לעשות פאנל מיוחד שישתתפו בו כמה אנשים שקשורים למיאמי - פרח בהווה, פרח בעבר (כלומר, בוגר...), הורים של פרחים, נציג מהפורום, אולי גם ירחמיאל ישלח נציג... הקהל - חברי הפורום, ואולי עוד כמה שירצו להשתתף. המקום - מקום לא גדול כלשהו באיזור המרכז.
זה יהיה מרתק, יהווה גיבוש וייתכן שימשוך חברים חדשים.
אבל - אתם יודעים מה הבעיה המרכזית ביותר מכל העסק? הקהל.
אי לכך ובהתאם לזאת, האירוע נדחה בזאת למועד לא ידוע - עד שכולם יכירו פה את כולם פנים אל פנים ולא יהיה אכפת להם להיפגש גם באירוע שכזה...
נשלח ב-15/2/2015 15:50
שריונה, ותביאי את התאומים! אני שומרת עליהם!....
נשלח ב-15/2/2015 08:55
בעקרון, לא אכפת לי לפגוש את בנות הפורום. זה יכול להיות רעיון אדיר, בפרט שאני מגיעה שבוע הבא לארץ לחתונה של ידידים. יהיה נחמד לראות עם מי אנו מתכתבות פה בשעות הפנאי, מי מוחק לי הודעות מי מעיר לי הערות ומי כותבת לי בפרטי יש לי גם מקום מרווח להציע לכם להיפגש. [בוילה של חמותי ברעננה- דירה ענקית ומרווחת] אם זה רלוונטי- אז בכייף.
נשלח ב-27/7/2014 01:19
אידי כתב:
בתקופה שהרעיון הוצע היו כמה אנשים רלוונטיים שיכלו לעניין קהל כמונו () שחשבנו להזמין לאותו פאנל.
#ניורק, הראש שלי לא מספיק במקום כדי להתרכז בעניין הנ"ל ובהערתי האגבית באשכול הסמוך (סיקורים על ההופעה) בסה"כ הצגתי נתון שעלה תוך כדי קריאת התגובות. בזמנו, הדיון מוצה והגענו למסקנה שיש כאלו שהרעיון מתאים להם ויש כאלו שלא .ואני מבינה את הצדדים לכאן ולכאן...
#בתשכה, אני לא חושבת שעידו התכוון לפאנל.לא שאני הדוברת שלו, רק זה נשמע שהוא מדבר על מפגש הכרות (לגברים )כמקובל בכל פורום אחר בארץ ובעולם,שעל הדרך יתקשר למיאמי..
ואף אחד לא אמור להפריע לך לעשות מפגש בנות.. בין אם הגברים יעשו ובין אם לא. :) יאללה קדימה! לבבית אני וחיה ניסינו לארגן משהו כזה בזמנו בחנוכה נראה לי והוא לא יצא לפועל!!!אבל אפשר לנסות לארגן שוב אם כי אין לי כרגע הזמן המתאים לכך!!!!!
#שפירו, כרגע הכל תאורטי , אבל אין ספק שבמידה ולחלק מהחברים יהיה רצון להוציא לפועל דבר כזה,זה יצריך מחשבה ותכנון כדי לא להגיע למצב שנחזור על הפילוסופיות שלנו, כמו מנטרה.
נשלח ב-22/7/2014 00:37
#ניורק, הראש שלי לא מספיק במקום כדי להתרכז בעניין הנ"ל ובהערתי האגבית באשכול הסמוך (סיקורים על ההופעה) בסה"כ הצגתי נתון שעלה תוך כדי קריאת התגובות. בזמנו, הדיון מוצה והגענו למסקנה שיש כאלו שהרעיון מתאים להם ויש כאלו שלא .ואני מבינה את הצדדים לכאן ולכאן...
#בתשכה, אני לא חושבת שעידו התכוון לפאנל.לא שאני הדוברת שלו, רק זה נשמע שהוא מדבר על מפגש הכרות (לגברים )כמקובל בכל פורום אחר בארץ ובעולם,שעל הדרך יתקשר למיאמי..
ואף אחד לא אמור להפריע לך לעשות מפגש בנות.. בין אם הגברים יעשו ובין אם לא. :) יאללה קדימה!
#שפירו, כרגע הכל תאורטי , אבל אין ספק שבמידה ולחלק מהחברים יהיה רצון להוציא לפועל דבר כזה,זה יצריך מחשבה ותכנון כדי לא להגיע למצב שנחזור על הפילוסופיות שלנו, כמו מנטרה.
נשלח ב-20/7/2014 14:41
shapiro3 כתב:
אסתרק אני מבינה את המקום ממנו דבריך יוצאים אך גם עליך להבין שאידי העלתה את זה מהמקום שבו הפורום הזה קים כבר מס' שנים בלי עין, ובמס' השנים האלו פרחי מיאמי הספיקו להופיע כמה פעמים בארץ, כך שקימת אינטרקציה בין חברי הפורום באופן כזה או אחר... כלומר, כבר הפכנו לאיזה פאנל בעצמינו. דעה אישית שלי, הרעיון הוא נחמד אך להערכתי פחות מעשי. אני גם לא כ"כ הבנתי לאן חותר המפגש ומה בדיוק יעשו בו?! (ידושו בכל נושאי מיאמי שכבר דשנו?!)
