בית פורומים בית שמש

יש לך את הזכות לבחור

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/7/2013 15:14 לינק ישיר 
יש לך את הזכות לבחור

חברים ואחים לדרך
לפני חמש שנים יצאנו למערכה בה הוקמה התנועה החרדית חברתית "תנועת טוב" שללא ספק נרשמה בדפי ההיסטוריה החרדית ככזו שחוללה מהפך חיובי במגזר החרדי. 
בשונה ממה שהורגלו במפלגות החרדיות, בימים אלו מקיימים בתנועה פריימריז לבחירת הרשימה המקומית בבית שמש וההתארגנות נכנסת כעת להילוך גבוה במיוחד.
כמי שמלווה את תנועת טוב מיום הקמתה בבית שמש וכמי שהפך לסמל מזוהה עם דרכה של תנועת טוב ולא רק בבית, אני יכול רק לברך על הצעד החשוב והחיוני כ"כ לתנועה חברתית שתפקידה לייצג את החברה ולא להפך.
כמי שחי את השטח יום יום, רגע רגע, אני עומד בחודשים האחרונים מול לחץ של אנשים רבים הפונים ומבקשים שאתמודד בפריימריז, רבים רואים בי את הדמות המייצגת של ערכי התנועה אשר שמה לה למטרה לדאוג לרווחתו של החרדי העובד, אבל מעל הכל לדאוג לו למסגרת שבה ירגיש חלק ושייכות ודווקא בעשייה הרוחנית. 

כמי שלפני עשור הקים קהילת בעלי-בתים חשובה ורתם מאז עשרות רבות של חברים להצטרפות לתפילות ולשיעורי תורה במגוון מסגרות בקהילה ומחוצה לה, כמי שיום יום עומד מול פונים המבקשים סיוע בעניינים שונים החל מעזרה מול מוסדות חינוך ועובר בסיוע מול ראשויות וביורוקרטיה מקומית ואפילו עניינים שבצדקה.
כל אלו הביאו אותי לשקול את עניין ההתמודדות לראשות התנועה, השיקולים הם רבים ועל המשקל אחריות כבדה, ההחלטה לא פשוטה ובטח שלא אקבל אותה עד לאחר תשעת הימים. 

אולם בין אם בסופו של דבר אחליט להתמודד ובין אם לא, ברור שאמשיך ואהיה חלק חשוב בפעילות התנועה ובקבלת ההחלטות בה.
לכן אני קורא לכל תומכי התנועה לא להמתין אלא לבוא ולהתפקד כחברים בתנועת טוב כדי לחזק את התנועה וכדי שבבוא היום נוכל יחד להשפיע ולבחור בעצמנו איך תראה התנועה שלנו.

כי יש לנו את הזכות לבחור.

שלכם
ירוחם אסטריכר
0544882116
[email protected]

להורדת טופס התפקדות כנסו http://bit.ly/13IAFQg

תוקן על ידי בלבעת ב- 14/07/2013 15:41:23

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/7/2013 22:14 לינק ישיר 

ראש הישיבה ושאר גדולי ישראל לא נתנו לאף אחד רשות לפרשן את דבריהם .

עלינו לעשות את מה שהם מורים לנו בלי להתחכם ולפרשן .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/7/2013 18:21 לינק ישיר 

צודק אייזין, היה פה מרן רש הישיבה בדיוק ערב הבחירות הקודמות, אמר במפורש שיש להצביע למפלגה חרדית שעושה קידוש השם ולא חלילה למפלגה שעושה חילול השם, כעת תעבור על פעילות המפלגות החרדיות והתנהגות חברי התנועה ותראה מי עשה קידוש השם והלך בדרכי נועם גם כשספג אש, גופרית ועלבונות עד כדי איבוד פרנסה ובכ"ז עשה ככל שיכל למען הציבור החרדי ובזכות הצבעתו יש היום את רמה ג ובכך קידש שם שמים , ומי לעומתו עשה רק כל האפשר לגרום פילוג ושנאה בחוגים שונים כאשר כל שמעניין אותם זה הגוב, הכסא והשכר לנציג זה או אחר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/7/2013 16:55 לינק ישיר 

אמרו חכמינו -

טובתן של רשעים רעה היא לצדיקים .

מפלגה שקמה נגד רצון גדולי ישראל אין לה זכות קיום ודינה להיסגר לאלתר .

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > יש לך את הזכות לבחור
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext