בית פורומים בית שמש

יותר ויותר חרדים רוצים את אלי כהן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/9/2013 17:10 לינק ישיר 
יותר ויותר חרדים רוצים את אלי כהן

בית שמש מנוהלת בצורה כושלת אין עוד עיר חרדית כמו "אלעד" "קרית ספר" "בית"ר" שמלכלוך  כמו בעיר "בית שמש"   אפילו בזמן הבחירות...  ילדים לומדים בפרוזדורים של כרוואנים  אפילו שיש תקציב  במשרד החינוך לכיתות לפי כל ילד ...

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2013 09:14 לינק ישיר 

רק אלי כהן יוכל לדאוג לכל החוגים בציבור החרדי . 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2013 15:27 לינק ישיר 

רק ראש העיר דאג וידאג לכולם .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2013 14:05 לינק ישיר 

אנשי טוב הפסיקו לשחק לידיו של הגנב ורדיגר שמשתמש בנחיתות שלכם לצרכיו האישיים שיוכל לגרוף לכיסו את כספי יישובי פאג"י

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2013 13:59 לינק ישיר 

1}אין צורך להעלותם כי גלויים וידועים הם ויש גישה לכל אחד לפרוטוקולים
2}איפה ההישגים של פרידמן בפרסומות שלכם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2013 00:56 לינק ישיר 

דואג 
כמה שקר אתה יכול לומר
אלי פרידמן לא הפריע לשום הקצאה חוץ מהקצאה אחת בה נמנע

תוציא בבקשה פרוטוקול אחד מישיבות המועצה בבקשה כולם מסודרים באתר של העיריה ותוכיח את שקריך

בושה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2013 00:01 לינק ישיר 

מי זה "כולנו " אלמנות ויתומים שאבוטבול גוזל את פת לחמן ? כלות צעירות אשר הכרית שלהם רטובה מדמעות ? גדולי תורה עצומים שהוא זיעזע את בריאותם וביטל מתורתם ? בתי כנסיות שמנע הקמתם ? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2013 07:51 לינק ישיר 

ראש העיר אינו נגרר להשמצות ורק מדגיש את עשייתו למען כולנו .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2013 01:28 לינק ישיר 

לפיד ישמח אם אבוטבול, שגרם החילול השם שנתן ליש עתיד ה19 מקומות בכנסת, ינצח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2013 23:51 לינק ישיר 

לא מודאגים בכלל. עוד עשרה ימים תקבלו נוק אאוט אנשי ״רע״ ונציגם של לפיד ובנט אדון אלי כהן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2013 21:26 לינק ישיר 

ראיתי בעיתון 'חדש' (שאסור מן התורה אבל עת לעשות לה'...) דף מלא תמונות גדולים שכאילו ממליצים (או פוסקים) להצביע לאבוטבול, אבל כשקראתי מאמרם, דברו על חשיבות התורה ולומדיה בבית שמש, אבל לא היתה מלה על הבחירות ולא על אבוטבול.
אבל היו כמה דפים מלא שקר על קשר בין אלי כהן ללפיד.

סימן שהם מאוד מודאגים.
.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2013 15:15 לינק ישיר 

טוב= העיקר שהחצר שלי יהיה נקי 
ושאר הזוגות הצעירים ,שימשיכו לגור במרתפי ירושלים ובבני ברק

כל מי שרוצה מוזמן לבדוק בפרוטוקלים של ישבות מועצת העיר ויזדעזע עד כמה הם התנכלו לציבור החרדי בבית שמש . כמעט שאין דיון בהקצאה חרדית שנציג טוב  לא ניסה להפריע , בטענות של אפליות ושצריך לבדוק וכדו'  והחדלי אנוש האלו לא מתביישים לספר שהילדים לומדים בקראוואנים
ומי שבאמת רוצה לדעת למה טוב הוקמה , מוזמן לבקר במושבי פא"י ולשמוע מהזקנים מי זה חנוך ורדיגר ולמה הוא היה חייב  להקים מפלגה . הזדעזעות מהצביעות שלו מובטחת 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2013 10:28 לינק ישיר 

זאת  ועוד ביודעי ומכירי קאימנא שפעם העזתי ושאלתי את אחד הגדולים אשר בארץ בארבע עיינים בקודש פנימה אודות בעיה קשה בעסקן שהוא אמור להיות שלוחו . הוא נאנח אמר ביידיש איך וייעס אלעס - אני יודע הכל . ואמר לי יונגרמען ( איש צעיר ) שמנהיגים ציבור שוקלים לפעמים רווח מול הפסד והתכשיט הזה בזכות שהוא עושה הצגות שהוא שומע לקולנו בגרוייסע זאכען ( בדברים הגדולים ) אני יכול לתבוע ממנו לעשות 100% מה שצריך בשאר אם הייתי צריך להיות המלמד שלו לא הייתי עושה את התפקיד שלי . זה שיקול אמיתי של גדול בישראל שבכוונה דואג שיכנסו אליו בארבע עיינים אנשים בכלל לא מהחוג שלו בדיוק בשביל לדעת מה קורה . אגב אורחא שוחחנו על בית שמש והביע מורת רוח ממעשי אבוטבול ושאלתיו למעיישה - למעיישה ענה לי אין לי אחריות על ש"ס זה האיש שלהם והוא הנציג החרדי אם הציבור יתבע להחליף אזי אינו ראוי להנהיג . אין לי זמן ואחריות לשקול לעומק איך להנהיג את בית שמש יש מספיק לעשות . והורה לי להצביע למי שידאג למוסדות חינוך של הילדים שלי שאמר זה העיקר בשליחי ציבור והכרת הטוב ונהרא נהרא ופשטיה  . 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2013 10:19 לינק ישיר 

מה הם יודעעים על מה שקורה בבית שמש חוץ ממה שאבוטבול וגרינברג/מונטג מספר להם? איך הם בכלל יכולים להגיד משהו חוץ ממה שנסמך על דברים של אלו שמאד סובייקטיבים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2013 10:04 לינק ישיר 

סתם שאלה הבית ישי הורה לתמןך בו ? ההגר"מ שטרנבוך הורה לתמוך בו ? יש הוראה מפורשת מהאדמו"ר מגר ? מהגרי"ג אדלשטיין ? מי זה כל גדולי הדור ? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2013 09:28 לינק ישיר 

העובדה היא שכל גדולי הדור מכל החוגים הורו לבחור באתו ״עסקן פושע״ כדבריך. וזה בדיוק מה שיעשו כלל הציבור בעוד בשבועיים ימים בעז״ה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > יותר ויותר חרדים רוצים את אלי כהן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext