מה יותר מעיק ? שאין הצעות ? או שיש הצעות ויש פגישות וכלום לא מתאים ?
נשלח ב-29/5/2013 14:07
נוח_לבריות כתב:
כשאין הצעות זה לא נעים, ההרגשה נעה בין "איך זה שלא מוצאים מישהו שיכול להתאים לי" לבין "לא חושבים עלי". כשההצעות לא מתאימות זה תלוי בגישה שאיתה הולכים לפגישה. אם לחוצים למצוא את מי שמתאים, אז כשלא מתאים מרגישים בזבוז זמן, טרטור וכו'.. ואם הולכים בגישה של: אם זה לא מתאים, יש לי הזדמנות להכיר עוד סגנון של מישהו- ההרגשה היא אחרת לגמרי.
אני שמח לבשר לך כי הצלחת לרדת לסוף דעתי ... כייף לדעת שמישהו חושב כמוני
וגם לאמצע דעתי....
נשלח ב-29/5/2013 11:17
נוח_לבריות כתב:
כשאין הצעות זה לא נעים, ההרגשה נעה בין "איך זה שלא מוצאים מישהו שיכול להתאים לי" לבין "לא חושבים עלי". כשההצעות לא מתאימות זה תלוי בגישה שאיתה הולכים לפגישה. אם לחוצים למצוא את מי שמתאים, אז כשלא מתאים מרגישים בזבוז זמן, טרטור וכו'.. ואם הולכים בגישה של: אם זה לא מתאים, יש לי הזדמנות להכיר עוד סגנון של מישהו- ההרגשה היא אחרת לגמרי.
מה שנקרא, צרת רבים.
נשלח ב-29/5/2013 07:15
Lorein כתב:
נשלח ב-28/5/2013 21:47
לא דומה יום ליום ואפילו באותו אדם, כמו שאמר מישהו כמה סוגי טעמים של טצ'ולנט יש, כמספר הבתים בישראל כפול מספר השבתות שהכינו טצ'ולנט.
נשלח ב-28/5/2013 21:03
בכל נקודה שאתה נמצא בה - נראה שזה הכי נורא... אבל בכנות, קשה למדוד, בטח מאחד לשני. כל אחד מרגיש על עצמו, וזה משתנה אדם לאדם...
נשלח ב-26/5/2013 19:46
למה שתשארי ניטרלית?
נשלח ב-26/5/2013 01:12
נקודהלמחשב כתב:
מה יותר כיף -
כשאין הצעות ואפשר לחיות בלי לחץ.. להיות יותר שקועים "באני" העצמי.. להתמקד במטרות וביעדים בלי לחצים ומתחים מיותרים...?
או כשיש עודף הצעות ואז מרגישים רצויים.. מבוקשים.. ויותר מכך, נבנים.. מתמודדים.. מתחשלים.. מפנימים מסרים שלא היינו יכולים להבין בלעדי הפגישות....?
דעתכם/ן?!
כבר לקחת צד בדיון. נשאר לנו להצטרף או לחלוק עליך. אני אשאר נייטרלית.
נשלח ב-26/5/2013 01:01
מה יותר כיף -
כשאין הצעות ואפשר לחיות בלי לחץ.. להיות יותר שקועים "באני" העצמי.. להתמקד במטרות וביעדים בלי לחצים ומתחים מיותרים...?
או כשיש עודף הצעות ואז מרגישים רצויים.. מבוקשים.. ויותר מכך, נבנים.. מתמודדים.. מתחשלים.. מפנימים מסרים שלא היינו יכולים להבין בלעדי הפגישות....?
דעתכם/ן?!
נשלח ב-26/5/2013 00:54
רק אל תסגלו את השיטה של "עוד מישהו".... השידוכים יכולים להפוך נטו לחוויה אנתרפולוגית וד"ל..
נשלח ב-26/5/2013 00:22
נשלח ב-25/5/2013 23:39
תלוי. אם אתה טיפוס שנהנה מן הפעילות החברתית או טיפוס שאוהב שקט...
נשלח ב-22/5/2013 19:33
הכי מעצבן זה השדכניות שחושבות שהן מנהלות את העולם.
נשלח ב-22/5/2013 18:06
לעניות דעת ריקי... (לא חוויתי חוסר הצעות אלא ההפך... ובקושי גם נפגשתי) חוסר הצעות במובן מסוים זה מועקה נפשית.... להיפגש הרבה ולא יוצא כלום זה גם מועקה נפשית וגם פיזית ... (בעיקר לבנות) שניהם לא נעימים.... אבל זאת שאלה סובייקטיבית...