בית פורומים שידוכי חרדים

לתת לו צא'נס?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/8/2013 15:18 לינק ישיר 
לתת לו צא'נס?

בס"ד 

צהריים טובים פורום שידוכים-

הורדת בחור/ה מתוך ידיעה ברורה שהוא/היא לא מה שאתה מחפש/ת
אחרי 3 חודשים הבחור/ה מבקש/ת להחזיר את השידוך.
לתת צא'נס? 

תודה מראש, ריקי :)

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/8/2013 12:17 לינק ישיר 

הוא גדול ממני ב-4 שנים, דווקא אני חושבת שגברים יודעים להתבטא הרבה יותר טוב מבנות הם יותר עניינים יותר מדברים תכלס מאשר בנות שהולכות סחור סחור עד שמגיעות לפואנטה 

בכל מקרה אין לי כוח ולא באלי לא לצאת לפגישות ולא לראות בחורים...............

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/8/2013 16:01 לינק ישיר 
בן כמה הוא ?... גברים ובמיוחד גברים צעירים הם לא הכי יודעים להתבטא כמו בנות, יתכן שיש לו עולם עשיר ומרתק, והוא מאוד פיקח, גם המצב של הפגישות מלחיץ לאללה

rikim כתב:
אדם אני לא עומדת לפני הצעת נישואין ואני שואלת אם לתת צאנס, ההורים שלי חושבים שאני צריכה לתת יותר דגש ולהסתכל יותר על נתונים מסוימים ואצלי ברגע שהוא שיעמם אותי לא משנה מה יש לו או איך הוא נראה זה כבר לא מעניין....
ולמעשה כדאי שתחשבי על הענין ברצינות,‏ תקשיבי למה שיש להורים לומר,‏ אולי תבררי עליו דברים מסוימים,‏ ואולי זה יתרון שהוא שקט ויודע להקשיב ולהגיב לעניין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2013 14:11 לינק ישיר 

מנחמחיים כתב:
משיכת הלב בדרך כלל צריך להיות מהרגע הראשון

ממליצה לך להקשיב קצת להרצאות של הרב יצחק ערד באתר דעת....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/8/2013 14:08 לינק ישיר 

שיג, דברי אמת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/8/2013 13:59 לינק ישיר 

מנחמחיים כתב:

משפט זה כל כך כל כך לא נכון! יש המון אנשים שחיים באושר עילאי שלא חוו משיכה מהרגע הראשון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2013 13:34 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2013 11:40 לינק ישיר 

rikim כתב:
לאנגע צדיק- אני חושבת שלא צריך ניסיון בשביל להוריד בחור הניגוד להורים שלי, הם כמובן לא מחליטים לי עם מי להתחתן הם הם מנסים לכוון אותי, ואתה ממש לא חופר תודה על התגובה :)

רציף- אתה מבין לא נכון כי עזבנו את השידוך ועכשיו זה בא מהצד שלהם (שלו)

שיגושיח- משיכת הלב אני צריכה 100 שקיות :) אוקי מסכימה אתך זה היה נשמע בצורה לא יפה. 
ואני עונה לך (לעצמי) על השאלה שאני צריכה לשאול את עצמי, הבחור ספציפית יש לו כל מה שאני צריכה מבחינת השכל אבל לא מבחינת הרגש.

אם הבעיה הבעיה היא רגשית...את צריכה לתת לזה צאנס!ולהיפגש כמה פעמים,ותראי אם את מרגישה איתו טוב...
האם הלב לא מתנגד לאפשרות שתעבירו איתו את חייך...האם את מחבבת את השהות איתו...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2013 21:25 לינק ישיר 

הפגישה השניה כבר הייתה סוג של צ'אנס, לא?

בתכלס, לא מתחתנים עם נתונים ואפילו אם ההורים חושבים שהנתונים מצוינים, הקובע הוא רמת ההתאמה והמשיכה, ואם זה לא קורה, איך תוכל לעזור פגישה נוספת?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2013 21:00 לינק ישיר 

אדם אני לא עומדת לפני הצעת נישואין ואני שואלת אם לתת צאנס, ההורים שלי חושבים שאני צריכה לתת יותר דגש ולהסתכל יותר על נתונים מסוימים ואצלי ברגע שהוא שיעמם אותי לא משנה מה יש לו או איך הוא נראה זה כבר לא מעניין....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2013 20:58 לינק ישיר 

תלוי למה הורידו אותו.

אם זה משהו שאת מרגישה לא נוח או משהו כזה, (במראה, אופי רמה שיכלית, אינטלגנציה)  לא ממליץ בכלל לתת צ'אנס, את צריכה להרגיש עד 120 שעשית את הבחירה הכי נכונה ושלא יהיה לך מחשבות של ספיקות ואי וודאות.

אם זה נושאים צדדיים יותר, (גובה, צורת לבוש וכדו') חושב שאפשר לנסות.
1

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2013 20:48 לינק ישיר 

rikim כתב:
אני בידיעה ברורה אבל ההורים שלי קצת ערערו לי את הביטחון לא בגלל שאני לא יודעת מה אני מחפשת אלא הם טוענים שאני קטנה וחסרת ניסיון בשביל להחליט

זה היה יכול להיות טיעון ענייני במקרה שאת כן רוצה וההורים לא רוצים.

מכיון שהמקרה הפוך הרי שהטיעון לא שווה לקליפת השום. האם תתחתני בכוח עם מישהו שאת לא רוצה, אפילו שכל האנשים אומרים לך שזה הדבר הנכון?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2013 20:37 לינק ישיר 

לאנגע צדיק- אני חושבת שלא צריך ניסיון בשביל להוריד בחור הניגוד להורים שלי, הם כמובן לא מחליטים לי עם מי להתחתן הם הם מנסים לכוון אותי, ואתה ממש לא חופר תודה על התגובה :)

רציף- אתה מבין לא נכון כי עזבנו את השידוך ועכשיו זה בא מהצד שלהם (שלו)

שיגושיח- משיכת הלב אני צריכה 100 שקיות :) אוקי מסכימה אתך זה היה נשמע בצורה לא יפה. 
ואני עונה לך (לעצמי) על השאלה שאני צריכה לשאול את עצמי, הבחור ספציפית יש לו כל מה שאני צריכה מבחינת השכל אבל לא מבחינת הרגש.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2013 19:59 לינק ישיר 

rikim כתב:
שיגושיח- שכלול של יראת שמיים, לימוד תורה, משיכת הלב, חיצוניות והתכונות שלו הגיעו לתוצאה הסופית שאנחנו לא ביחד. 

לדעתי העניה את מתייחסת לבחור כרשימת מכולת. את צריכה 4 ק"ג יר"ש, 7 חתיכות לימוד תורה, 4 שקיות משיכת הלב וכן הלאה, וקבלת 3.5 ק"ג יר"ש, 8 חתיכות לימוד תורה, 2 קילו משיכת הלב וכן הלאה. ועכשיו את שואלת, האם יש מקום לבחון את הדבר שוב. לדעתי את לגמרי בכיוון הלא נכון. אלא הכיוון הנכון צריך להיות, בכדי שהזיווג הזה יצליח אני צריכה יראת שמיים, לימוד תורה, משיכת הלב וכו' וכו', האם הבחור הזה מביא לי את מה שאני זקוקה בכדי לצמוח ולהביע את הכי טוב שאני יכולה. עכשיו, יכול להיות שההורים שלך צודקים, ועוד לא ידעת להבחין מה יגרום לך להביע את הכי טוב שבך. במקרה כזה, אכן יש מקום לנסות לראות שוב אולי הבחור באמת אפשרות מדהימה בשבילך.

לסיכום, יש מקום לבדוק את הדברים שוב אם את לא תתרכזי אם הבחור יש לו את כל מה שאת רוצה, אלא תתרכזי אם הבחור נותן לך את החיים שאת מאחלת לעצמך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2013 19:17 לינק ישיר 

את הרי יודעת שזה לא מתאים, אז שההורים שלך יוכיחו שזה כן מתאים /עשוי להיות מתאים, תקבעי פגישה עם ההורים שלך ודברו על זה בנחת, וגם השאלה על סמך מה מתבססת הידיעה שלך, והאם יש מצב להשלים עם זה וכו' (אני מבין שלא עזבתם את השידוך, שאז השיקול הוא שונה, היות ואתם מבוקשים פחות בשוק השידוכים)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2013 15:55 לינק ישיר 

rikim כתב:
בערך כפי שהגיבו קודמיי - איני רואה מקום לשאלה:

אם משום מה יש לך ידיעה ברורה שזה לא מה שאת מחפשת - אין טעם להיפגש, שהרי בין כה וכה זה לא מה שאת מחפשת.

אלא אם כן - זה לא ממש ידיעה ברורה, או כי בנתיים הוא השתנה (חייכנית), או כי גם אז הקביעה הייתה חפוזה ולפחות ייתכן שהוא כן מה שאת מחפשת, ואם כך - אז בוודאי שיש לנסות שוב.

הפניתי את כל הנ"ל אלייך ישירות, וכן בלשון נקבה, אף שאיני יודע מהו המקרה (אם מדובר על בחור או בחורה, וכן אם מדובר עלייך), מעטמי נוחות בלבד.

אני בידיעה ברורה אבל ההורים שלי קצת ערערו לי את הביטחון לא בגלל שאני לא יודעת מה אני מחפשת אלא הם טוענים שאני קטנה וחסרת ניסיון בשביל להחליט 
ואני לא רוצה להגיע למצב שאצא שוב והתשובה תהיה שלילית, אני יודעת שזה לא נעים ולא הייתי רוצה להיות במקום השני....

סליחה על החפירה, אבל הייתי אומר כך: ההורים שלך לא יחליטו עם מי את תנשאי. אלא מה - הם רוצים את טובתך, ותאמיני לי - הם באמת רוצים את טובתך. רק מה - אולי הם טועים.

הם טוענים שאת חסרת נסיון. וכעת התשובה תהיה תלוי' במה שכבר כתבתי מקודם: אם ברור לך שאת לא חסרת נסיון כלל, ובמילא - ברור לך שהוא לא מתאים לך, אין סיבה לגשת שוב לפגישה, במיוחד לאור החשש לפגיעת השני. אך אם זה לא ממש ברור לך, ויש לך עדיין מה ללמוד ולהתנסות בעניין זה (וזה ממש לא מחמאה להיות 'מנוסה' בשידוכים) - אז לכו להיפגש.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > לתת לו צא'נס?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext