יום שני בשבוע הבא 9 מילדי הקינדערלאך יתארחו ברדיו גלי ישראל החל מהשעה 19:00 .
נשלח ב-19/7/2013 13:46
שוואקי מצפין- הופעה בצפת
יום שני טו באב 22/7/13 בהיכל התרבות
נשלח ב-19/7/2013 09:43
מוצ"ש הקרוב: מוצ"ש חי עם מנחם טוקר באירוע הגדול לפתיחת בין הזמנים. משדר מלווה מלכה ענק, בהשתתפות עשרות אומנים וזמרים, קומזיץ מוזיקלי בלתי נשכח עם בחורי הישיבות, פרסים ופעילויות שונות...האירוע יתקיים במוצ"ש נחמו, באולמי שירת ירושלים, רחוב כנפי נשרים 64, גבעת שאול. פתיחת דלתות בשעה תשע וחצי, הכניסה חופשית ולגברים בלבד.
האם הכוונה לאולמי שירת ירושלים? וסתם כך תם אני קיבלתי על עצמי לא להקשיב לתכניות בתשעת הימים בגלל שזה יגרום לי התרגשות, שמחה ועוד ובכלל הרבה פעמים קוראים כל מיני צחוקים וזה לא מתאים לרוח הימים. אז מה זה אשמתי שהוא החליט רק עכשיו לפרסם את ז, שבוע שעבר הקשבתי ולא היה. מנחם תתבייש לך!!
נשלח ב-14/7/2013 21:21
netson כתב:
איפה?באולמי שערי ירושלים ברחוב כנפי נשרים. (אני יודע שיש שערי ירושלים ע"י התחנה מרכזית אבל מתברר שיש כנראה עוד אולם )
אמנים? יש המון, ו"רבים הם ואי אפשר לפורטם"(והאמת... שאני לא זוכר) ---------------------------------
יוצא עד עכשיו: 3 הופעות לאברהם פריד ו2 ליעקב שוואקי.
תוקן על ידי netson ב- 14/07/2013 21:18:00
"שערי ירושלים" ליד התחנה המרכזית זה בית מלון ולא אולם אירועים. כמובן המלון ייכול לארח גם אירועים, אך מדובר בבית מלון.
נשלח ב-14/7/2013 20:47
איפה?באולמי שערי ירושלים ברחוב כנפי נשרים. (אני יודע שיש שערי ירושלים ע"י התחנה מרכזית אבל מתברר שיש כנראה עטוד אולם )
אמנים? יש המון, ו"רבים הם ואי אפשר לפורטם"(והאמת... שאני לא זוכר) ---------------------------------
יוצא עד עכשיו: 3 הופעות לאברהם פריד ו2 ליעקב שוואקי.