|
|
| נשלח ב-14/7/2013 09:26 |
|
| |
חדש ימינו כקדם!
משה אתה שומע?
אנחנו רעביםםםםםםםםםםםםםםם, אנחנו תאביםםםםםםםםםםם, רוצים לשמוע אותך חיייייייייייייייייייייייי
הקלטה מצויינת!
זה מוישה שטרן, גדול החזנים!!!
חזן משה שטרן חזר אל עצמו!!! כותרת השבוע...
איזו הבעה איזה רגש, איזה קול, איזה טונים לקח!
לא יאומן כי יסופר!
מקוים לשמוע אותך בהופעות חיות בקרוב ממש!
אנא חייה אותנו!
יישר כח לחזן משה שטרן הי"ו
יישר כח גדול לשרגא פייבל שהעלה את ההקלטה לפורום
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2013 13:11 |
|
| |
ביצוע מרשים ומעורר כבוד של החזן משה שטרן מבלי להתייחס לגילו של החזן שטרן, הביצוע עצמו מעורר התעלות וגעגועים להופעותיו הגדולות של החזן ולתפילותיו הנעלות
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2013 10:31 |
|
| |
ממשה קוסיבצקי ועד משה שטרן
משה שטרן שייך לדור הנפילים בדורנו . שלמות חזנית.ביצוע מדויק של יצירות קלאסיות ברגש יחודי.
מורה להרבה חזנים שהקים דור של תלמידים שמתפקדים בקודש ברחבי תבל. ועל לכל נעים הליכות ,חביב ומתרצה לכל. אני מאחל לו ומשפחתו :אריכות ימים,בריאות טובה להנאת שוחרי החזנות.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2013 22:01 |
|
| |
בס"ד
יישר כח על העלאת הסרטון זמן רב שלא שמעתי את גדול חזני דורינו בביצוע עדכני, נהניתי עד מאוד לשמוע את החזן שטרן באמירתו הייחודית ובביצוע יוצא הדופן. יישר כח - עד מאה ועשרים מתוך בריאות
יהודה
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2013 10:50 |
|
| |
רק עכשו שמתי לב.. חזנות...אמירה..וקול..ככה שרים יצירות חזנות...הוא המנטור של עולם החזנות..זאת עובדה..ולא אכפת לי מה כותבים פה כל מיני תגובות..הביצוע מדבר בעד עצמו..יישר כח.,,love ye,,''
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2013 18:04 |
|
| |
רפרטואר, אין כאן שום בלבולי מח, כל אחד הגיב לפי הבנתו והרגשתו. אולם, לא ירדתי לסוף דעתו של שמלציסימו הנכבד, בסיפא של תגובתו.
ולגופו של עניין, מה טוב ומה נעים לראות ולשמוע את החזן משה שטרן בהסרטה של מלפני כשבועיים בביתו בירושלים.
רב תודות לשרגאפייבל היקר, שזיכה אותנו בהנאה עילאית, לראות ולשמוע 'לייב' את חזן הענק הזה, בפרט אחרי היעדרות של שנים כה רבות מכל הופעה פומבית בישראל. דרך אגב, הסרטה זו נעשתה לבקשת גוף פרטי בניו יורק.
בגיל 78 לאוי"ט הוא שר במלוא כוחו ובטכניקה ראויה להתפעלות. (שר את הקטע בסולם המקורי). יהר"צ, שהקב"ה ייתן לו כח ובריאות טובה, יחד עם משפחתו הכב' ושיזכה לשנים רבות של יצירה ועשייה למען החזרת העטרה ליושנה ולמען הרמת קרן החזנות האמיתית בישראל ובעולם כולו, לתפארת הדורות הבאים, אמן!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2013 11:57 |
|
| |
לכל המבלבלים במוח אין חזנים היום שיכולים לתת כזה ביצוע וגם בגיל 30 ביצוע ענק מלא רגש וקול מעולה!!!!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2013 00:02 |
|
| |
וואו וואו.
לכל המגיבים, המלעיזים, והמספידים למינייהם.
