לא שמעתי את התקציר (כמובן שצריך איזה פלגאין שאין לי כוח להתקין כי הוא בטח תיכף יקרוס. אגב, לזה קוראים חשיבה חיובית), אבל להלן התרשמותי בלי ששמעתי (תגידו אם אני צודקת):
נגד!! זמרים אמריקאים שמנסים לשיר בעברית זו המצאה מזעזעת. אם הוא היה לוקח את אותו שיר ושר אותו באנגלית, ללא ספק-התוצאה היתה משובחת מאין כמותה. אבל חוץ מזה, האלבום בכללותו הוא יפהפה-כמו שרק ברוך יודע להביא. ואני אישית נדבקתי קשות מהשיר 'ומחה'....ענק!!
נשלח ב-18/9/2013 17:14
אוח, איזה קליפ מתוק!! אהבתי :) באמת סגנון "ברוך" קלאסי. וזו מחמאה, אגב. את התקציר לא שמעתי עד הסוף... אבל הספקתי להשתעשע כהוגן מהשיר הישראלי האמת שאני דווקא אוהבת את הרעיון שהם מנסים להשמע ישראלים... אבל למען ה', תמליל קצת יותר לעניין לא היה מזיק! פרעל - צודקת בקטע של הדולרים... אין לי עניין לקנות שם את מה שאפשר להשיג בארץ (ובגלל זה שאלתי אם אפשר להשיג את זה בארץ). גם כשקונים במטבע זר יש סוג של הרגשה שלא ברור כמה אנחנו מוציאים... אצלי זה ככה בכל אופן...
נשלח ב-17/9/2013 23:16
פרעל אני גם לא סובלת את זה. השיר ופרצת שדרך אגב יצא לזה קליפ, נשמע די סגנון ברוך מה עם השאר אין לי מושג וגם קצת מפחדת לשמוע, מפחדת שיאכזב כהוגן.
שמעתי את התקציר. הנה אפשר לשמוע כאן http://www.mostlymusic.com/modim-anachnu-lach.html לטעמי מתקציר אי אפשר אף פעם לדעת בדיוק. אישית אני אוהבת מאוד את ברוך לוין אבל מה שבטוח לשיר הישראלי שם אין הרבה סיכויים אצלי. לא אהבתי שכל הזמרים האמריקאים התלהבו לשיר שיר ישראלי בחרוזים. ועוד בלי מבטא! (כלומר עם מבטא ישראלי עילג) תבדקי אם המחירים שם באמת שווים את זה. כלומר יכול להיות שבארץ זה עולה אותו דבר (ואולי אף פחות בשקלים) אני זוכרת שגם רציתי לקנות שם איזה דיוידי ובסוף שמתי לב שהמחיר אותו דבר ואולי אף קצת יותר והעדפתי לקנות פה בשקלים מאשר לבזבז דולרים נחוצים...
תוקן על ידי פרעל ב- 17/09/2013 20:05:29
נשלח ב-17/9/2013 05:34
עדיין לא שמעתי את התקציר... אבל יש למישהו מושג אם יש את זה בארץ? (לדעת אם לטרוח לסחוב ממוסטלי מיוזיק כל הדרך לארץ או לוותר על התענוג...)