בית פורומים Chazzanut 4 U

קונצרט הצדעה לר' יענקל תלמוד ובן-ציון שנקר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/5/2013 12:03 לינק ישיר 
קונצרט הצדעה לר' יענקל תלמוד ובן-ציון שנקר

בחצרות חסידים
קונצרט הצדעה ליענק'ל תלמוד ובן ציון שנקר

גדולי המלחינים החסידיים ר' יענק'ל תלמוד ור' בן ציון שנקר השפיעו על המוסיקה החסידית והחזנות במשך היובל האחרון. לחניהם היו לנס ודגל ביצירה החסידית גם בחצר גור וגם בחצר מודז'יץ. בקונצרט יבוצעו מיטב הלחנים המאפיינים את שני ענקי הלחן החסידי.

בהשתתפות: החזן חיים אדלר, הזמר אוהד מושקוביץ, הזמר אברמי רוט, הכנר הבינלאומי דניאל אהביאל, תזמורת סימפונט רעננה
הפקה מוסיקלית: אופיר סובול
מנהל מוסיקלי ומנצח: ד"ר מרדכי סובול

שני 29.7.13, 20:00
בבית  האופרה -המשכן לאומנויות הבמה ,שד' שאול המלך 19  תל - אביב

פרטים וכרטיסים במחלקה לתרבות תורנית: 03-7240851/2 / במשרד הכרטיסים "פשבר" - 03-5745005

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2013 18:44 לינק ישיר 
אברימי רוט הכל יודוך

www.youtube.com/watch?v=pFbeU3LR-Ic

תוקן על ידי יעפ ב- 01/08/2013 18:41:40

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2013 19:13 לינק ישיר 

כיום ,לאחר שכבר נמכרו כל הכרטיסים השאלה מיותרת. במידה והיית שואל לפני כחודשיים,כאשר פירסמתי את המידע בפורום הייתי יכול לתת לך עיצה ,כגון :שתארגן מס' בקשות דומות בנדון ואז לבקש לשבת במרוכז בתאים (בתאים בצד ,שם גם אני יושב במחיר נח ומיקום יחסית טוב-בכל תא כ:12-18 מקומות ואז ניתן להתארגן מראש ולבקש מהמארגנים לשבת בהפרדה )

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2013 15:02 לינק ישיר 

סליחה על השאלה אבל ברצוני לברר האם יש אפשרות גם לישיבה נפרדת? תודה רבה!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2013 10:30 לינק ישיר 

יש עוד 9 מקומות מקדימה: http://www.pashbar.co.il/order_select_seat.php?dateid=14638&areaid=342

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2013 09:45 לינק ישיר 

ניסיתי להשיג היום עוד -2- כרטיסים ,במקומות מכובדים ונעניתי :נותרו כרטיסים למקומות מרוחקים אבל,,,,,מאחר והאולם נוח לצפיה מכל המקומות ברור שרכשתי את מה שהציעו לי. לדעתי,זה קונצרט שאסור לפספס אותו

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > Chazzanut 4 U > קונצרט הצדעה לר' יענקל תלמוד ובן-ציון שנקר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext