ישבתי אצל חברה לאיזה דיבור...והיא הראתה לי כמה תמונות בפון.. פתאום היא מקבלת הודעה...
"צאריים תובים לך! בסוף אוחל לאיפגש היום...רק עם זה בשדר מצידך... נענתי במכיצתך בפגישה הכודמת...אסמח לכבל תשובה כיובית=)
שיה לך יום מכסים קמוך=)
יהושוע.
רק ראיתי את ההודעה נחנקתי מצחוק על הרצפה...ואמרתי מיזה הקומיקאי הזה? מסתבר שהיא יוצאת עם אחד כבר שני פגישות..וחושבים על השלישי כבר... היא הראתה לי את ההודעות שלו...שיו...איזה חמוווווד! לא ידעתי מה לחשוב...
זה רציני! זה לא סטאלבט! הבנאדם כותב בשגיים כתיבים נוראים! יש מצב שיש פה נגיעות של דיסקלטיות... (שאגב...דיסקלטים הם חכמים שN דברים כאלו...כן כן...אני בעצמי דיסקלטית בפורטוגזית...)
אבל הדרך שהוא רשם את זה...ראיתי\הרגשתי שזה ממש פורץ לו מהלב!! והתרגשתי בשבילה!
מה הייתן עושות בנות? אם הייתן פוגשות בתופעה..? זה יפריע לכן? ולכם בנים?
אם...בהודעה הראשונה אתם מקבלים "אני הואבת הותך בוז'י"? איך תגיבו?
שיווווו איזה חמוד הוא...ממש מרגש!
אגב...לה זה לא מפריעה...ואני זזה לאפר אותה יש לה פגישה בשבע..=) שיהיה להם בהצלחה אמן.
תוקן על ידי chanell_19 ב- 30/07/2013 18:23:28
"אל תחכו לנסיך על סוס לבן...בסוף ת'קבלו גמד שמן על סוס פוני !"
תנו חיוך...אכלתם אותה!
תוקן על ידי אסיק_good ב- 30/07/2013 20:19:38
נשלח ב-1/8/2013 11:19
יש כמה אפשרויות להתחבר לבנאדם. יש התחברות שמגיעה מהשכל ויש התחברות שמגיעה מהרגש, אם ההתחברות היא רגשית, אפשר לצפות שהשגיאות לא ממש יפריעו לקשר המתהווה.
נשלח ב-1/8/2013 10:12
נקודהלמחשב כתב:
ציקבעריתוש כתב:
נקודהלמחשב כתב:
ציקבעריתוש כתב:
אוישששכ"כ לא בשבילי...אם כי ידוע שלגברים יש יותר שגיאות כתיב מאשר לבנות..
למה זה כ"כ לא בשבילך..?!
אני לא מחפש מתרגמת בבית (במקרה הזה, זה מתרגם).. לא מחפש סופרת.. אני מחפש אשה.. אשה שתאהב אותי.. שתחייה יחד איתי.. שנחיה בשותפות והרמוניה.. השגיאות כתיב שלה פוגמות במשהו מהיכולת שלה הנ"ל..?! או שלו במקרה הזה..?! ולפעמים דווקא ההפך, זה גורם להם להיות רגישים יותר.. עדינים יותר.. מתחשבים יותר.. בעייני זה שווה הון והרבה יותר מכל רמת משכל אחרת..!!
לא חושבת?!
מעבר לאהבה, צריך להעריך את בן הזוג שאיתו מקימים שותפות לכל החיים. מה היה עוזר לי גבר שמסתכל עלי בעיניים מעריצות או מרגיש נחיתי ליידי?
כל אחת צריכה שותף לחיים שיהיה ברמה שלה שיוכלו לדבר בגובה העיניים. וכן, כששגיאות כתיב גורמות לחוסר הערכה מהצד השני זה פשוט לא מתאים!
לבחורה חכמה ואינטלגנטית שיודעת להתבטא יכול לצרום מאוד שגיאות כתיב או דיבור לא רהוט ואני מסכימה עם ציקית בכל לב.
לגטימי בעייני שסולם הערכים שלכן יהיה - אינטלגנט.. אינטלקטואל.. איזה משכיל מהלך.. זה לגטימי בעייני.. משום שזכותו של כל אדם לקבוע מה סולם הערכים שלו.. מה "עושה" לו את זה.. ולכך, אם רמת ידע ומשכל זה מה שגורם לכן להערכה - בכבוד..
אבל, בעייני הסולם הערכים לא נמדד בכישרון או ברמת משכל.. הערכה נמדדת בכמה בן אדם משקיע.. מקריב. מעניק.. מתגבר. מתאמץ.. ואישית אני הרבה יותר מעריך את המלחמה לא את התוצאה או הניצחון...
אבל יותר מכך, אני ממש לא מבין אותכן.. מה ייתן לכן בעל שתוכלו להעריך אותו אבל הוא לא יתייחס אליכן ברכות, ברוך ואהבה עיוורת..?! מה שווה לכן בעל שתסתכלו עליו מלמעלה למטה רק בגלל שהוא "מבין גדול" פוליטקאי, בעל דעה בכל דבר שזז.. אבל היחס שלו אליכן יהיה פחות (ולאין ערוך) מאותו אחד שכל "חסרונו" היחיד שהוא לא יודע לכתוב כמו שצריך..?!
למה אתן מעריכות את ההשכלה והחמורות.. במקום את החכמה האמתית..את המידות.. המלחמה.. הלב...?!
סורי, אבל נשגב מבינתי הגישה הרווחת הזאת...
תגדל קצת, אולי אז תגלה שלא הכל שחור לבן. (בעלי הוא הוכחה ניצחת)
מי אמר שכל מי שמשכיל הוא לא רגיש? הוא לא מתייחס יפה? הוא אנוכי ואגואיסט?
הוא לא יכול להיות גם חכם וגם רגיש? גם בעל כתיבה נכונה ומתייחס יפה?
נשגב מבינתי!!
נשלח ב-31/7/2013 21:58
ציקבעריתוש כתב:
נקודהלמחשב כתב:
ציקבעריתוש כתב:
למה זה כ"כ לא בשבילך..?!
אני לא מחפש מתרגמת בבית (במקרה הזה, זה מתרגם).. לא מחפש סופרת.. אני מחפש אשה.. אשה שתאהב אותי.. שתחייה יחד איתי.. שנחיה בשותפות והרמוניה.. השגיאות כתיב שלה פוגמות במשהו מהיכולת שלה הנ"ל..?! או שלו במקרה הזה..?! ולפעמים דווקא ההפך, זה גורם להם להיות רגישים יותר.. עדינים יותר.. מתחשבים יותר.. בעייני זה שווה הון והרבה יותר מכל רמת משכל אחרת..!!
לא חושבת?!
מעבר לאהבה, צריך להעריך את בן הזוג שאיתו מקימים שותפות לכל החיים. מה היה עוזר לי גבר שמסתכל עלי בעיניים מעריצות או מרגיש נחיתי ליידי?
כל אחת צריכה שותף לחיים שיהיה ברמה שלה שיוכלו לדבר בגובה העיניים. וכן, כששגיאות כתיב גורמות לחוסר הערכה מהצד השני זה פשוט לא מתאים!
לבחורה חכמה ואינטלגנטית שיודעת להתבטא יכול לצרום מאוד שגיאות כתיב או דיבור לא רהוט ואני מסכימה עם ציקית בכל לב.
לגטימי בעייני שסולם הערכים שלכן יהיה - אינטלגנט.. אינטלקטואל.. איזה משכיל מהלך.. זה לגטימי בעייני.. משום שזכותו של כל אדם לקבוע מה סולם הערכים שלו.. מה "עושה" לו את זה.. ולכך, אם רמת ידע ומשכל זה מה שגורם לכן להערכה - בכבוד..
אבל, בעייני הסולם הערכים לא נמדד בכישרון או ברמת משכל.. הערכה נמדדת בכמה בן אדם משקיע.. מקריב. מעניק.. מתגבר. מתאמץ.. ואישית אני הרבה יותר מעריך את המלחמה לא את התוצאה או הניצחון...