אהבתי את 2 השורות האחרונות!!!!פשוט ת'אמת שלא חשבתי על זה באמת!!!!אבל עקרונית מה שיש לבנים לעשות במפגש הזהזה באמת גם מה שיש לנו לעשות בו לא? ובקשר לאנונימיות-כפי ששפירו אמרה-את רב חברי הפורום אנו מכירים מההופעות ומעוד דברים כך שזה לא שאני יבא למפגש ולא יידע את מי אני הולכת לראות-מה גם שבזמנו כשאנני וחיה רצינו להיפגש-בפעם הראשונה שלחנו אחת לשניה תמונות וכך ידענו את מי אנחנו הולכות לראות!!!!!
נשלח ב-20/7/2014 12:14
אסתרק אני מבינה את המקום ממנו דבריך יוצאים אך גם עליך להבין שאידי העלתה את זה מהמקום שבו הפורום הזה קים כבר מס' שנים בלי עין, ובמס' השנים האלו פרחי מיאמי הספיקו להופיע כמה פעמים בארץ, כך שקימת אינטרקציה בין חברי הפורום באופן כזה או אחר... כלומר, כבר הפכנו לאיזה פאנל בעצמינו. דעה אישית שלי, הרעיון הוא נחמד אך להערכתי פחות מעשי. אני גם לא כ"כ הבנתי לאן חותר המפגש ומה בדיוק יעשו בו?! (ידושו בכל נושאי מיאמי שכבר דשנו?!)
נשלח ב-20/7/2014 09:57
אם כבר אז למה לא מפגש בנות?
מה תעשו לכם רק מפגש בנים?
נשלח ב-8/7/2013 01:39
חברלאך, הדיון כאן הפך ללא ענייני, סתם חבל להעכיר את אוירה של הפורום בגלל משו שהוא אינדווידואלי לכל חבר.. הדיסקוס כאן הפך למשו אישי יותר, וחבל. עניינים של צניעות/ חוסר צניעות מעצם הנושא' , לא אמורים להיות אישו לדיון בראש חוצות.. אז אני מציעה שנסיים בזה את הדיון הפומבי , תמיד אפשר להמשיך בהודעות פרטיות.. מוסכם?
תוקן על ידי MILKI100 ב- 08/07/2013 01:39:27
נשלח ב-8/7/2013 00:17
לכן אמרתי שאני רוצה להשתתף כי זה היה ברור לי שזה בנפרד.
תוקן על ידי SHIROH ב- 08/07/2013 00:18:17
תוקן על ידי SHIROH ב- 08/07/2013 00:18:37
נשלח ב-8/7/2013 00:01
איפה אמרתי שלא יהיה נפרד...?
ההופעה ב2007 היתה נפרדת. לדעת רבנים מסויימים זה לא היה בסדר, ולדעת רבנים אחרים - זה היה 100%.
כאמור: כל אחד ישאל את רבותיו.
סליחה שמבולגן... זה מהפלאפון.
תוקן על ידי אידי ב- 08/07/2013 00:30:05
נשלח ב-7/7/2013 22:54
הי אסתרק, בכלל לא חשבתי שצריך לדבר על זה, הייתי בטוחה שזה יהיה נפרד, אם זה לא נפרד אין על מה לדבר, אני לא אשתתף בזה.
נשלח ב-7/7/2013 20:09
תמרור, הבימה פתוחה לכולם. אסור להתבייש. כתוב בהיום יום "אהוב את הביקורת כי תעמידך על הגובה האמיתי" אם אף אדם לא ישמע את הצד שני שבכל דבר, זה יגמר רע. לסיכום: לזכור תמיד שיש שני צדדים למטבע. ותמיד להתייעץ ולשאול גם אם לכאו' אין בעניין מסויים הרבה מה לשאול.
תוקן על ידי netson ב- 07/07/2013 20:07:51
נשלח ב-7/7/2013 20:04
איסתרק.
דבר ראשון- אשריך . העלית משהו יפה ונכון.
דבר שני- אידי אמרה בפירוש: אני לא באה לשכנע אף אחד זה באמת משהו שלא מתאים לכל אחד.
היא העלתה את זה יותר למי שכבר השתתפו בהופעות של מיאמי, והרוב כאן הם כאלו, ולכן היא חשבה שלא יקרה כלום אם יכירו מעגל יותר גדול- ויותר סגור, כי זה הי'ה מפורט רק בפורום הזה, היא גם התכונה בפירוש שזה יהי'ה נפרד וכמובן לא ישיבה מעורבת!
וכאן- זו זכותך להחליט אם כן או לא.