מי יכול לזהות יותר טוב מבחורה... "שפכטל של מייק אפ"?
אל תעשה את הטעות הזאת יותר.....!
בנים, בנות....
מה עובר לכם בראש כשאתם מדמיינים\ רואים את בני המין השני.... עם כמות א ד י ר ה של מייק אפ...??
תוקן על ידי אסיק_good ב- 06/06/2013 02:11:43
נשלח ב-6/6/2013 13:45
בס"ד אני לא מהאלה...כשאני יוצאת למסעדה אני אוכלת כל מה שטעים!גם אם זה לא בריא אבל ביום יום צריך להשתדל לאכול בריא... לא כדי לעשות פוזות ולא בשביל דיאטה אלא כדי לאכול בריא!
נשלח ב-6/6/2013 13:41
חייכנית770 כתב:
בס"ד אממממ לא עד כדי כך....חחחח למרות שאם הייתי שמנה לא היה לי בעיה להוריד גם את הבשר מהתפריט.
אני רק בדרגה של לחם מלא/טחינה גולמית/וממעיטה בממתקים ובכל המאכלים עם החומרים המשמרים/מייצבים/צבעי מאכל/חומרי טעם וריח/שוקולדים/חטיפים-זה ממש קשה לי אבל זה שווה. וכמובן מקפידה לקלף את הפירות והירקות,כדי לא לאכול את כל חומרי הריסוס....
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 06/06/2013 12:24:13
לי אין בעיה בג'אנק פוד..לא סובלת פריכיות ומאכלית בריאים וטחינה זה דוחה... מכורה למנטוס ג'לים נחשים ושוקולד....לא באתי לעולם הזה לסבול..
ולא...אנלא שמנה... ההפיך...אבל פשוט..בנות שמטיילות עם פריכיות ואומרות איכססססס לקרפ... הם בנות דורשות צומי..כי ברגע שהבחור מסתובב הן נותנות שליכטה על כל הצלחת.. ולפני הפגישה אוכלות סיר קוסקוס...ובפגישה אומרות "אני בדיטא.." פכככככככככככככככככככככככככככככככככ
נשלח ב-6/6/2013 13:35
אני...לא משתמשת בדבר הזה שנקרא מייק אפ...לא סובלת בעליל! אני חייה עם הסטיגמה שמייק אפ מיועד לבנות 50 ומעלה.... בשביל זה שמים מסכות פעמיים בשבוע קרמים ובוץ מים המלח וארל גריי מקטמנדו.. ככה העור נקי וחלק ויפה...ואני כמו שאני! ולא דנה אינטרנשיונל! אפשר להתאפר בלי הכיעור הזה!
פעם...חברה הראתה לי תמונה שלה ושל בעלה..שמכוסה בפצעיי בגרות... ההוא..מרח קילו שבע מאות גרם מייקאפ של לוראל משוק רמלה ואני..בשיא התמימות...שאלתי..."מי זו הלס** ת שליידך? מאז היא לאמדברת איתי...
זכותה.
נשלח ב-6/6/2013 12:20
בס"ד אממממ לא עד כדי כך....חחחח למרות שאם הייתי שמנה לא היה לי בעיה להוריד גם את הבשר מהתפריט.
אני רק בדרגה של לחם מלא/טחינה גולמית/וממעיטה בממתקים ובכל המאכלים עם החומרים המשמרים/מייצבים/צבעי מאכל/חומרי טעם וריח/שוקולדים/חטיפים-זה ממש קשה לי אבל זה שווה. וכמובן מקפידה לקלף את הפירות והירקות,כדי לא לאכול את כל חומרי הריסוס....
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 06/06/2013 12:24:13
נשלח ב-6/6/2013 12:12
חייכנית770 כתב:
בס"ד יש לי קצת ידע בגוף האדם...מאד מחבבת את הרפואה הטבעית.
חחחח אשכול מצחיק. לעניין האשכול, שפכטל על הפנים זה דוחה...לבנים ובנות כאחד!
ולעניין הנגררת על הכדורים למינהם, זה באמת מזיק לכבד? או שזה רק פרנואידיות של חייכנית?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תחקרי ותראי שצדקתי(=
נשלח ב-6/6/2013 01:08
tootii2 כתב:
בחור יקר!
חשבת לפני שעשית את זה?
באמת חשבת?
כי....
אתה יודע....
מי יכול לזהות יותר טוב מבחורה... "שפכטל של מייק אפ"?
אל תעשה את הטעות הזאת יותר.....!
בנים, בנות....
מה עובר לכם בראש כשאתם מדמיינים\ רואים את בני המין השני.... עם כמות א ד י ר ה של מייק אפ...??
לפחות היה בצבע שלו ?? הדבר הראשון שהיה עובר לי בראש זה רצון לשטוף לו את הפנים.... ולעשות לו קורס מזורז בנושא (אגב אולי יש לו צלקת או כתם לידה על הפנים .. .) נו........... ראה לי ממש מסובך לנסות למרוח מייקאפ בין הזיפים ...לי
נשלח ב-5/6/2013 23:21
יש הרבה בחורים/ות שלא שומעים הצעות בתקופה שיש להם פצעים. הם כנראה מעדיפים לחכות עוד קצת ולא להיראות ככה....
רחמיי עליו, באמת!
נשלח ב-5/6/2013 20:59
נשלח ב-5/6/2013 20:59
חחחח אשכול מצחיק. לעניין האשכול, שפכטל על הפנים זה דוחה...לבנים ובנות כאחד!
ולעניין הנגררת על הכדורים למינהם, זה באמת מזיק לכבד? או שזה רק פרנואידיות של חייכנית?
נשלח ב-5/6/2013 18:35
אני_הקטנה כתב:
יש גם כדורים לאנשים שמתערבים לאחרים בחיים??
כנראה שזה מחלה חשוכת מרפא...וד"ל....!
נשלח ב-5/6/2013 16:05
לא יודעת למה, האשכול הזה הזכיר לי את ההרצאה של הרב אמנון יצחק על חיים ישראל: חיים ישראלה- ההוא עם השפתון הוורוד ע"ג הדיסק...
נשלח ב-5/6/2013 15:50
בס"ד יש פעמים שחייבים לקחת כדורים אך אסור שזה יהיה טבעי לקחת אלא רק במצב של סכנה.
נשלח ב-5/6/2013 15:49
בס"ד ואני יכולה להגיד שהרופאה הרגילה לא עוזרת לי בכלל,בעבר הייתה לי בעייה בעיכול שעשה לי כאבי בטן....,והכדורים שלהם עשו לי גרוע כשהלכתי לנטורפת תוך חודש פתרתי בעייה שסבלתי ממנה שנה.ע"י תזונה נכונה צמחי מרפא וחיידקי אסידופילוס של חברת אלטמן. זה עובד.
נשלח ב-5/6/2013 15:45
בס"ד אל תדאג.... אני יותר מקפידה על תזונה בריאה ותוסף תזונה הכוונה רק אם הרופא אומר שחסר לי ברזל או משו אז לוקחת ברזל מחברה טובה ולא כדורים שהרופא תוקע/ויטמיןD אבל הרוב אני צורכת את הויטמינים בדרך טבעית.