| נשלח ב-2/6/2013 19:08 |
|
| |
בחורה רגשית או שכלית?
לאחר דיון ארוך בנושא,אשמח לשמוע את דעתכם- עם איזו בחורה יהיה נוח לנהל חיי זוגיות בונים- בחורה רגשית מאוד- יכולה להתפרץ בקלות,לבכות, להיות "ברוגז" (יש כאלה....) או בחורה שכלית מאוד-הרואה את החיים בפרספקטיבה קצת גברית. נא לא לענות-שילוב של שניהם. זה דיי מתבקש מאליו... מה דעתכם???
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2013 16:14 |
|
| |
הי כולם
לדעתי רגשית מאוזנת
שכלית מידי מאבדת מהנשיות
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2013 15:12 |
|
| |
בס"ד אתה מדבר מניסיון?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2013 14:02 |
|
| |
בס"ד ואגב,בדור שלנו סבלנות זה מצרך נדיר....
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2013 13:55 |
|
| |
בס"ד אני לא שוללת את הדרך הזו אך זה צריך לבוא כתוספת להכנה לפני זה שבו ילמד על השוני בין שתי המינים... ואז רק תצטרכי להזכיר מדי פעם...אבל להתחיל מא'-ב' זה קשה ופעולה מורכבת מדי...שפוגעת ומשאירה צלקות. ולא תמיד יהיה לך סבלנות,דמייני את עצמך בהריון ומספרת לגבר שלך עד כמה קשה לך ומתחילה לבכות, והגבר אומר לך "מה את מתלוננת ?הרבה נשים היו בהריון,גם אמא שלי הייתה בהריון ועשתה הכל"...מה היית עושה במצב כזה?מסבירה יפה?או מגיבה עם הרגש? יש דברים שטוב שילמדו קודם.גם הנשים...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2013 13:52 |
|
| |
| שיר852 כתב: |  | שיתחתן עם גבר.. אולי יסתדרו טוב יותר. |
|
אבל זה אסור מהתורה.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2013 13:50 |
|
| |
גבר מחפש אישה מגוונת. לרוב אישה ריגשית היא אישה מעניינת ומאתגרת..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2013 13:47 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | חייכנית, למה שאת לא תהיי המילון הסבלני שלו?
לא כול דבר נעים ללמד,למרות שגם זו אפשרות,אבל זה לא תמיד מתקבל בעין יפה,שהרי אף אחד לא אוהב שמעירים לו ו"מלמדים" אותו איך לדבר...כשזה מספר זה יותר מתקבל.
אם כבר עושים את זה אז זה צריך לבוא בצורה עדינה ועם חיוך,כדי שלא תראי כמו מנהלת בפעולה... |
|
לפעמים אני לא מצליחה להבין אותך...
את תלמדי אותו בסבלנות... בדרך העדינה והטובה... ואז תהיי: סבלנית, טובה ועדינה...
והוא גם ילמד. גם ילמד אותך...ותהיו נאהבים ונעימים....
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2013 13:45 |
|
| |
| נקודהלמחשב כתב: |  | בס"ד נכון פשוט צריך להביא לחתנים "מילון דיבור עם האישה",זה היה מונע הרבה מריבות
מה דעתך להפסיק לדרוש מהגברים ופשוט להתחיל לדרוש מעצמך..?! תאמיני לי. כשתהיי את והוא יהיה הוא, תוכלי להבין בכלל מהי אהבה אמתית..! |
|
זה סה"כ חסד עם הגברים....למה שיראו אישה בוכה ולא יבינו שהיא זה לא החבר שלהם? אם יש מילון דיבור עם הגבר אקנה את זה בשמחה...למה לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2013 13:43 |
|
| |
| tootii2 כתב: |  | | חייכנית, למה שאת לא תהיי המילון הסבלני שלו? |
|
לא כול דבר נעים ללמד,למרות שגם זו אפשרות,אבל זה לא תמיד מתקבל בעין יפה,שהרי אף אחד לא אוהב שמעירים לו ו"מלמדים" אותו איך לדבר...כשזה מספר זה יותר מתקבל.
אם כבר עושים את זה אז זה צריך לבוא בצורה עדינה ועם חיוך,כדי שלא תראי כמו מנהלת בפעולה...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2013 13:42 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד נכון פשוט צריך להביא לחתנים "מילון דיבור עם האישה",זה היה מונע הרבה מריבות |
|
מה דעתך להפסיק לדרוש מהגברים ופשוט להתחיל לדרוש מעצמך..?! תאמיני לי. כשתהיי את והוא יהיה הוא, תוכלי להבין בכלל מהי אהבה אמתית..!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2013 13:41 |
|
| |
בס"ד ואגב שאלת למה אני רוצה להתחתן עם העם הגברי?א)צורך טבעי שה' טבע בנו. ב)ההורים לוחצים. ג)אני מאמינה שבן זוגי יהיה בחור עם לב טוב שלא אצטרך לעשות איתו "מלחמות כוח" אלא להיות מי שאני,ולכן מלכתחילה אבחר בבחור אכפתי שאין מצב שארגיש מנוצלת. ג)הרבי כותב לי באגרות להתאמץ לחפש את זיווגי ולא לשבת בבית בחיבוק ידיים. ד) בא לי להיות מאוהבת...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2013 13:38 |
|
| |
חייכנית, למה שאת לא תהיי המילון הסבלני שלו?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2013 13:36 |
|
| |
בס"ד נכון פשוט צריך להביא לחתנים "מילון דיבור עם האישה",זה היה מונע הרבה מריבות
|
|
|
|