הנה ההוכחה שכשר' משה רוצה, אתה רואה בדיוק מה יש לו ומה הוא יכול לתת ולבצע, ואז אתה מקבל את זה במנות גדושות.
נכון, אין לו את הכוחות של גיל 30 ו- 40, וזה גם נראה שהוא לא מנסה לשיר בצורה של התקופות ההם (כמו שהרבה חזנים ניסו בעבר ומנסים בהווה ואז הבזיונות בהתאם) אלא הוא שר ממקום הרבה יותר מנוסה ומלומד, ומפוצץ אותנו ברגש ובחן ובחידושים(ויש כאן גם מנעד מכובד מאד ולא קל בגיל כזה) אע"פ ששר את הקטע הזה עשרות אם לא מאות פעמים, פשוט ביה"ס לחזנות.
ר' משה המשך כך להיות ש"ץ נאמן לכל שולחיך עד 120 שנה בבריאות ובאושר ובנחת
יודעים מה, הקטע הזה גורם לי לקנא באנשים שהולכים לשמוע אותו בעוד כחודשיים בר"ה ויו"כ בשיקגו!
לילה טוב
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2013 20:53 |
|
| |
איזה כיף ומרתק לראות אותו את החזן הענק הזה בגיל כזה, ועדיין יש כוחות במותניו, אני לאחרונה שומע אותו המון מההקלטות הישנות והטובות ואני חושב שכל הדיסקים והתפילות המוקלטות זה ממש ביה''ס לחזנות חי ונושם, ואני ממליץ לאחרים שרוצים להנות מחזנות טהורה איכותית ומקצועית ברמה הגבוהה ביותר שיש בדורנו שישמעו את ההקלטות שלו הוא נותן את כל כולו תמיד, זה מובטח, האמירה, הקול הענק והבלתי מוגבל, הטכניקות, החזנות ההונגרית בשיא טיבה, וכישרון ההלחנה והמוזיקליות, ובעיקר הנשמה והרגש האין סופיים זה לבד לכשעצמו קונה אותי, אני פונה לחזן ר' משה עם הוא קורא כאן או שמראים לו, תמשיך ותצליח ותיתן לאחרים להנות מקולך ומכישרונך זה,למד צעירים והיה מורה דרך לחזני העתיד, והקב''ה ישלם לך על כל התפילות והקונצרטים שעוררת אנשים לתשובה או לשמחה, עד 120 עם כל הכוחות בבריאות טובה והרבה נחת ושמחה לך ולכל משפחתך...
|
|
| נשלח ב-2/7/2013 22:58 |
|
| |
עיני זולגות דמעות התרגשות כשאני צופה בקטע מהאמירה החזנית שכמותה לא נשמעת במחוזותינו. וזה מזכיר נוסטלגיה של התפילות האגדתיות בביצועו של גדול החזנים החזן משה שטרן. החזן שטרן הוזמן לדינר שנערך לכבודו ולכבוד החזן מלובני ועקב סיבות אישיות נבצרממנו להשתתף פיזית ולכן הקליט דברי ברכה וקטע חזנות שהוקרנו בדינר לעיני אלפי איש שמחאו כפיים בהתלהבות. מיותר לומר שהחזן שטרן רחוק מלחפש פרסום כעת ונמנע בעקביות מהשתתפות בשבתות חזנות וקונצרטים, ולכן יש לברך על ההקלטה ולקוות שנזכה לשמוע מפיו עוד עוד שנים רבות.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2013 19:41 |
|
| |
ר' משה- כל הכבוד, יישר-כוחך!!!!!!!
(שמאלציסימו היקר- נראה אותך שר ככה בגיל 78!)
[מיותר לציין ש] הפזמון החוזר הוא לחנו של החזן שמואל ויגודה והרצ'יטטיבים שבין הפזמונים הם פרי מוחו (הגאוני) של החזן שטרן!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2013 18:53 |
|
| |
אני אוהב את החזן שטרן. את האישיות ואת החזנות! אבל כנראה שגם הגדול מכולם יודע לטעות מידי פעם... לא מדבר על עצם ההקלטה שכנראה נעשתה למטרה נעלה, אלא לגבי הפרסום הציבורי כעת. מיותר וחבל!
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|