| נשלח ב-18/9/2013 15:51 |
|
| |
שאביא לך הוכחות ? אני לא עד כדי כך זוכר
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד הרי חלק ממה שצריך לבדוק זה שיש התעניינות וכו'...אם כבר עכשיו לא מעניין את הגבר רוב הדברים שהבחורה מדברת,ורק הנושאים של עצמו מעניינים אותו...אז מה יהיה אחרי חתונה?וברוב חכמתו הוא שוכח לפתח נושא, הוא לא מרגיש צורך לחפור לך על הטיול שעשית לצפון, אחרי החתונה הוא יאהב אותך יותר ויהיה לו מענין מה עשית איך את מרגישה ואיך עבר עלייך היום, וכל מה שקשור בך ירתק אותו, כמובן, לא בבת אחת, וקודם יש לאכול משו.. את תלמדי אותו כישורי שיחה, אז בכיף הוא יקשיב לך לעומק, אתם כנראה לא תשוחחו איך מכינים עוגת דבש או איך מבשלים מרק אפונה כי זה לא מענין אותו, והוא גם לא יסביר לך לעומק מה זה אור מקיף ואור חוזר.. בחור חסידי לא יביט בך בעיניים, תנסי אולי לבדוק אם הוא מקשיב לסיפור ארוך, ובעיקר את בודקת אם הוא איש טוב ומשקיען, וגם אם מעניין אותו הנאות החיים. וגם לפני שאת פוסלת את צריכה לבדוק האם נכון לפסול על דבר כזה, יש אנשים שיש להם חרדה מגברים או חרדה מחתונה, והם חייבים לקבל אימון/יעוץ צמוד תוך כדי הפגישות כדי שיהיה להם את העוז לסגור שידוך(נראה שהרבה אשכולות שאת פותחת כאן סובבים סביב החרדה שלך, אולי הכרת בעבר מישו פתוח יותר וזה מה שחוסם אותך) זה טוב גם שתביני את יעילות שיטת השידוכים, ושהפגישות משקפות חלק מהתמונה, ושהבירורים משקפים חלק אחר מהתמונה. וחשוב כמובן שיהיה לך סביבה תומכת כדי להגיע להחלטה בשידוכים, לפעמים בן אדם אחד ויחיד שאת מעריכה עשוי לתרום לך המון, הרבה מאתנו צריכים כמה שיחות עם איש חכם/אישה חכמה, כדי להבהיר לעצמם מה הם מחפשים בשידוך וכו'. הרצון שלך לקשר עמוק הוא טבעי, נראה שיש לך חרדה, או סיבה אחרת שמעכבת אותך , יתכן שתצלחי את זה ללא יעוץ מקצועי, כי יעוץ רגיל של חברים משפחה וכו' כל אחד צריך איפשהו מתישהו למה נראה לך שאיש חסידי לא מביט בעיניים? ובמה נראה לך שיש לי חרדה?וגם אם כן...איך אפשר לטפל בה בין לבין? ברור שלכולם יש חרדה להחליט דבר כזה גורלי.... |
| נראה שאת חרדה מגברים או משיטת השידוכים או ממשו אחר, יש חסידים שלא יפתחו קשר עמוק עם בחורה. את בחורה חמה מעידה חמה שמחפשת קשר חם וקרוב, ושאף אחד לא ישלח אותך לפסיכולוג, אני מציע שתוך כדי שאת יוצאת תתיעצי עם אנשים חכמים ומנוסים. חג שמח
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2013 12:31 |
|
| |
| רציף כתב: |  | בס"ד הרי חלק ממה שצריך לבדוק זה שיש התעניינות וכו'...אם כבר עכשיו לא מעניין את הגבר רוב הדברים שהבחורה מדברת,ורק הנושאים של עצמו מעניינים אותו...אז מה יהיה אחרי חתונה?וברוב חכמתו הוא שוכח לפתח נושא, הוא לא מרגיש צורך לחפור לך על הטיול שעשית לצפון, אחרי החתונה הוא יאהב אותך יותר ויהיה לו מענין מה עשית איך את מרגישה ואיך עבר עלייך היום, וכל מה שקשור בך ירתק אותו, כמובן, לא בבת אחת, וקודם יש לאכול משו.. את תלמדי אותו כישורי שיחה, אז בכיף הוא יקשיב לך לעומק, אתם כנראה לא תשוחחו איך מכינים עוגת דבש או איך מבשלים מרק אפונה כי זה לא מענין אותו, והוא גם לא יסביר לך לעומק מה זה אור מקיף ואור חוזר.. בחור חסידי לא יביט בך בעיניים, תנסי