| נשלח ב-26/6/2013 00:14 |
|
| |
| כדרלעמר כתב: |  | שלום גילי,
ראשית קצת טרחנות, שתי אהבות נפגשות...
לגבי התמונות:
התמונות של הדונאטס חשוכות והאיכות לא טובה, אין חדות. בכלל לא הבנתי למה לצלם אנכית. דווקא התמונה השלישית היא היותר טובה דווקא בגלל שהיא צולמה במאוזן מה שמתאים לדונט.
תנסי לצלם ליד חלון כשאור החלון מאיר את האוכל, בד"כ זו תאורה אידיאלית.
לגבי שאר התמונות ובכלל, כדאי להכנס לאתרים העוסקים בתחום הרולינריה ולהסתכל על דרך העמדת האוכל, זווית הצילום, ולקבל רעיונות. בשלב ראשון לא הייתי ממליץ להתמקד בסטיילינג, זהו תחום הדורש מומחיות בפנ"ע, רק לגבי הזווית, חיתוכים נכונים וההעמדה.
רק לדוגמה בשני הצילומים בהמשך אין אפילו פריט אחד מפוקס שכולו בפריים. הרעיות מיד הוא להדגיש את האוכל ולכן צריך לפקס נכון כדי להבליט את המרקם.
בהצלחה! |
|
ראשית אני ממש מודה לך שהתייחסת..
שנית...התמונות צולמו לדוגמא מאייפון..רק להדגמה לראות אם יש כיוון וקשה לקבל את הפוקוס המושלם ממנו..
תודה רבה לך על העצות...איישם את כולם..והשגיים כתיבים..סליחה
תודה רבה
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2013 21:57 |
|
| |
את הכנת?????
את אלופה!!!!
(יש ניקית שקוראים לה "פספוסה". היא חולת 2 אהבותייך. ויש לה תמונות של אוכל יפהפיות שהיא מצלמת!!! כדאי לך לראות. אין לי אשכול שלה להפנות אותך אליו, כי הוא בפורום סגור..)
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2013 21:34 |
|
| |
שלום גילי,
ראשית קצת טרחנות, שתי אהבות נפגשות...
לגבי התמונות:
התמונות של הדונאטס חשוכות והאיכות לא טובה, אין חדות. בכלל לא הבנתי למה לצלם אנכית. דווקא התמונה השלישית היא היותר טובה דווקא בגלל שהיא צולמה במאוזן מה שמתאים לדונט.
תנסי לצלם ליד חלון כשאור החלון מאיר את האוכל, בד"כ זו תאורה אידיאלית.
לגבי שאר התמונות ובכלל, כדאי להכנס לאתרים העוסקים בתחום הרולינריה ולהסתכל על דרך העמדת האוכל, זווית הצילום, ולקבל רעיונות. בשלב ראשון לא הייתי ממליץ להתמקד בסטיילינג, זהו תחום הדורש מומחיות בפנ"ע, רק לגבי הזווית, חיתוכים נכונים וההעמדה.
רק לדוגמה בשני הצילומים בהמשך אין אפילו פריט אחד מפוקס שכולו בפריים. הרעיות מיד הוא להדגיש את האוכל ולכן צריך לפקס נכון כדי להבליט את המרקם.
בהצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2013 19:44 |
|
| |
| אייזין כתב: |  | כי חולת אהבה אני . |
|
אהבת הקולינרייה ואהבת הצילום...
כשהם נפגשים... זה אוךךך!