בתחילת השבוע התקשרה אלי שדכנית מסויימת, אחרי ששמעה שהורדתי בחורה שהיא הציעה לי.
אותה שדכנית במהלך שני הפגישות שהיו במקומות שונים, בשיא חוצפתה "דאגה" לעבור כל כמה דקות בסלון ולרחרח את השטח.... וכנראה ששמעה את השיחות שלנו
היא ציינה את שלוות הנפש, ואת הביטחון העצמי שאני ניחן בהם. אבל טוענת שאני מדבר 'שכלי' מדי... אמנם יודע מה רוצה מעצמי, אבל לא מצליח לעניין את הבחורה.... לתת לה התלהבות... לגרום לה להרגיש את ה"קליק".
חשבתי לעצמי שיתכן והיא צודקת
מה גורם לבחורה להרגיש דברים אלו? אשמח לקבל עצות ותובנות בעניין
נשלח ב-3/6/2013 20:04
מה הבעיה בלהיות אתה עצמך וזהו?
זה פה הכנות למופע?
לא כל אחת מוצאת עיניין בX Y Z אז זה אומר שצריך
לשחק אותה כשבעצם זה לא ?
תוקן על ידי רקומה_פרח ב- 03/06/2013 20:06:00
נשלח ב-2/6/2013 19:01
לאחרונה לליטאי613 ניהיו יציאות יפות
נשלח ב-2/6/2013 18:27
תנסה להיות יותר "אשכנזי", יותר רגשי. כנראה אתה מתחבר יותר לצד ה"ספרדי" השכלי שלך.
נשלח ב-2/6/2013 17:42
אתה לא מעניין? תגיד..יצאת עם חרשת?
נשלח ב-28/5/2013 20:52
לא שמענו איך אתה מדבר, אבל אופן כללי: לא להתקמצן במילים, בחיוכים, בתיאורים או בנושאים. יותר שיחה קלילה על אירועים שאינן עקרוניים לא יזיק הומור ובעיקר התענינות כנה בדברי הבחורה.
אבח האמת היא (כך הסקתי כששמעתי איך בנות תיארו את הפגישות עם הבעחים שלהן) שאת הבחורה שלך - אתה תענין, מאוד... ואת מי שבראש אחר - לא.
נשלח ב-26/5/2013 20:11
נערתהבזק כתב:
אישית, כזאת שדכנית הייתי מעיף על טיל הלוך בלי חזור!!!! -- טיל קרקע-ביטול חתונה
א. מספיק שתקשיב באמת מכל הלב.. שתגלה אימפתיה, התעניינות, אכפתיות.. תאמין לי אין דבר יותר טוב מזה!! - רק אל תהיה רגיש מדי. לא יודעת למה- זה אפפם לא מרגיש אמיתי. אתם פשוט לא בנויים להיות 100% אמפתיים ושכל טבעי עדיף מרגש לא נכון.
ב. תדבר על דברים ונושאים של רגש, לא רק פילוספיה או ניתוחים שכליים. -
שורה תחתונה. הייה אתה עם 15% טקט... .
בהצלחה:)
א. את מדברת מניסיון..?!
ב. למה רק עם 15% ולא עם 100%? טאקט, זה לא רק חוקים וכללים איך מתי וכמה לדבר.. אלא זה דרך חיים.. דרך חיים שקיימת בכל שורה ושורה.. בכל פסיעה ופסיעה. ..
נשלח ב-26/5/2013 00:51
כמו שדכנית?? באיזה סעיף, של ההוראות?...
נשלח ב-26/5/2013 00:00
למה את נשמעת כמו איזה שדכנית לפחות?
נשלח ב-25/5/2013 23:44
נקודהלמחשב כתב:
אישית, כזאת שדכנית הייתי מעיף על טיל הלוך בלי חזור!!!! -- טיל קרקע-ביטול חתונה
א. מספיק שתקשיב באמת מכל הלב.. שתגלה אימפתיה, התעניינות, אכפתיות.. תאמין לי אין דבר יותר טוב מזה!! - רק אל תהיה רגיש מדי. לא יודעת למה- זה אפפם לא מרגיש אמיתי. אתם פשוט לא בנויים להיות 100% אמפתיים ושכל טבעי עדיף מרגש לא נכון.