אולי לבדוק אם הוא מקשיב לסיפור ארוך, ובעיקר את בודקת אם הוא איש טוב ומשקיען, וגם אם מעניין אותו הנאות החיים. וגם לפני שאת פוסלת את צריכה לבדוק האם נכון לפסול על דבר כזה, יש אנשים שיש להם חרדה מגברים או חרדה מחתונה, והם חייבים לקבל אימון/יעוץ צמוד תוך כדי הפגישות כדי שיהיה להם את העוז לסגור שידוך(נראה שהרבה אשכולות שאת פותחת כאן סובבים סביב החרדה שלך, אולי הכרת בעבר מישו פתוח יותר וזה מה שחוסם אותך) זה טוב גם שתביני את יעילות שיטת השידוכים, ושהפגישות משקפות חלק מהתמונה, ושהבירורים משקפים חלק אחר מהתמונה. וחשוב כמובן שיהיה לך סביבה תומכת כדי להגיע להחלטה בשידוכים, לפעמים בן אדם אחד ויחיד שאת מעריכה עשוי לתרום לך המון, הרבה מאתנו צריכים כמה שיחות עם איש חכם/אישה חכמה, כדי להבהיר לעצמם מה הם מחפשים בשידוך וכו'. הרצון שלך לקשר עמוק הוא טבעי, נראה שיש לך חרדה, או סיבה אחרת שמעכבת אותך , יתכן שתצלחי את זה ללא יעוץ מקצועי, כי יעוץ רגיל של חברים משפחה וכו' כל אחד צריך איפשהו מתישהו |
|
למה נראה לך שאיש חסידי לא מביט בעיניים? ובמה נראה לך שיש לי חרדה?וגם אם כן...איך אפשר לטפל בה בין לבין? ברור שלכולם יש חרדה להחליט דבר כזה גורלי....
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2013 23:43 |
|
| |
אני לא נמצא פה כל כך הרבה, אבל בכל זאת שמתי לב שאת רק רוצה שיהא לך בעל מקשיב ואיטנלקטואל, כי זה דבר לגיטימי שלא כלכך קשה לספק. שייראה מצויין כי זה דבר חשוב ומובן. שהתפקוד שלו בעניינים הפיזיים (בליל שבת לאחר חצות) יהיה מספק, כי הרי לכל אישה יש צורך כזה, שלא יהיה ביישן, וכ'ו. ונראה לי שאם היה לי כח לנבור לך בפרופיל, הרשימה עוד הייתה ארוכה. לא שאני מבקר אותך או משהו בסגנון, סתם נקודה למחשבה.. כי אני גם לא יודע עד כמה יהיה לך קל למצוא כזה
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2013 20:42 |
|
| |
כעת את עוד בחורה נחמדה שמספרת לו סיפור
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד הרי חלק ממה שצריך לבדוק זה שיש התעניינות וכו'...אם כבר עכשיו לא מעניין את הגבר רוב הדברים שהבחורה מדברת,ורק הנושאים של עצמו מעניינים אותו...אז מה יהיה אחרי חתונה? |
| וברוב חכמתו הוא שוכח לפתח נושא, הוא לא מרגיש צורך לחפור לך על הטיול שעשית לצפון, אחרי החתונה הוא יאהב אותך יותר ויהיה לו מענין מה עשית איך את מרגישה ואיך עבר עלייך היום, וכל מה שקשור בך ירתק אותו, כמובן, לא בבת אחת, וקודם יש לאכול משו.. את תלמדי אותו כישורי שיחה, אז בכיף הוא יקשיב לך לעומק, אתם כנראה לא תשוחחו איך מכינים עוגת דבש או איך מבשלים מרק אפונה כי זה לא מענין אותו, והוא גם לא יסביר לך לעומק מה זה אור מקיף ואור חוזר.. בחור חסידי לא יביט בך בעיניים, תנסי אולי לבדוק אם הוא מקשיב לסיפור ארוך, ובעיקר את בודקת אם הוא איש טוב ומשקיען, וגם אם מעניין אותו הנאות החיים. וגם לפני שאת פוסלת את צריכה לבדוק האם נכון לפסול על דבר כזה, יש אנשים שיש להם חרדה מגברים או חרדה מחתונה, והם חייבים לקבל אימון/יעוץ צמוד תוך כדי הפגישות כדי שיהיה להם את העוז לסגור שידוך(נראה שהרבה אשכולות שאת פותחת כאן סובבים סביב החרדה שלך, אולי הכרת בעבר מישו פתוח יותר וזה מה שחוסם אותך) זה טוב גם שתביני את יעילות שיטת השידוכים, ושהפגישות משקפות חלק מהתמונה, ושהבירורים משקפים חלק אחר מהתמונה. וחשוב כמובן שיהיה לך סביבה תומכת כדי להגיע להחלטה בשידוכים, לפעמים בן אדם אחד ויחיד שאת מעריכה עשוי לתרום לך המון, הרבה מאתנו צריכים כמה שיחות עם איש חכם/אישה חכמה, כדי להבהיר לעצמם מה הם מחפשים בשידוך וכו'. הרצון שלך לקשר עמוק הוא טבעי, נראה שיש לך חרדה, או סיבה אחרת שמעכבת אותך , יתכן שתצלחי את זה ללא יעוץ מקצועי, כי יעוץ רגיל של חברים משפחה וכו' כל אחד צריך איפשהו מתישהו
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2013 13:39 |
|
| |
מה שנכון נכון אך מאידך זה כייף לעשות את הטיפול עם עוד מישו...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2013 13:34 |
|
| |
אם כבר טיפול אז עדיף לפני, כי שניים שזקוקים לטיפול המצב הרבה יותר גרוע.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2013 11:17 |
|
| |
| שטויעס כתב: |  | | איזה סוויצ' היא צריכה לעשות? |
|
גם אני מצטרפת לשאלה...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2013 19:21 |
|
| |
איזה סוויצ' היא צריכה לעשות?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2013 16:37 |
|
| |
חייכנית את ממש לא צריכה ללכת לשום טיפול, הטיפול היחיד הוא סוויץ קטן במוח שלך זה הכל :)
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2013 15:16 |
|
| |
השאלה היא שאלה של מינון. כמה חזק הצורך שלך בתקשורת. האם הצורך הזה הוא בגבול הרגיל, או חורג. ואם חורג, אז למה. בגלל משהו שעברת, או שזה האופי שלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2013 14:36 |
|
| |
בס"ד מה הקשר טיפול?צורך אנושי בסיסי זה תקשורת טובה.....זה לא שאני מבקשת משהו מוזר...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2013 14:34 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | במקום ללכת לטפל בצורך שלי,אולי עדיף ללכת לייעוץ זוגי ולשפר תקשורת ביחד...לא?יותר כייף ומועיל. |
|
לא! כי אם את באמת זקוקה לטיפול, אז לא משנה אם את מתחתנת או לא, את צריכה לטפל בזה ועדיף מה שיותר מהר. בכל מקרה, אני בפירוש לא ממליץ על טיפול פסיכולוגי, רק במקרה שזה ממש ממש ברור שזה מה שאת צריכה. יש יותר מדי מקרים, שהמטפל או שלא מועיל או שגם מזיק, אז בשביל מה להסתכן סתם. מה שכן, את יכולה לעבוד על עצמך, או ביחד עם מישהי אחרת, פרויקט משותף, וזה גם יכול להוביל לתוצאות טובות מאד.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2013 14:13 |
|
| |
בס"ד במקום ללכת לטפל בצורך שלי,אולי עדיף ללכת לייעוץ זוגי ולשפר תקשורת ביחד...לא?יותר כייף ומועיל.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2013 13:01 |
|
| |
טיפול זה דבר שתמיד עוזר
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2013 12:55 |
|
| |
לא שולחים אותך לטיפול. הצעתי לך לבדוק אם את רוצה אם הצורך הזה בתקשורת כה טובה הוא מאוזן. אם הוא לא מאוזן יכול להיות שזה מבטא משקע כל שהוא ואז אולי, וגם זה ספק, טיפול יכול לעזור, או יכול להיות שזה מבטא את האופי שלך, ואז אין באמת הרבה מה לעשות, ואת חייבת גבר מדהים!
|
|
|
|
|