בית פורומים פורטל הנפש

ביטחון עצמי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/6/2013 10:37 לינק ישיר 
ביטחון עצמי

הייתי מעוניינת לדעת איזה טיפול הכי מתאים לשיפור בטחון עצמי ...קבוצות ,קאוצינג ,טיפול פסיכולוגי וכו'

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/6/2013 09:52 לינק ישיר 

תפני אלי למייל האישי, (לא של האתר) עם קצת יותר פרטים עליו. איזור מגורים, גיל, מצב משפחתי כדי שאוכל לחשוב על כתובת מתאימה
בברכה,

ד"ר רונית לזר - עו"ס קלינית
מטפלת במבוגרים, נוער וילדים 
אלעד, ירושלים 
0526346334
[email protected] 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2013 09:33 לינק ישיר 

הי רונית ..תוכלי להביא לי כתובת לאן לפנות ?..מדובר בגבר שכן מאמין בכישורים שלו .אולם מפחד אפילו להזמין תור בטלפון ...הוא מבין את הבעיה שלו ורוצה לפרוץ החוצה .כדי להתקדם סוף סוף בחיים ...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/6/2013 09:14 לינק ישיר 

שלום לך,
כללית , בחירת טיפול מתאים תלויה בבעיה עצמה (אופיה, משכה ועוצמתה) ובאישיות האדם.
יש אנשים שיש להם בטחון עצמי בתחומים מסוימים ובתחומים אחרים לא. למשל,  יש אנשים שיש להם בטחון עצמי מקצועי- הם מאמינים בכישוריהם ובביצועים המקצועיים שלהם, אך מנגד, יש להם חוסר בטחון עצמי חברתי. במקרה הזה למשל, יכול מאד לעזור טיפול בקבוצה.  ככל שהביטחון עצמי יותר ממוקד לתחום ספציפי זה או אחר אפשר להסתפק בטיפול ממוקד או באימון אישי וכד'.
אולם, אם הבטחון העצמי הוא יותר כוללני, ויותר קשור לדימוי והערכת העצמית הכללית שאדם חווה לגבי תפיסת העצמי שלו, מלווה במצוקה נפשית ופוגע בתחומים חיים רבים של האדם אז מומלץ לפנות  לטיפול פסיכולוגי (שיכול להיות בשילוב עם אופציות נוספות)
בכל מקרה אפשר לפנות לאיש מקצוע  למספר מפגשים (2-3) להערכת הבעיה ושקילת אלטרנטיבות טיפוליות שמתאימות לך. 

בברכה,

ד"ר רונית לזר - עו"ס קלינית
מטפלת במבוגרים, נוער וילדים 
אלעד, ירושלים 
0526346334
[email protected] 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2013 18:23 לינק ישיר 

היי, דודה.
עד שרונית תענה לך, אכתוב לך שמנסיוני האישי, כל פעילות שכרוכה בעמידה מול קהל, בתחום שאתה מרגיש בו ביטחון, מפתחת ומחזקת מאד את הביטחון העצמי.
לי, אישית, עזר מאד להופיע מול קהל בריקוד.
וכמובן שזה מעבר למה שצריך להעשות (כגון אחת מהאופציות שכתבת לעיל).
הרבה הצלחה..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > קבוצות תמיכה > פורטל הנפש > ביטחון עצמי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext