| נשלח ב-30/6/2013 18:34 |
|
| |
עד כמה אבחון גרפולוגי הוא מדויק?
האם זה חכם לבדוק בדיקה גרפולוגית לצורך שידוכים? יש עוד בדיקות שאתם מכירים בשידוכים?
תודה רבה.
תוקן על ידי אסיק_good ב- 01/07/2013 04:09:21
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2013 10:59 |
|
| |
יש כאלה שמחליפים כתבי יד מרצון
ויש אפילו משרד שידוכים שעושה התאמה דרך גרפולוגיה, כנראה שהשדכנית היא גרפולוגית... ויש אפילו אדמו"ר ידוע (האדמו"ר מגור שליט"א) שממליץ לפעמים על בדיקה גרפולוגית, כנראה שאנשים מאמינים יותר לגרפולוג מדופלם מאשר לאדמו"ר...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2013 17:40 |
|
| |
בכלל לא ברור לי איך משיגים כתב יד?
בראינות עבודה נותנים לפעמים מבחן ,ואז זה ברור למה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2013 17:39 |
|
| |
יפה ריקי,
אם אני אשמע ששלחו את כתב ידי הקדוש לניתוח גרפולוגי אני אוריד את הבחור ואעיף אותו לכל הרוחות. לדעתי זה גניבה אין שום היתר לבחורון שאני אשב איתו לקפה, ואחרי שעה וחצי נגיד "שלום ולא להתראות" להכיר את התכונות החסרונות והמעלות שלי ,ללא רשותי המפורשת.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2013 17:32 |
|
| |
א. אבחון גרפולוגי יחסית מדויק ב. חוסר אתיות ומוסריות מוחלט אני מאמינה שגם מצד ההלכה שנית אני לא מבינה בשביל מה?!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2013 16:43 |
|
| |
'אחי הקטן' דיבר על זה שהגרפולוג עלול להזיק כשהוא נותן ציונים לקשר ו"מחמאות" למועמד ולמעומדת
| אני_הקטנה כתב: |  | חחחחח אתה צודק.
בלי קשר, חשבתי על מה שכתבת, יש הרבה מן הצדק בדבריך.. באמת ספונטניות בקשר, זה דבר שחבל לאבד....
|
|
אין שום עניין כמעט בספונטניות בקשר שלפני הנישואין. אחרי הנישואין זה נפלא שאקטוף פרח לאשתי בדרכי הביתה (מאיפה שמותר), ושאחמיא לה בספונטניות וכו'
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2013 16:31 |
|
| |
חחח אני מתכוון לבדיקות שמקובל לעשות
| tamar8 כתב: |  | בדיקות דנ"א חיפוש שורשים בבית התפוצות בדיקות דם MRI קולקסופיה גסטרוסקופיה BMI הערכה פסיכולוגית ונוירולוגית..
יש רשימה ארוכה שחובההההההה לעשות...
לפי דעתי פענוח כתב יד ללא ידיעת הבן אדם גובל בגזל ובגנבת דעת.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2013 10:43 |
|
| |
אני יודעת שבזיווג שני יש הממליצים על התאמה גרפולוגית. זה דורש כתבי יד של 2 הצדדים. כלומר, זה לא אבחון על כ"א בנפרד. כי אם, אבחון של התאמה בינהם.
אישית, אינלי אמון גדול בהתאמה גרפולוגית ושות'. אני מאמינה באלוקים.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2013 03:34 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | גרפולוגיה זה דבר אמיתי, אין ספק בזה! לא עוד כוכבים או מזלות, שאתה לא יודע מאיזה כוכב הם ממצאים את הדיאגנוזות שלהם.
הממ, אני_הקטן לא הייתי ממליץ לעשות בדיקת התאמה גרפולוגית בין בני זוג . הסיבה היא, שהקשר יכול לאבד מתמימות והספונטנית היפה שלו ולהבנות על מה שדוקטור גרפולוג אמר. באיזשהו מקום אתה מערב גורם שלישי בבניית הקשר.
ציטוט מתוך ויקיפדיה:
"המחקרים שבוצעו עד כה, שמסקנותיהם מצביעות בבירור על ממצאים חלשים בלבד המתקפים את כוחה של המתודה הגרפולוגית, לעומת מחקרים רבים השוללים את תקפותה, מצביעים ככל הנראה על–כך שבשלב זה נכון להגדיר את הגרפולוגיה כ"פסבדו-מדע", בדומה לפוליגרפיה או קריאה בכף היד".
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2013 01:03 |
|
| |
הרב שטיימן שליט"א פעם אמר לי: שנכון שיש בזה מן האמת, אך בוודאי שא"א לסמוך על זה במאה אחוז.. רק למיחש מיבעי.. (כלשונו...)
ולגבי עצם הבדיקה בשידוכים. א. אחי - דברי חכמה - לייק! ב. - ישנם מספיק דרכים כדי לברר, למה ללכת על דרכים לא מקובלות..?!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2013 00:45 |
|
| |
:) 
(שמתי לב שאת חושבת הרבה;)
|
|
| נשלח ב-1/7/2013 00:37 |
|
| |
חחחחח אתה צודק.
בלי קשר, חשבתי על מה שכתבת, יש הרבה מן הצדק בדבריך.. באמת ספונטניות בקשר, זה דבר שחבל לאבד....
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2013 00:37 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | גרפולוגיה זה דבר אמיתי, אין ספק בזה! לא עוד כוכבים או מזלות, שאתה לא יודע מאיזה כוכב הם ממצאים את הדיאגנוזות שלהם.
הממ, אני_הקטן לא הייתי ממליץ לעשות בדיקת התאמה גרפולוגית בין בני זוג . הסיבה היא, שהקשר יכול לאבד מתמימות והספונטנית היפה שלו ולהבנות על מה שדוקטור גרפולוג אמר. באיזשהו מקום אתה מערב גורם שלישי בבניית הקשר.

|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2013 00:36 |
|
| |
פעם אמרת שאני יודע להתעלם מהעיקר....;)
אבל כן, העולם גדול ואני_קטן....=))
|
|
| נשלח ב-1/7/2013 00:26 |
|
| |
אני_הקטן?? 
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2013 00:08 |
|
| |
גרפולוגיה זה דבר אמיתי, אין ספק בזה! לא עוד כוכבים או מזלות, שאתה לא יודע מאיזה כוכב הם ממצאים את הדיאגנוזות שלהם.
|
|
|