בית פורומים בית שמש

בית שמש - בחירות ואינטרסים.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/8/2013 15:44 לינק ישיר 
בית שמש - בחירות ואינטרסים.

בעבר שקראתי לפני מספר חודשים להתאחד סביב מועמדותו של ראש העיר הנוכחי משה אבוטבול הואשמתי פה ע"י גורמים מסוימים שאני מגיב מטעם, "והם כמובן לא מגיבים מטעם" אז כעת כשכל המציאות מתחילה להתפרס וכולם רואים שכעת חייבים להתאחד סביב מועמדותו של אבוטבול, אחרת כל הבנייה, חוק נהרי, ועוד הישגים רבים יימחקו. אני כבר לא חושב שיש צורך לשכנע ולהסביר .. אבל אולי הגיעה השעה להפנות אצבע לאותם גורמים מטעם חברים של מי הם ומה האינטרסים שלהם, וזאת תמונה שנמצאת בפייסבוק של חרדים שהצטלמו עם יאיר לפיד טרום הבחירות. אני לא אומר כלום מעבר לעובדות היבשות, נראים בתמונה: יהודה קוטקס -פעיל בתנועת טוב דוד רוזנטל -יועץ התקשורת של אלי כהן שמואל חיים פופנהיים -סייע למועמדת עליזה בלוך מנדי גרוזמן -עורך באתר (לוקח את הסיכון שההודעה תימחק). ויאיר לפיד -יו"ר יש עתיד יראה הציבור וישפוט! www.facebook.com/photo.php?fbid=3635874413266&set=t.1166375073&type=3&theater ואגב, אני לא מגיב מטעם או על דעת שום חבר מועצה או ראש העיר, ומי שזה עושה לו נוח לחשוב כך שיבושם לו. אני לא סבור שיש לי צורך לצאת בהכחשה על כך ולו יצויר שכן, העובדות והטענות שהעליתי בזמנו לא הופרכו, כך שהנקודה הזו לא משנה לגופן של דברים. אני מקווה שהציבור שלנו מספיק איטלגנטי ונבון כדי להבין מי מהמועמדים והגורמים מתכוון להצר את צעדיו ומי להפך. אני אומר דבר אחד פשוט, מי שישלם את המחיר האמתי בטווח הארוך זה אנחנו, כל אחד מאתנו בשלל רחב של נושאים, כעת תעשו את החשבון שלכם. ודי אם נתבונן על מה שקורה במישור הארצי..

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2013 20:48 לינק ישיר 

חוק נהרי בוטל לפני כשבועיים (במתווה הדרגתי), בוועדה המחוזית מנסים להצר את צעדנו.
למתלבנט או איך שלא קוראים לך, אני לא מכה אף אחד בסתר, התמונה הזו נמצאת אצלם בגלוי והם לא מחביאים אותה, פופנהיים חבר לבלוך, בהתחלה היא הייתה הכי מוכשרת, אח"כ אלי כהן נהיה הכי מוכשר, דוד רוזנטל, המפורסמות אינם צריכים ראייה. והקשר של לפיד ידוע לכל.
תנועת טוב, מעוניינת בבחירות חוזרת מהסיבה הפשוטה הם היו קרוב למנדט. ועם א. כהן ייבחר אז הם הרוויחו פעמיים, כי הוא יתגמל אותם בהתאם..
אני הפסקתי בחודשים האחרונים  כמעט לחלוטין ובוודאי שלהיכנס ביוזר שלי מהסביה הפשוטה, המגיבים פה מונעים מאינטרסים ומרבית המגיבים פה באשכול משתייכים לתנועת טוב בהקשר כזה או אחר.
ואם כבר יש מגיבים ממפלגות אחרות, זה בד"כ לא האנשים המבריקים משם..
בכל מקרה, אם הציבור היה מתאחד גם ברשימה למועצה, כולם מבינים היום שהכח במועצה היה שווה לכל הפחות מנדט אחד יותר לנציגות החרדית, וראש העיר היה משה אבוטבול ללא פקפוק.
כעת הציבור משלם את מחיר האגו.ימים יגידו אם למדנו לקח או לא. בכל מקרה כבר כמה חודשים שהתקשורת צולבת אותנו על החשבון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2013 15:51 לינק ישיר 

ראש העיר ממשיך לייצג בגאון את כולם .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2013 13:48 לינק ישיר 

גועל נפש של פותח האשכול שמתיימר להיות חרדי ועובר על מכה רעהו בסתר ומוציא שם רע ומדבר שקר תרחק, התמנה היא תמונה הישנה עוד מלפני שלפיד הפך לחבר כנסת וצולמה במסגרת לימודי תקשורת באונ'.
אבל מה זה כמה עבירות דאוריתה אל מול ההישגים החרדיים....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2013 10:27 לינק ישיר 

תודה על השתתפותך בצערי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2013 07:54 לינק ישיר 

לצערך כנראה הוא לא יילך הביתה .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2013 00:34 לינק ישיר 

בהחלט ראש העיר של כולם

של קופשיץ של הקנאים של בבר אסולין של בלעיש של טומבק של ארנפלד של רוטנברג של תפילינסקי 

ואם הוא ראש העיר שלהם ממילא הוא נשלט על ידם 

ולכן אבוטבול הביתה הביתה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2013 08:01 לינק ישיר 

ראש העיר של כולם .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2013 14:41 לינק ישיר 

וטוב שכך- אני אומרת את זה לא בגלל שאני חרדית- אבוטבול באמת טוב. אימייל שאפשר לדבר איתו ולהגיד מה שקורה- קו פתוח לעם שבשביל כולם זה מאוד חשוב. לא לכולם יש זמן בתור ראש העיר לשים לב לאזרח הפשוט אפילו שזה בסופו של דבר למה נהיתה ראש העיר בכלל.

אין דבר כזה פשוטו כמשמעו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/8/2013 15:52 לינק ישיר 

זה ברור לכולם שרק ראש העיר המכהן הוא היחיד שייקח את הבחירות בגדול .

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > בית שמש - בחירות ואינטרסים.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext