(מתייעץ בשם חבר ואח יקר) דייט ראשון או שני שמתנהל בצורה נחמדה, הבחורה עם נעלי עקב. לפתע עושה אתנחתא, מורידה את הנעלי עקב, והולכת יחפה עם הגרביים והנעליים ביד ומסבירה אגבית "יותר נוח לי ככה". לדעתי האישית זה זה מעט מוזר... גם לי יותר נוח לחלוץ נעליים בבית קפה ולהשים רגליים על השולחן, אבל לא אעשה זאת בדייט.
(מתייעץ בשם חבר ואח יקר) דייט ראשון או שני שמתנהל בצורה נחמדה, הבחורה עם נעלי עקב. לפתע עושה אתנחתא, מורידה את הנעלי עקב, והולכת יחפה עם הגרביים והנעליים ביד ומסבירה אגבית "יותר נוח לי ככה". לדעתי האישית זה זה מעט מוזר... גם לי יותר נוח לחלוץ נעליים בבית קפה ולהשים רגליים על השולחן, אבל לא אעשה זאת בדייט.
האם זה אומר שסה"כ עושה מה שנוח לה? או חוסר טקט.
אממ... אההמ אההמ... מה אפשר להגיד... נו באמת... אתה רציני כאילו?
נשלח ב-12/6/2015 17:29
ואם כבר אני מקפיצה אשכולות. ... התחשק לי להקדיש את ההקפצה הזו לליטאי...
אני חושבת..שהבחורה ראתה יותר מידיי סרטים הודים... ולדבריי מתמזגת...זה ממש אבל ממש לא סק** ...אם את לא יודעת משמעות המילה... שמרי אותה בבטן שלך... זה בהחלט רומנטי וחמוד לחלוץ נעליים על חוף הים... אבל..להוריד עקבים במקום ציבורי...בעוד שבנות ישראל נוהגות לגרוב גרביי רגל 10 דנייר... שאחרי עקבים לוחצים...ליהיות בקרבתם של בנות אלו בזמן חליצת הנעליים..הוא ממש ממש לא נעים..
בקיצור..בחורה אדיוטית שחסר לה צומי.. תן לה ! תוריד גם אתה נעליים....
נשלח ב-2/6/2013 17:45
ליטאי613 כתב:
לדעתי צריך לצנזר פה תגובות ומהר!!
פעם הבאה אם את לא מכירה מילים, אל תגגלי אותם :)
גגלתי אחרי המילה... ואז קיבלתי הודעה מרימון.. "רימון ישמיד את עצמו בעוד כ10 שניות.. 9 8 7 6 5 4 3 2 1 ...
לפתע עושה אתנחתא, מורידה את הנעלי עקב, והולכת יחפה עם הגרביים והנעליים ביד ומסבירה אגבית "יותר נוח לי ככה".
לדעתי האישית זה זה מעט מוזר...
גם לי יותר נוח לחלוץ נעליים בבית קפה ולהשים רגליים על השולחן, אבל לא אעשה זאת בדייט.
האם זה אומר שסה"כ עושה מה שנוח לה? או חוסר טקט.