| נשלח ב-6/5/2013 16:23 |
|
| |
כל המשפטים על גברים...
בס"ד
זהו האשכול בו תוכלו לכתוב את כל משפטי השנינה ומחץ על הגברים.
אני אתחיל:
1. גברים- א"א איתם וא"א בלעדיהם.
2. גברים הם כמו גחלים, כל שיפוד קטן מדליק אותם. (קרדיט לפווו על המשפט)
קדימה.. שפכו..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2014 13:34 |
|
| |
| עופה_מוזרה כתב: |  | וודאי מכירה.
נכון, רצון עז משדרים, לא בדרך של הערות. |
|
בס"ד
לא תמיד אפשר להתאפק...דמייני לך גבר שפתאום מחליט שלא מתאים לו להתפלל במניין...מה את תשתקי?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 23:34 |
|
| |
וודאי מכירה.
נכון, רצון עז משדרים, לא בדרך של הערות.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 21:50 |
|
| |
אוקיי העתקתי לך את המעשה : )
הלך רבי עקיבא ולמד תורה עם ילדים קטנים ,הוא בן ארבעים והם בני ארבע. לעגו לו הקטנים . חזר רבי עקיבא מבויש הביתה , ואמר לרחל רוצה אני לקיים את הבטחתי אך מה אעשה והילדים לועגים לי?. אמרה רחל החכמה: לך לשוק , וקנה לי שם חמור אשר יש שקעים בגבו. לא הבין רבי עקיבא לשם מה לה, לרחל, חמור זה, אך עשה כדבריה . קנה עקיבא במעט הכסף שהיה להם חמור כזה והביאו אל רחל.
ורחל החכמה שמה עפר בתוך השקעים , ושתלה שם פרחים וצמחים. וכך כשהחמור טעון גינה על גבו בקשה רחל מעקיבא שיתלווה אליה למחרת לשוק, בלכת עקיבא ורחל לשוק התקבצו אצלם המון רב של אנשים ופרצו בצחוק .
מוזר היה לראות חמור טעון גינה על גבו .והיה הדבר לשיחת היום בשוק, וכל סקרן בא לחזות במחזה . כאשר למחרת אמרה רחל לעקיבא : גם היום יוצאים לשוק עם החמור , נענה עקיבא ויצאו לשוק, וראה זה פלא האנשים צחקו פחות, כי התרגלו לראותם. שבוע ימים יצאו עקיבא ואשתו בוקר בוקר לשוק עם חמורם ,התרגלו האנשים לראותם, ופסקו מצחוק להם.
הבין עקיבא שאף אם לועגים לו בני הארבע הרי כאשר יתרגלו לראותו כתלמיד בכתתם יחדלו מצחוק לו, שמע עקיבא לאשתו ,והלך ללמוד תורה, כאשר היה עקיבא רב גדול בתורה היו לו עשרים וארבע אלף תלמידים, אמר להם רבי עקיבא דעו לכם תלמידיי היקרים ,כי התורה שלי ושלכם שלה הוא.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 21:33 |
|
| |
לא מאמינה בצמד המילים "בקורת בונה". ביקורות בד"כ הורסות. מאמינה יותר במילים טובות ועידוד. מקווה שכך יהיה גם בחיי הנישואים שלי. אמ. ספר לי, גם אם אכיר- "חכם שומע פעמיים". נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 21:24 |
|
| |
באמת? לא ידעתי, מה הפנטזיה להעיר את הבעל? חח
להעיר זה תלוי - אם זה בירת בונה או ברוקת הורסת. אם להעיר זה להתגאות על השני, או לעקוץ את השני זה וודאי פסול (אפילו שזה מלובש בכאילו נסיון להוכיח -הלב מרגיש). אבל אם זה רצון אמיתי ועז שבעל יהיה באמת צדיק זה מעולה.
