| נשלח ב-9/8/2013 17:08 |
|
| |
מוצ"ש הקרוב עם ארי גולדוואג!!
במוצ"ש הקרוב בקול חי החל מהשעה 22:00 בתוכנית מוצ"ש חי עם מנחם טוקר יתארחו באולפן הזמר המלחין וילד הפלא לשעבר ארי גולדוואג יחד עם בנו ילד הפלא משה דב לראיון, הופעה וקומזיץ מעניין לרגל פתיחת תחרות "קול הנערים"...תחרות ילדי הפלא של קול חי שיוצאת לדרך בפרק ראשון מותח, מרתק ומיוחד מסוגו...האזנה עריבה בתדרים 93 ו92.8 fm. שבת שלום ומבורך! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2013 03:28 |
|
| |
מתוק!!! כנסו....
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2013 14:34 |
|
| |
| לבבית30 כתב: |  | שנים אני לא מאזינה לרדיו במוצ"ש ובכלל,מחוסר זמן. אבל באקראיות שמימית,תמיד כשאני מחליטה לעשות את זה,אני מצליחה להתפעל מגודל התזמון.. אז זה קרה שוב ו... מה לומר? התרגשתי ביותר! באופן כללי,כל אזכור קל הקשור למיאמי,ממלא אותי ברגשות גאווה חמורים (כבר דברנו על התופעה פעם,לא?)בתכל'ס,יש לכך הצדקה. וואו :) אבל לעניינו, ארי פשוט כשרון.אוהבת את השירה שלו,את האמת והשמחה. אמת, האמת :) משום מה,לא התחברתי לסגנון שלו בעברית.הצורך בישראליות הזו, הוא נושא לדיון בפני עצמו. פורום השמיניה? ;) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2013 10:37 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  | דו שיח נחמד מהתכנית (הציטוטים לא מדוייקים) - - - טוקר למשה דב גולדוואג (הבן של ארי): גם אתה היית רוצה להיות בפרחי מיאמי? משה דב: כן ארי: תגיד את האמת משה דב: לא טוקר: חחח.. למה לא? משה דב: אני מתבייש... :)
שבוע טוב! |
|
זה הכל? ....:( מה עם השיר החדש שהוא חשף? הקשבת למיקס השירים שעשיתי? והנה עוד משהו.... Zippyshare.com - דוד קליגר בחליל יחד עם ארי גולדוואג ובנו משה דב - סאונד מנדי אור.mp3 - http://www59.zippyshare.com/v/49109313/file.html תוכנית מלאה ווידאו ותמונות תעלה בהמשך.... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2013 13:02 |
|
| |
שנים אני לא מאזינה לרדיו במוצ"ש ובכלל,מחוסר זמן. אבל באקראיות שמימית,תמיד כשאני מחליטה לעשות את זה,אני מצליחה להתפעל מגודל התזמון.. אז זה קרה שוב ו... מה לומר? התרגשתי ביותר! באופן כללי,כל אזכור קל הקשור למיאמי,ממלא אותי ברגשות גאווה חמורים (כבר דברנו על התופעה פעם,לא?)בתכל'ס,יש לכך הצדקה.
אבל לעניינו, ארי פשוט כשרון.אוהבת את השירה שלו,את האמת והשמחה. משום מה,לא התחברתי לסגנון שלו בעברית.הצורך בישראליות הזו, הוא נושא לדיון בפני עצמו.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2013 23:54 |
|
| |
דו שיח נחמד מהתכנית (הציטוטים לא מדוייקים) - - - טוקר למשה דב גולדוואג (הבן של ארי): גם אתה היית רוצה להיות בפרחי מיאמי? משה דב: כן ארי: תגיד את האמת משה דב: לא טוקר: חחח.. למה לא? משה דב: אני מתבייש... :)
שבוע טוב!
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול