: "רחל?" והיא בביטחון אמיתי אומרת לך: "לא!" אתה מאוד מתאכזב וכמעט פולט: "אולי בכל זאת..." אבל אתה מבין שגם בכל זאת, השם שלה איננו רחל... באין ברירה אתה ניגש אל הממתינה השמנה ושואל בחשש: "רחל?" והיא בשיא הביטחון אומרת: "כן!" ומחייכת חיוך לא ברור, אתה דיי בהלם וכמעט נפלט לך "בטוחה?..." אבל אתה חושב שזה יעליב וברגע האחרון עוצר את עצמך ומגמגם: "אוקיי..." אתה מוצא מקום מוצנע להעביר אתו את השעה הבאה, ושאול אותה אם זה מוצא חן בעיניי, היא אומרת שכן ואתם מתיישבים. אחרי חמש דקות שהיא מספרת לך כמה חברות יש לה ושלכולם היא עוזרת בלימודים וסתם בחיים כי ממילא היא מקבלת תמיד מאות ולא כלכך צריכה להשקיע ויש לה מלא זמן, אתה גם מבין שהיא טיפשה ולא מבין מה הקשר בין מה ששמעת בבירורים לבין המציאות... לרוב דווקא ההפתעות האלו לא קורות לי ואיכשהו יש לי תמיד הרגשה די נכונה על ההצעה ומה סיכוי ההתאמה ואם שווה לצפות. הדוגמה שתוארה לעיל לא באמת קרתה לי, כתבתי אותה כי אני רוצה לערוך סקר קטן לחברי הפורום: כמה ההרגשה שלכם/ן לפני הפגישה נכונה על המוצע/ת ומשקפת את המציאות? בתודה מראש לכל העונים והעונות:)
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2013 22:42 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | בס"ד לפעמים יש הפתעות בשידוכים, אבל הן לא רבות ועד שהן מגיעות לרוב הם רק מאכזבות. סוג של- בבירורים דובר על בחורה מאוד יפה, רזה כמו מקל, חכמה כמו איינשטיין וטובת לב כמו אשתו של הרב אלישיב ע"ה. אתה מתייצב בלובי של המלון אחרי שהוצאת את העניבה מהכיס של החליפה וענבת אותה כמו שצריך, ותר אחר מלכת חלומותיך המובטחת, דא עקר, ממתינה בלובי בחורה אחת ויחידה שרחוקה מלהיות יפה ורחוקה כמטווחי קשת מלהיות רזה. אתה ממתין שתי דקות אחר החיפוש ובחורה נוספת נראית באופק. היא מוצאת חן בעינייך- יפה מאוד, גם רזה ויש לה חיוך שובה לב על הפנים. אתה בטוח שזו היא, מלביש על פניך ארשת של ביטחון (מעושה) ושואל: "רחל?" והיא בביטחון אמיתי אומרת לך: "לא!" אתה מאוד מתאכזב וכמעט פולט: "אולי בכל זאת..." אבל אתה מבין שגם בכל זאת, השם שלה איננו רחל... באין ברירה אתה ניגש אל הממתינה השמנה ושואל בחשש: "רחל?" והיא בשיא הביטחון אומרת: "כן!" ומחייכת חיוך לא ברור, אתה דיי בהלם וכמעט נפלט לך "בטוחה?..." אבל אתה חושב שזה יעליב וברגע האחרון עוצר את עצמך ומגמגם: "אוקיי..." אתה מוצא מקום מוצנע להעביר אתו את השעה הבאה, ושאול אותה אם זה מוצא חן בעיניי, היא אומרת שכן ואתם מתיישבים. אחרי חמש דקות שהיא מספרת לך כמה חברות יש לה ושלכולם היא עוזרת בלימודים וסתם בחיים כי ממילא היא מקבלת תמיד מאות ולא כלכך צריכה להשקיע ויש לה מלא זמן, אתה גם מבין שהיא טיפשה ולא מבין מה הקשר בין מה ששמעת בבירורים לבין המציאות... לרוב דווקא ההפתעות האלו לא קורות לי ואיכשהו יש לי תמיד הרגשה די נכונה על ההצעה ומה סיכוי ההתאמה ואם שווה לצפות. הדוגמה שתוארה לעיל לא באמת קרתה לי, כתבתי אותה כי אני רוצה לערוך סקר קטן לחברי הפורום: כמה ההרגשה שלכם/ן לפני הפגישה נכונה על המוצע/ת ומשקפת את המציאות? בתודה מראש לכל העונים והעונות:)
בחיים תקווה לטוב ותצפה לגרוע ביותר..
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2013 18:44 |
|
| |
| רבעצען כתב: |  | פעם חברה שלי אמרה לי שהכי טוב לי להתחתן עם עצמי  |
|
אני כבר עשיתי כמה דייטים עם עצמי (הלכתי למלון, הסתובבתי בפרקים וכאלה... לבד...) בסוף הורדתי... היה משעמם...
תוקן על ידי fanat ב- 06/05/2013 18:58:42
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2013 11:57 |
|
| |
כשאני מתעייפת מעדיפה להתחתן עם עצמי. נראה לי נצא עם הצעה לנישואים עצמיים... זה יהיה חתיכת מהפך.
נראה לי שאני מגיעה לפגישות ניטרלית, ככה שאני לא מתאכזבת מדיי... או שבאמת לא היו יותר מדיי סיבות לאכזבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2013 11:33 |
|
| |
בס"ד אני לא הייתי מתחתנת עם עצמי...זה משעמם חוצמזה שאני רוצה מישו יותר טוב ממני
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2013 23:42 |
|
| |
אתם מלחיצים!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2013 23:39 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2013 23:36 |
|
| |
מפתיע, הדעות שלכם... P=
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2013 23:35 |
|
| |
הכי טוב להתחתן עם עצמך, ככה אתה יכול לייבם את אחות אלמנתך...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2013 23:34 |
|
| |
בטחחח טוב, אפילו לא תוכלי להתאלמן!!
|
|
| נשלח ב-5/5/2013 23:30 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2013 23:29 |
|
| |
חחחחח, ליטאי אתה עושה אאוטינג לעצמך?... אתה את עצמך...
וכן, אפשר ללמוד אבל זה עדיין מאכזב...
|
|
| נשלח ב-5/5/2013 23:18 |
|
| |
דווקא את הדבר הכי חכם כאן, אמר הליטאי
"איזהו החכם? הלומד מכל אדם"!! וכי יש לך חכמה גדולה מזו???
בקשר להפתעות הנעימות והפחות... זכור לי רק מקרה אחד, שנראה לי כבר סיפרתי לכל העולם ואשתו.. בחור שדברו עליו גדולות ונצורות, ואחד המשפטים שאמרו לי עליו, שעד היום חרוטים בזכרוני היה "אני לא יודע אם הוא יהיה מעוניין בכלל..." (בי כאילו...) וואלה, כבר דמיינתי את מי אני הולכת לפגוש...
בסוף הוא באמת היה בחור גדול, בעיקר גופנית וקצת מנטלית.. (זקן ברוחו....=)
והיום, זו בדיחהההההה 
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2013 23:14 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2013 23:13 |
|
| |
| בחורהנט כתב: |  | | מניין לך מה הסיבות שבשלהן הורדתי??
להסתכל על הבנות שנותרו במבט שטחי וקולקטיבי זאת טעות איומה. ולידיעתך הרבה בנות רק הולכות ומשתבחות במהלך השנים... |
|
אני חשבתי שרק יין משתבח עם השנים.
|
|
|
|
|