היה קונצרט פצצה!!!! הלפגוט עדיין הגדול מכולם!!!! דובלה הביא את הרגש והקול העוצמתי!!! אברימי שוב הוכיח שהוא מגדולי הצעירים!!!!
והדואט של הצעירים היה מרגש ונעים!! לאוזן תכלס קונצרט פצצה!!!!
נשלח ב-10/5/2013 09:54
גם ברוק וגם זייבלד בעלי קולות עם צבע יפה ושרים כבקיאים ורגילים. לו, לא הייתי מכירם והייתי שומעם לראשונה, הייתי קובע שמדובר בחזנים בעלי ניסיון.
וכאן מגיעה הברכה לביה"ס ולאלי שמצליחים להביא חזנים לרמה מיקצועית כזו (אני זוכר את שניהם בתחילת הדרך וזה לא היה מזמן...)
תצליחו, והרבה...אם אפשר
נ.ב. קטנטן. ראוי לאלי לחשוב או להכין את דבריו לקהל כמו את העיבודים. לומר על החזנים הצעירים "עלייתם המוטורית" זו לא טעות פרוידיאנית מצחיקה..
תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 10/05/2013 10:00:44
נשלח ב-9/5/2013 23:38
הרי אתם יודעים שלא תמיד (בלשון המעטה) אני שבע רצון מביצועים של חזנים ושל חזנים צעירים בעיקר. כאן קיבלתי סטירה בפנים, דואט חזנים שבכמה משפטים זיכה את הביצוע כדואט, מבוצע על ידי חזנים צעירים חסרי ניסיון של שנים, ובכל זאת מפיקים את המיטב מהרציטטיב החזנות מבטאים היטב את מטרתה של החזנות קשה היה לי להתעלם מכך שנהנתי, הכבוד והיקר לאלי יפה שמגלה כוחות אלו ונותן להם את הבמה אך אל לנו לשכוח שבמת הקונצרטים זה רק הטיפוס והרמז לבית הכנסת שם אשמח לשמוע חזנים מבטאים את סגנונם האישי בעמוד התפילה. קיבלתי כאן חזנות ללא צעקות חזנות אמירתית קלה ונעימה אך חזנית ומלאת טעם
נשלח ב-9/5/2013 17:04
משה , לקראת חג השבועות יעפ עוזר לנו לקיים גם מצוות
"ויראו את הקולות ואת הלפידים" :
לצערי לא הייתי בקונצרט, אבל שמעתי הקלטה של אור חדש, שאפו ענק לפרחי החזנות, אלעזר ברוק עם פה חזני מדהים, ביצוע יפיפה.
נשלח ב-8/5/2013 21:11
מרוב ההתרגשות שכחתי להחמיא למנצח אלי יפה על החידושים שהוא מביא לחזנות על המוסיקה על הצורה בה הוא מנצח ומשתף את הקהל. אני חושב שגם לתושבי גוש דן מגיע להנות מקונצרטים מלאי איכות עם אלי יפה לטיפול המפיקים ומועצות למיניהם
נשלח ב-8/5/2013 21:07
לא איש דיווחים אנוכי ובכל זאת אשתדל מעט למען החברים הלפגוט שר את רוב הקונצרט יצירות חזנות לצד שירי ירושלים היצירות כולם קשורות לציון ולירושלים, שמעה רחם נא מעל - פסגת הר הצופים קנא לשמך אשא עיני ממקומך ולירושלים - עירך. החזן דב הלר שר את ממקומך התפילתי של וידר ואת מעל פסגת הר הצופים המוכר לכולנו.פרחי החזנות אלעזר ברוק ואברהם זייבלד שרו את אור חדש של מודזיץ, ואברהם קירשנבאוים שר יצירה חדשה עם מילים שחיבר הרב שאר - ישוב הכהן לשלומה של ירושלים
ההנאה המרבית שלי בערב זה מהחכמה של מתאים היצירות לחזנים ההתאמה הייתה במקום כל יצירה מתאימה למבצעה הלפגוט בקול הטנור הגבוה שר יצירות מבית קוסוביצקי בעיקר דב הלר הבאריטון האמירתי מהיחידים בדורנו שר וידר לפרחי החזנות הותאמה יצירה שבה הם יכלו לבטא גם זייבלד וגם ברוק כל אחד את כוחו ויכולתו זה בקלאסיות וזה בסגנון החסידי. ואברהם קירשנבאוים עם יצירה חדשה מרשימה בביצוע מעורר כבוד
אני לא מאנשים המבקרים שלילית חזנים על במת פורום ועל כן אסכם שבסך הכללי הערב עבר בהצלחה להנאת הקהל הרב וגם אני מצטרף לבקשות להביא לפרום הסרטות מביצועי החזנים אני מציע בקונצרט הבא לשלב בקונצרט עוד יצירות חזנות חדשות
נשלח ב-8/5/2013 20:36
גם אני מאוד רוצה לראות את הפרח אלעזר ברוק
נשלח ב-8/5/2013 20:34
מצטרף להנ"ל. אודה במיוחד אם תעלה את ביצועיו של פרח החזנות אליעזר ברוק.
נשלח ב-8/5/2013 17:01
יעפ - תמסור לו שאנחנו במצב של " מויח'ל טויב'ת "
אישית , אסתפק בביצועים שיועלו של החזנים האחרים שהשתתפו
תודה
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 08/05/2013 17:02:27
נשלח ב-8/5/2013 14:42
מחרוזת ירושלים
www.youtube.com/watch?v=EqJxLWHDvAU צר לי לאכזב את החברים אין לי הסכמה לפרסם את יצירותיו של י.מ. הלפגוט ואני מכבד את רצונו.
שאר האפשרויות מטופלות
נשלח ב-8/5/2013 14:06
תקציר ואשא עיני שעלו ליוטיוב מהסרטה פיראטית אני מחכה להסרטות של יעפ