| נשלח ב-9/9/2013 12:42 |
|
| |
סוד כמוס מתחת לגרב.
הסיפור שלי מתחיל אי שם בסביבות גיל 14. נסעתי עם הישיבה שבה למדתי לסוג של שבת גיבוש באחד מישובי ארצנו. בסעודה שלישית הלכתי לארגן משהו במטבח, ואז נפל עלי המיחם של המים החמים ששימש אותנו שם, ונכוויתי בצורה חמורה מאוד באחד מרגלי, לא אספר לכם על כל תהליך השיקום שעברתי מכיוון שזה לא רלוונטי, אך מה שחשוב זה שכיום הכוויה הזו לא מגבילה אותי בשום צורה, אבל מה שכן חשוב לספר, וזו מטרת האשכול, יש לי צלקת מאוד לא אסתטית ולא נעימה למראה בשלוש מאצבעות רגל ימין,
ועכשיו לדילמה, אני לא יודע האם עלי לספר למשודכת הפוטנציאלית על כך שמתחת לגרב אני מסתיר צלקת שבהחלט יתכן שתגעיל אותה. ואם כן, איך עלי לעשות זאת. אשמח לשמוע את דעתכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2013 12:07 |
|
| |
שלום לכולם
אני חדשה כאן- נעים מאד
השיחה שלכם ממש הצחיקה אותי.
בסה"כ צלקת. ועוד במקום נסתר.
אני חושבת שרוב הבעיות שלנו בדור הזה שמחפשים מושלם.
מבחינתי שתהיה לבחור צלקת אבל הפנימיות, הנפש והמידות תהיינה מתוקנות.
מועדים לשמחה:)
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2013 22:48 |
|
| |
אתה לא חייב לספר, כמו שעצבני/עצלן/קמצן וכו' במידה בינונית לא מספר
נראה שעצבני במידה מוגזמת וכדומה אז הוא חייב לספר, (וגם השאלה עד כמה הדבר נחשב לחיסרון משמעותי, ומפריע לחיים תקינים.. ותמיד יש לשאול רב כי כל מקרה הוא שונה, לפעמים ידוע שהצד השני הוא גם לא הכי מושלם), לכל אדם יש איזושהיא חיסרון. אם זה חיסרון שממש מעיק על חיים סבירים אז חייבים לספר. אז זה תלוי במידת הפתיחות שאתם מגיעים אליו, הרי אין טעם שאתה תספר, והיא תסתיר למשל שהיא מפחדת לטוס שזה חתיכת בעיה, ושהיא נעלבת מכל מילה קטנה, ושאולי יש לה בעיית קשב וריכוז, והיא גם קשורה לאמא שלה וכו', כשאתה לוקח בת זוג אז אתה לוקח בחשבון שיש בה אי אילו נתונים פחות משמחים היות ולכולנו יש גם חסרונות, אי לכך ובהתאם לזאת... ולפני שאתה מספר, תספר לה דברים נהדרים שיש בך. בהצלחה
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2013 21:03 |
|
| |
| שטויעס כתב: |  | | שיגושיח= חייכתני |
|
יהי רצון שזכות זה יעמוד לי ליום הדין!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2013 20:37 |
|
| |
ממ.. אתה צריך לאמר לה.. בפגישות מתקדמות. אני מאמינה שאם תהיה התאמה וחיבור ורק זה.. אז היא לא תוריד על זה.
שיגושיח= חייכתני
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2013 18:57 |
|
| |
חחחחחחחחח פייק סמייל, כמה שצחקתי.... 
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2013 18:49 |
|
| |
| בינה_יתרה כתב: |  | מה עושים?! עושים שידוך, יש לי קרובת משפחה עם בעיה כמעט זהה... ;) |
|
יש לך אולי גם קרוב משפחה עם נקודת חן?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2013 18:47 |
|
| |
נו באמת כולה צלקת ברגל.... כמו שאמרו תספר לה בדרך אגב... ותראה איך היא תגיב.
(עוד 20 שנה מהיום: "וילדים- אתם לא תאמינו!!! אבא היה כ"כ ספונטני פעם! באמצע הפגישה הוא חלץ את נעלו והראה לי את הצלקת! באותו היום חזרתי הביתה ואמרתי לאמא שלי שמצאתי את החתן שלי!!!")
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2013 14:49 |
|
| |
אני חושבת שכן צריך (חייב) לספר, אבל בשלב מאוחר של הפגישות, וסתם לידע יש אנשים שאוהבים צלקות :) בדרך שסיפרת לנו כאן, תספר לה, הכי חשוב כנות ולספר את זה כבדרך אגב (לא לעשות מזה סיפור) וכמובן בלי תיאורים הרגל, בהצלחות =)
תוקן על ידי chicit ב- 09/09/2013 15:20:43
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2013 14:35 |
|
| |
מה עושים?! עושים שידוך, יש לי קרובת משפחה עם בעיה כמעט זהה... ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2013 14:00 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | | שיג,אומר הרבה דברים בציניות... |
|
אני? את בטוחה? את לא מתבלבלת עם מישהו אחר?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2013 13:54 |
|
| |
בס"ד מה יהיה כל העולם הופך להיות ציני?אללי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2013 13:34 |
|
| |
| ציקבעריתוש כתב: |  | לא הבנתי את שיג ושיח על כל החישובים המטופשים האלה... מה זה "נודע לי שיש לה איפשהוא נקודת חן"? על כל נקודת חן היא אמורה לדווח??? ואיך אתה יודע על זה? מה השטות הזאת????
לגבי השאלה הפותחת של לב שופך, צלקת באצבעות, במיוחד ברגל, לדעתי לא מורגש במיוחד... שתף אותה בסיפור כבדרך אגב באחת הפגישות (השניה או השלישית, לפי זרימת השיחה), ותראה מה דעתה.
אל תבוא בקטע של: "תשמעי איזה דפק יש לי, והשאלה אם תסכימי לחיות איתו". אלא בקטע יותר של: "סביבות גיל 14. נסעתי עם הישיבה שבה למדתי לסוג של שבת גיבוש באחד מישובי ארצנו. בסעודה שלישית הלכתי לארגן משהו במטבח, ואז נפל עלי המיחם של המים החמים ששימש אותנו שם, ונכוויתי בצורה חמורה מאוד באחד מרגלי, וכו וכו וכו."
הבנת את הקטע אני מניחה.
בהצלחה.
ותבוא לשתף גם אח"כ. :)
תוקן על ידי ציקבעריתוש ב- 09/09/2013 13:29:40 |
|
זה רעיון טוב.... שיג,אומר הרבה דברים בציניות...
|
|
|
|
|