יש סיפור על רחל ורבי עקיבה, שאחרי שהיא התחתנה איתו הוא עדין לא רצה ללכת ללמוד, היא לא ויתרה שילך ללמוד תורה... מכירה את המעשה?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 21:08 |
|
| |
להעיר אותך, וודאי. (יש פנטזיה כזו לבנות; להעיר את הבעל וזה. זה בהחלט נחמד). להעיר לך- לא. יחי ההבדל הקטן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 19:30 |
|
| |
זה דוגמא יפה, אבל יש שלב אחד קדימה (שלב יותר מתקדם).
שלא רק שאתה הולך נגד הזרם, אתה גם מוחה בזרם שהם נניח עושים עוול.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 19:25 |
|
| |
אמממ יש הרבה...זה שמישהו/מישהי חושבת דבר מסוים וכולם אחריהם זה לא אומר שאני גם ילך אחריהם ויעשה את אותם הדברים או יקנה את אותם המוצרים/בגדים...דוג' פיצית...:)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 19:21 |
|
| |
זה מעולה, רק שאין הרבה כאלה : ))
איך? את יכולה לתת דוגמאות שיצאת לבד נגד הזרם?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 19:08 |
|
| |
אמממ אני כזאת....  זה לא מספיק??
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 18:47 |
|
| |
הם לא דעתנים, אולי נדמה להם, אבל הם נגררים.
כמה אנשים את מכירה שיכולים לפעול נגד הזרם? (במובן החיובי של העיניין).
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 18:37 |
|
| |
לההה דעתנים יש המוןןןןןןןןןן!!!
כל אדם שני הוא דעתני עם אסמכתאות!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 18:17 |
|
| |
למה לא להעיר, זהו שאצלי זה הפוך, אם היא לא תעיר אותי אני אתכזב  לא רוצה לקום מאוחר. אני אשמח שהיא תדחף אותי זה לא שוטר, רק שהיא לא תעשה את זה בדרך של להשפיל או לפגוע. מי שרוצה להיות שלם ביראת שמיים לא אכפת לו אישה "משגיח קטן" והבעיה אצלו יכולה להיות הפוכה (שהוא ישגיח עליה ואז לה זה יפריע  ).
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 17:14 |
|
| |
| זלמן808 כתב: |  |
| צדיקונת כתבה: |  |
| שמח_תמיד כתב: |  | בס"ד אבל רק דברים שהם לפי רוח התורה. כי מי שלא הולך לפי רוח התורה הוא לא דעתן אמיתי. למשל אישה שהולכת למשל לא בצניעות והיא אומרת שהיא דעתנית - צר לי לאכזב אבל היא ממש לא דענתית, כי מי שיש לו דעת מבין שאין מה לעשות בעולם הזה חוץ מעבודת ה'. |
|
יפה אמרת! אבל..לצערי לא כולם חושבים ככה..מציאות תסתכל מסביב ותראה... |
|
יפה מאוד על דברי שמח... אבל עם כל הכבוד וכי רק עכשיו אתם יודעות את זה?? וכי זה לא דבר שגודלים עליו בבית/בסמינר/בישיבה/בחברה שלנו??? חשבתי שזה דבר פשוט וברור לא ידעתי שזה חידוש גדול... עכ'פ שמח מגיע לך שאפו על הדברים היפים זה בטוח  |
|
לא כ"כ בטוח, אחרת זו לא הייתה תופעה כ'כ מוכרת. לא יוצא לכם לדבר עם חברים נשואים ולשמוע עלזה שלפעמים נופלים על אשה שהיא "משגיח קטן"? לי יצא הרבה.. גם לא בטוח שזה כ"כ מקובל על כולם, אישה צריכה להתעסק בדברים אחרים, לא למדוד את בעלה כמה שעות הוא למד היום. לאישה יש חלק רק בעידוד, במילה הטובה. כמובן, אם החלטת לקחת מישו שיושב ולומד, תשקיעי בזה. לא בלהעיר לו עלזה שהוא לא התעורר בזמן לתפילה. דעתי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|