| נשלח ב-20/5/2013 00:50 |
|
| |
הdvd החדש - miami in concert!
בס"ד
אז ירחמיאל סוף כל סוף שם קץ להמתנה בת שלוש שנים והכריז על הDVD הבא!
לאתרוגים:
האלבום ניתן להשגה כעת במוסטלי מיוזיק!
במבט ראשון שמתי לב שיש גם פרחים שכבר עזבו. הוא כנראה קיבץ שירים מכל ההופעות האחרונות (2010-13).
וכמו שירחמיאל כתב (מי שיתרגם לפני מוזמן לשלוח לי בה"פ ואני אשים את התרגום):
THE WAIT IS OVER!
THE ALL - NEW DVD - MIAMI IN CONCERT! (2010- 2013)
3 years after Miami's last smash DVD Yavo, comes Yerachmiel Begun & The Miami Boys Choir new DVD release 'MIAMI IN CONCERT'. This all-new DVD raises the bar again for Jewish music DVDs and choir performance. With many songs shot in HD 1080 format, and mutli camera shoots, the choir's amazing new songs and dances can be seen with fantastic clarity. Those who thought Yavo could not be topped, will be thrilled to see a whole new level of Miami performance; whether it be the choirs superb sound and stage presence or solo exceptionalism. Furthermore, Miami's wireless handheld mike technology is now allowing for an even more versatile show. And superb colorful lighting and effects to enhance the visual experience. You will want to watch it over and over again.
One big difference all other MIAMI dvds till now, is that the performances span and include many shows over a 3-4 year period. This isn't just one choir concert filmed, but rather songs and choirs different MIAMI shows. The viewer gets to see and understand the musical development of the choir and its members as the years go on. You can even trace your favorite soloist in the different shows. Additionally, the styles of each choir have their own unique feel, that brings a greater diversity to the dvd. In some songs, footage is cut in and combined different shows, revealing how the song looked on different stages.
Featured on this dvd are the hit songs MIAMI USA last 2 albums, Me La'shem Aila & When the Siyum Calls. As a bonus a ion Miami MIzrach, MIAMI's choir in Eretz Yisroel, was added. Additional classics like the Hand of Hashem and a special dance medly have also been included.
To top it all off are 4 outstanding special features. 2 Features, 'MIAMI @ Pomegranate' shot in 2010 (before Yaleeli), and 'In the ning', showing how the Israeli choir began and were trained even long distance the U.S., were shown at the Brooklyn College Pesach shows in 2010 & 2011. Both were never before released on dvd. The third feature is video highlights of an exciting radio interview with YB, choir members, and special guests on The Nachum Segal show in 2011. The amazing 'When the Siyum Calls' video on HD format rounds out the special features.
This highly entertaining dvd is for all members of the family, with an advanced and mature feel as well, & includes important themes for the times we live in.
'MIAMI IN CONCERT' is 90 minutes running time. Now available on DVD, distributed by Aderet.

תוקן על ידי עידודודו ב- 20/05/2013 07:36:54
תוקן על ידי אידי ב- 21/05/2013 23:46:56
תוקן על ידי שירהיהודית ב- 03/06/2019 07:31:51
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2019 13:25 |
|
| |
הייתה שגיאת כתיב קטנה בשם העמוד ולכן הוא לא התעדכן שם. ערכתי את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2019 23:42 |
|
| |
ביצעתי קצת תיקונים. הוספתי אותו גם לרשימת האלבומים.
יישר כוח לכל מי שטורח! אני מוכן להסביר למי שרוצה להבין בדיוק איך לערוך...
תוקן על ידי עידודודו ב- 11/06/2019 21:42:17
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2019 22:34 |
|
| |
לא נראה לי שיש רשימה מלאה. אם תעשה רישום של הסולנים שאתה מזהה זה יהיה מצוין. אולי של בשמחה רבה אני אעשה בהזדמנות.
בבונוסים - חוץ מהראיון, יש גם את הקליפ של הסיום קורא לך, קליפ בחנות פורגמנט ומאחורי הקלעים של מיאמי מזרח.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2019 15:43 |
|
| |
| שירהיהודית כתב: |  | יישר כח!
שיניתי את הכותרת של האשכול... בכל זאת, היה מפתיע לגלות DVD חדש פתאום... חחח
אני לא יודעת להתעסק עם הויקי, אבל אולי עידודודו יודע איך לעשות שהערך החדש יופיע ברשימת האלבומים. גמני לא יודע
אם אתה בקטע של עריכה, אז אני מצרפת קישור עם הסולנים למיאמי 25:
https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=1883591&forum_id=13473
תוקן על ידי שירהיהודית ב- 03/06/2019 07:39:47
|
|
איזה יופי שיש רשימה מוכנה של כל הסולנים! לא הייתי מזהה את כולם. יש אולי רשימות של האקספיריאנסים? נראה לי שבוויקי יש רק ל1 ו4. גם ל'בשמחה רבה DVD' עדיין אין ערך.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2019 09:40 |
|
| |
יישר כח! שיניתי את הכותרת של האשכול... בכל זאת, היה מפתיע לגלות DVD חדש פתאום... אני לא יודעת להתעסק עם הויקי, אבל אולי עידודודו יודע איך לעשות שהערך החדש יופיע ברשימת האלבומים.
אם אתה בקטע של עריכה, אז אני מצרפת קישור עם הסולנים למיאמי 25: https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=1883591&forum_id=13473
תוקן על ידי שירהיהודית ב- 03/06/2019 07:39:47
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2019 04:17 |
|
| |
קישור לערך Miami in Concert:
http://mbcwiki.nl.eu.org/index.php?title=(Miami_in_Concert_(DVD
אשמח באם יש לכם מה להוסיף או להעיר.
ותודה רבה לשירהיהודית על העזרה בזיהוי הסולנים!
תוקן על ידי אפרים1 ב- 03/06/2019 02:17:57
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2019 03:25 |
|
| |
| שירהיהודית כתב: |  | יישר כח על ההשקעה בפרויקט הויקי! בעקרון לא זיהית את מקס הרשקובעץ ומענדל גולדמן. |
|
מקס הרשקוביץ! עכשיו אני קולט שיש לו צבע קול מאוד דומה לאחיו הגדולים
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2019 18:16 |
|
| |
יישר כח על ההשקעה בפרויקט הויקי! בעקרון לא זיהית את מקס הרשקובעץ ומענדל גולדמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2019 18:05 |
|
| |
| אפרים1 כתב: |  | עובד על הערך 'Miami in concert'
זקוק לעזרה בזיהוי של חלק מהסולנים:
'''שמע ישראל''' חיים יהודה גורי, דייויד צ'רנדוף, (מקס הרשקוביץ), יצחק ברנדיס, ,בנימין רבינא אברמוביץ, עקיבא ג'ייקובסון, דוד משה פרלמן, ריצ'י אייל, חייא אברמוביץ.
'''מי לה' אלי''' דוד משה פרלמן, (?מנחם מנדל גולדמן?- כן.) (חייא אברמוביץ) בנימין רבינא אברמוביץ, (קולו של ג'רמי הרשקוביץ- מקס הרשקוביץ) (רפאל דוב וובסטר) חיים יהודה גורי, דייויד צ'רנדוף, רחמים טובי עסיס,
'''וטהר ליבנו''' סול אייל, רחמים טובי עסיס, עקיבא ג'ייקובסון, דייויד צ'רנדוף, ג'רמי הרשקוביץ, (מנחם מענדל גולדמן), חיים יהודה גורי, דוד משה פרלמן
'''כשהסיום קרב''' בנימין רבינא אברמוביץ, (?מנחם מנדל גולדמן? - כן), דוד משה פרלמן, (מקס הרשקוביץ) דייויד צ'רנדוף, דואט: בנימין רבינא אברמוביץ ו??? - ראיתי דואט רק בין דוד פרלמן ורחמים דוד עסיס.
'''מודים''' דוד משה פרלמן
'''מחרוזת אנגלית''' יהודה גורקין, יאיר קניג, דייויד הרשקוביץ
'''מלך''' דייויד הרשקוביץ, ג'רמי הרשקוביץ, בנימין רבינא אברמוביץ.
'''הטוב''' יאיר קניג, יעקב משה ברון, סול אייל, בנימין רבינא אברמוביץ, יהודה גורקין, דייויד הרשקוביץ, דוד משה פרלמן, דייויד צ'רנדוף.
'''Hand of Hashem''' עקיבא ג'ייקובס, יהודה גורקין, דייויד הרשקוביץ, סול אייל, יעקב משה ברון, יהודה גורקין.
'''ישיש''' סול אייל, עקיבא ג'ייקובס, ג'רמי הרשקוביץ, בנימין רבינא אברמוביץ, דוד משה פרלמן, דייויד צ'רנדוף.
'''הו השם''' דייויד צ'רנדוף, ג'רמי הרשקוביץ, (הרמוניה: בנימין רבינא אברמוביץ) דוד משה פרלמן, בנימין רבינא אברמוביץ.
'''לא ינום''' יחזקאל רואו, דואט: עקיבא ואפרים גרובמן, דניאל אברהם וואנג, אורי שקד.
|
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2019 15:17 |
|
| |
עובד על הערך 'Miami in concert'
זקוק לעזרה בזיהוי של חלק מהסולנים:
'''שמע ישראל''' חיים יהודה גורי, דייויד צ'רנדוף, (???), יצחק ברנדיס, ,בנימין רבינא אברמוביץ, עקיבא ג'ייקובסון, דוד משה פרלמן, ריצ'י אייל, חייא אברמוביץ.
'''מי לה' אלי''' דוד משה פרלמן, (?מנחם מנדל גולדמן?) (???) בנימין רבינא אברמוביץ, (קולו של ג'רמי הרשקוביץ,) (???) חיים יהודה גורי, דייויד צ'רנדוף, רחמים טובי עסיס,
'''וטהר ליבנו''' סול אייל, רחמים טובי עסיס, עקיבא ג'ייקובסון, דייויד צ'רנדוף, ג'רמי הרשקוביץ, (???), חיים יהודה גורי, דוד משה פרלמן
'''כשהסיום קרב''' בנימין רבינא אברמוביץ, (?מנחם מנדל גולדמן?), דוד משה פרלמן, (???) דייויד צ'רנדוף, דואט: בנימין רבינא אברמוביץ ו???
'''מודים''' דוד משה פרלמן
'''מחרוזת אנגלית''' יהודה גורקין, יאיר קניג, דייויד הרשקוביץ
'''מלך''' דייויד הרשקוביץ, ג'רמי הרשקוביץ, בנימין רבינא אברמוביץ.
'''הטוב''' יאיר קניג, יעקב משה ברון, סול אייל, בנימין רבינא אברמוביץ, יהודה גורקין, דייויד הרשקוביץ, דוד משה פרלמן, דייויד צ'רנדוף.
'''Hand of Hashem''' עקיבא ג'ייקובס, יהודה גורקין, דייויד הרשקוביץ, סול אייל, יעקב משה ברון, יהודה גורקין.
'''ישיש''' סול אייל, עקיבא ג'ייקובס, ג'רמי הרשקוביץ, בנימין רבינא אברמוביץ, דוד משה פרלמן, דייויד צ'רנדוף.
'''הו השם''' דייויד צ'רנדוף, ג'רמי הרשקוביץ, (הרמוניה: בנימין רבינא אברמוביץ) דוד משה פרלמן, בנימין רבינא אברמוביץ.
'''לא ינום''' ???
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2013 08:54 |
|
| |
טוב ביקשתם פרוט אז הנה פרוט:יש בדיסק כמה סולויים טובים של סול אייל שאני ממש אוהבת אותו ויש גם כמה סולויים של 3 האחים הרשקוביץ-סולויים יפים מאד יש את הראיון של 3 הפרחים עם ירחמיאל והראיון ממש יפה רק שאני פשוט לא מבינה מה מדברים שם כך שאשמח אם מישהו יביא תרגום ויש כמה סולויים של דייויד צ'רנדוף המתוק ויש את הקליפ בחנות(דבי רואים שם את נחום מהצד!!!) ובקיצור דיוידי ממש יפה-אולי לא מושלם כמו הקודמים אבל עדין לא פחות יפה
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2013 20:36 |
|
| |
| סטריאו כתב: |  | | 80 גרינטק |
|
|
|
|