ב. תדבר על דברים ונושאים של רגש, לא רק פילוספיה או ניתוחים שכליים. -
שורה תחתונה. הייה אתה עם 15% טקט... .
בהצלחה:)
נשלח ב-21/5/2013 12:51
בס"ד הכי חשוב הקשבה אמיתית עם שדר גוף שמתקרב קצת לכיוון הבחורה עם הראש...,לחייך לשאול שאלות על מה שמספרת ולא להעביר נושא מהר כשהיא מספרת על עצמה...לתת לה הרגשה שאתה מעריך אותה ואת אישיותה ואף לציין זאת צורה עקיפה... "אמרת משהו חכם" וכו'... להביט בעיניים של הבחורה-מאד חשוב(להיות מרוכז בה בלבד.לא בסביבה....) לא לעשות שדר גוף מלחיץ/לדבר יותר מדי עם ידיים,אלא בצורה רגועה ונעימה...
נשלח ב-20/5/2013 20:17
ה_ספרדי כתב:
אמממ,
אפשר לומר שהסיבה שדי הסכמתי איתה היא בגלל תקדים מהעבר.
זאת אומרת, אני יודע לדבר מאד יפה(אין הנחתום מעיד על עיסתו, ובכל זאת...), ובצורה משכנעת, וברורה.
כך גם הבחורות שנפגשתי איתן טענו.
מה שבכל זאת גרם לי להסכים שאני אולי קצת יותר שכלי מאשר מעניין\גורם להתלהבות אצל הבחורה היא העובדה שהיה לי שידוך שהתפוצץ ברגע האחרון, והבחורה טענה שלא הרגישה את הקליק... גם אחרי מספר רב של פגישות...
רוב האנשים הם מעניינים . במיוחד בהנחה שזה חדש , חדש לרוב יעניין, כך שלא קל לכנות מישהו בשם לא מעניין.
אבל אם לא קליק אז אולי דוקא פסק זמן?
נשלח ב-20/5/2013 17:01
דבר ראשון-הייתי מעיפה את השדכנית לכל.... וכבר קודם הייתי זועמת על המיקום. (האזנה מרתקת מצאת לך...)
בנוסף לכך, אני מתפלאת אם בחורה תמצא עניין בחוסר עניין, מסתבר שהיא בעצמה מ-ש-ע-מ-מת!! אחלה שיעמום-לא מומלץ!!
תנסה למצוא אפיקים מעניינים,כיווני חשיבה.. והכי- תעשו לי טובה (מופנה בכללי, סתם תפסתי טרמפ..) :אל תשבו ותדברו כמו רובוטים- זה יכול להוציא מהדעת!!
תתאמנו מצידי מול המראה/ חבר/ אנערף. עברתי את הסיוט הזה פעם אחת- וחישבתי להתפחלץ.
אחי23- באיזה ישיבה אתה נמצא??או יותר נכון עם איזה חברים אתה מתחבר?! (לא שאני רוצה לדעת את התשובה..)
נשלח ב-19/5/2013 11:46
תשאל את השדכנית איך להיות מענין יותר.. בגדול עליך לזרום עם הנושאים שהבחורה מעלה ולדשדש בהן בכיף, לדבר על רגשות ועל דברים בנאלים שמעניינים בחורות כמו איך עבר החג ?... את אוהבת ילדים ?... שמתי לב שאת מאוד חכמה ויש לך נסיון חיים רב, איך זה קורה ?... נראה שבחורות אוהבות שמדברים אתן על הרזומה שלהן
נשלח ב-17/5/2013 16:06
אוקי... אז זאת נקודה אחרת ושונה... אני לא חושבת שאתה צריך להשתנות אלא אם זאת באמת צורת דיבור חריגה או ... לא יודעת
נשלח ב-17/5/2013 15:59
אני מאד מקשיב ומתעניין בכל מה שהבחורה אומרת. ומפתח נושאים בכיוונים שאני שם לב שמעניינים אותה. אבל אני חושב שהיא דיברה יותר על צורת הדיבור.... לא יודע...