פגשתן בחור שיכול להיות בן זוג ראוי.
יש מציאת חן בסיסית
לפני ששוברים את הכוס וממסדים את הקשר על כל אחת מכן להציב 3 תנאים בסיסים שבן הזוג מתחייב עליהם שיהיה קיימים בקשר שבינכם.
מה שלושת התנאים שלכן?
(אגב, נכתב בלש' נקבה מטעמי נוחות. גברים יכולים ואף מוזמנים לענות ולהעשיר את עולמינו...)
שלי:
א. כנות הדדית
ב. מרחב אישי
ג. נדיבות
נשלח ב-4/6/2013 14:03
בס"ד
חחחחחחחחחח עזוב אינלי כוח בקושי לסחוב את שק העצמות שלי,אז יהיה לי כוח לענות לך?
נשלח ב-4/6/2013 13:40
בעברית צחה - בריחה אלגנטית.
נשלח ב-4/6/2013 13:22
בס"ד
נו שויין
נשלח ב-4/6/2013 12:37
חייכנית770 כתב:
בס"ד חחחחחחחח ממש עוקב אחרי...יש לי משפיע צמוד איזה כייפלי. יש צדק בדברייך,מי אמר שאני לא דורשת מעצמי ומשפרת את עצמי למען העתיד המשותף? רק שהפורום תפקידו לדבר על הבן/בת זוג ולא על עצמי...
וכן קרה לי פעם אחת שנסיתי לצאת מהבועה של עצמי ולחשוב מה טוב לבחור,זה בהחלט הייתה חוויה אחרת,היה לי קל יותר להגיד את ה"לא"....
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 03/06/2013 14:23:41
חכי לחשבון....:)
יכול להיות שאת משפרת ומנסה.. אבל אם באמת היית משפרת ומנסה כמו שצריך לא היית מגיבה את סוג התגובות שלך..! הגישה שלך הייתה שונה לחלוטין...!
ולתרץ, שפה זה לא לדבר על עצמך.. אז לא בקשתי שתדברי על החיים האישיים שלך, אבל בהחלט השקפתך וגישתך אמורה להישמע פה (זה הרי מטרת הפורום לא..?) והיא נשמעת פה בצורה שאינה משתמעת לשני פנים. ואם זו הגישה שלך אז בהחלט כוונת הרבי הייתה על השינוי הזה!! ואם לא בשביל הרבי תעשי את זה בשביל עתיד חייך שלא יתפרק עוד לפני שהוא התחיל....!
נשלח ב-3/6/2013 22:10
נערתהבזק כתב:
פגשתן בחור שיכול להיות בן זוג ראוי.
יש מציאת חן בסיסית
לפני ששוברים את הכוס וממסדים את הקשר על כל אחת מכן להציב 3 תנאים בסיסים שבן הזוג מתחייב עליהם שיהיה קיימים בקשר שבינכם.
מה שלושת התנאים שלכן?
(אגב, נכתב בלש' נקבה מטעמי נוחות. גברים יכולים ואף מוזמנים לענות ולהעשיר את עולמינו...)
שלי:
א. כנות הדדית
ב. מרחב אישי
ג. נדיבות
שאת אומרת תנאים למה את מתכוונת?? כי תנאים נשמעים כמו אם לא תעמוד בהם ... א' ב' ו- ג' אז ..... אעשה כך וכך או יקרה כך וכך ... גם מה שהצגת - כנות הדדית... זה אמור להיות לך ברור כשמש כחלק מבסיס בקשר בן בני זוג... זה לא אמור להיות תנאי... אולי את הצורך שלך במרחב אישי יותר אפשר להבין
ולשאלך - אחרי בדיקת האם הבן זוג ראוי ויש מציאת חן ..... לי אין תנאים אני רק אולי אצפה ואאחל שאנחנו נשאר פחות או יותר איך שהכרנו...בלי שינויים רק להיות במגמת עלייה של לנסות להיטיב לשני.
אני מאחלת לעצמי שכמו שאני חושבת שאם אני אוהבת את בן זוגי והוא יצטרך מרחב אישי אני אשתדל לספק לו ... אני מאחלת שאקבל גם אחד כזה.
נשלח ב-3/6/2013 21:35
דרךהשם כתב:
תנאים תעשי עם עצמך!!! את יכולה לדבר עם הבן זוג ולהסביר לו שאת רואה 3 דברים חשובים בקשר אימון,שיתוף, ולא לנסות לשנות את הבן זוג
אבל להציב תנאים זו טעות שנובעת ממבט הרווקות
נשלח ב-3/6/2013 16:01
נקודהלמחשב כתב:
חייכנית - שמת לב לדבר מעניין?
כל הזמן את רק מדברת על מה שהגבר חייב לך.. על איך שהגבר צריך להתנהג אלייך.. על זה שהוא צריך ללמוד איך לדבר עם הנשים ולהיות סבלני והרשימה עוד ארוכה..
איך בדיוק את חושבת לבנות בית או בכלל להצליח בזוגיות אם זו הגישה שלך - מה הוא חייב לך?!
ובכלל, אם את סבורה שאת אשה טובה, חשבת פעם לרגע מה את צריכה להיות בשבילו?!
חשבת פעם בפגישה - האם את מתאימה לו ולא האם הוא מתאים לך..?!
תחשבי על זה באמת לעומק.. מאמין שתגלי כמה דברים על עצמך..
וכשתגלי.. אני מאמין שלא רק שהזוגיות שלך תהיה אחרת, גם יהיה לך הרבה יותר קל למצוא את הזיווג שלך..
(ואגב, אני כמעט בטוח שלדבר הזה הייתה כוונת הרבי שאת צריכה להתאמץ בשביל הזיווג שלך..!)
את יכולה להסמיק, חופשי על הבר. מחקרים הוכיחו שמי שמסמיק נוטה להתחבב יותר על הצופים/סביבה.
נשלח ב-3/6/2013 15:20
בס"ד תודה על המחמאות..אני עומדת להסמיק(=....
אמרת דברים חכמים...
נשלח ב-3/6/2013 14:50
חייכנית, אני חייבת להגיד שאת בחורה שנשמעת כ"כ טובה ואיכותית, אחת שבאמת שואפת אל הטוב.
תנסי לראות עד כמה הוא מבין משמעות של קשר, אכפתיות לזולת באופן כללי, עד כמה הוא חדור רצון ולהיטות לבנות משהו יפה ומודע לקשיים שכרוכים בכך. והכי חשוב תפילה.
נשלח ב-3/6/2013 14:21
בס"ד חחחחחחחח ממש עוקב אחרי...יש לי משפיע צמוד איזה כייפלי. יש צדק בדברייך,מי אמר שאני לא דורשת מעצמי ומשפרת את עצמי למען העתיד המשותף? רק שהפורום תפקידו לדבר על הבן/בת זוג ולא על עצמי...
וכן קרה לי פעם אחת שנסיתי לצאת מהבועה של עצמי ולחשוב מה טוב לבחור,זה בהחלט הייתה חוויה אחרת,היה לי קל יותר להגיד את ה"לא"....
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 03/06/2013 14:23:41
נשלח ב-3/6/2013 14:14
חייכנית - שמת לב לדבר מעניין? כל הזמן את רק מדברת על מה שהגבר חייב לך.. על איך שהגבר צריך להתנהג אלייך.. על זה שהוא צריך ללמוד איך לדבר עם הנשים ולהיות סבלני והרשימה עוד ארוכה..
איך בדיוק את חושבת לבנות בית או בכלל להצליח בזוגיות אם זו הגישה שלך - מה הוא חייב לך?! ובכלל, אם את סבורה שאת אשה טובה, חשבת פעם לרגע מה את צריכה להיות בשבילו?! חשבת פעם בפגישה - האם את מתאימה לו ולא האם הוא מתאים לך..?!
תחשבי על זה באמת לעומק.. מאמין שתגלי כמה דברים על עצמך.. וכשתגלי.. אני מאמין שלא רק שהזוגיות שלך תהיה אחרת, גם יהיה לך הרבה יותר קל למצוא את הזיווג שלך.. (ואגב, אני כמעט בטוח שלדבר הזה הייתה כוונת הרבי שאת צריכה להתאמץ בשביל הזיווג שלך..!)
נשלח ב-3/6/2013 14:05
בס"ד
איך אפשר לוודא שגם הבןזוג שואף להתאים את עצמו?יש כאלה שלא מוכנים להזיז "פיפס" מעצמם,במיוחד המתבגרים...
נשלח ב-3/6/2013 14:00
חייכנית, זו עבודה קשה ללא ספק, אבל בהחלט שווה ומשיגה את התכלית.