אבל יותר מכך, אני ממש לא מבין אותכן.. מה ייתן לכן בעל שתוכלו להעריך אותו אבל הוא לא יתייחס אליכן ברכות, ברוך ואהבה עיוורת..?! מה שווה לכן בעל שתסתכלו עליו מלמעלה למטה רק בגלל שהוא "מבין גדול" פוליטקאי, בעל דעה בכל דבר שזז.. אבל היחס שלו אליכן יהיה פחות (ולאין ערוך) מאותו אחד שכל "חסרונו" היחיד שהוא לא יודע לכתוב כמו שצריך..?!
למה אתן מעריכות את ההשכלה והחמורות.. במקום את החכמה האמתית..את המידות.. המלחמה.. הלב...?!
סורי, אבל נשגב מבינתי הגישה הרווחת הזאת...
נשלח ב-31/7/2013 17:53
איזה סטייל לעשות צחוק מאנשים עם דיסגרפיה. אין עליכם.
(לא מדבר על כל הדיון שהתפתח, אלא על פותח האשכול.)
נשלח ב-31/7/2013 14:35
פווווווווו כתב:
נקודהלמחשב כתב:
ציקבעריתוש כתב:
למה זה כ"כ לא בשבילך..?!
לא חושבת?!
אההה...זה ההוא שהיית מעתיק ממנו כל שני חמישי? ובגלל זה ישבת 24\7 בחדר מנהל...
חבל חבל...היה יכול לצאת ממך משו...
איזה טכנאי סוזוקי...
תוקן על ידי chanell_19 ב- 30/07/2013 19:39:29
"אל תחכו לנסיך על סוס לבן...בסוף ת'קבלו גמד שמן על סוס פוני !"
תנו חיוך...אכלתם אותה!
נשלח ב-31/7/2013 12:07
ממס כטיוע מסובכט בהשיףור אוד יוטר
נשלח ב-31/7/2013 10:40
הנקודה ששנאל העלתה היא בכלל נקודה אחרת, אם הבחור מתקשה להעביר את המסר ואעפ"כ מעביר אותו, זה מראה הרבה יותר על כנות ורגש עמוק יותר. זו בדיוק הסיבה שכולם מתרגשים מנשיקה של תינוק, כי בזה משהו יותר טהור אמיתי וכנה.
ולכן גם מגמגמים כשהם מבטאים רגש זה הרבה יותר חזק וכנה.
ואגב זה שיש לו שגיאות כתיב לא קשור בכלום לרמת משכל או לאינטלגנציה.
עוד אגב, הרבה יותר חשוב אינטלגנציה ריגשית (EQ) מאינטלגנציה שיכלית (IQ).
נשלח ב-31/7/2013 09:12
נקודהלמחשב כתב:
ציקבעריתוש כתב:
למה זה כ"כ לא בשבילך..?!
לא חושבת?!
כל אחת מתאים לה משהו אחר בבן זוגה ודברים אחרים בו ימשכו אותה דבר שני זה מראה כמה כל אחד הוא מכלול שלם וא"א להקיש בין מקרה אחד למשנהו.........כמה פעמים קורה שאנחנו אומרים "אני לא אקח בחור כזה וכזה" ופתאם כשנתקלים בזה זה לא מפריע
אחח האהבה .. האהבה...אין עליה :)
נשלח ב-30/7/2013 23:19
ציקבעריתוש כתב:
אויששש
כ"כ לא בשבילי...
אם כי ידוע שלגברים יש יותר שגיאות כתיב מאשר לבנות..
למה זה כ"כ לא בשבילך..?!
לא חושבת?!
נשלח ב-30/7/2013 23:08
לבחור יהושע יש בעיית דיסגרפיה ולא בעיית דיסלקסיה
נשלח ב-30/7/2013 21:44
אויששש
כ"כ לא בשבילי...
אם כי ידוע שלגברים יש יותר שגיאות כתיב מאשר לבנות..
נשלח ב-30/7/2013 21:36
המממ אכן חמוד- ואם זה לא מפריע לה שיהנו!
בבית שלנו אני הדיסלקטית- אבל לבעלי לא ממש מפריע שאני מאותגרת חשבונית (:
שגיאות כתיב מסיבה דיסלקטית זה מתקבל על הדעת. שגיאות כתיב כתוצאה מבורות?! BIG NO NO!