| נשלח ב-11/9/2013 18:51 |
|
| |
ציפיות לא רק בכרית
בס"ד
נפגשתי עם בחור מס' פגישות. אני מרגישה נעים לידו (גם בגלל שהוא שם בושם שנעים מאוד) אני מחכה לכל פגישה אתו. יש לי פרפרים וציפורים בבטן ובגב. יש בינינו קליק: קליק לבן, קליק שחור, קליק מיקס, קליק עוגי. בבחינת מידות אין ספק שהוא מיוחד, אנחנו מגיעים מרקעים שונים כלומר מנטליות שונה לחלוטין אבל זה הרבה יותר מאתגר ומעניין. אין בינינו פערים, כיוון שהשקפת עולם שלנו דומה. אבל------- הוא לא כמו הציפיות שלי, אין ספק שמצד אחד זה הפתעה נעימה כי פתאום את מקבלת משהו יותר טוב משחלמת\דימינת אבל בנק' שציפתי ואין אותם (בעיקר בחיצוניות) זה מאוד מפריע לי וקשה לי להשלים אתם רגשית ושכלית, בכל זאת מגיל 12 בערך אני רוצה להתחתן ו-8 שנים של חלומות ופנטוזים עושים את העבודה, החלומות שלי נבנו ממה שראיתי והרחתי וכמו שכתבתי אנחנו ממנטליות שונה.
אני מחכה לשמוע את דעתכם\ן ....... ותודה.
גמר חתימה טובה טובה !!!!!! ריקי.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2013 13:09 |
|
| |
וואו, אני מתרגשת!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2013 12:56 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2013 12:51 |
|
| |
בטח נצנציםםםםםםםםםםםםםם  והמון סייעתא דשמייא!!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2013 12:05 |
|
| |
ואני רוצה לעדכן משהו- הצעתי לו נישואין (בלי שלטים ובלונים) אחרי הצעה שהוא הציע לי כמובן, אבל---- אנחנו מחכים לתשובה והתייעצות עם הרב אדלשטיין. (עדיין שום דבר לא סגור פורמלי לכן בלי קריאות מזל- טוב ונצנצים) אגב הוא יודע שאני כותבת כאן והוא קורא את התגובות שלכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2013 12:00 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | את רואה בחור חתיך אמיתי ברחוב, אז האיסטיקינט שלך ישר אומר יו רק אתחתן איתו ואהיה המאושרת בתבל ! וזה ממש לא ככה ! הוא לא אמור להיות האחד והיחיד, הוא אמור להיות איש טוב עם תכונות טובות, שמתאים לך, ושמוצא חן בעינייך, אם ישנה התאמה כזאת ואת תשקיעי בקשר אז האהבה שלכם תיפרח ותשגשג |
|
מעולם לא חלפה לי כזאת מחשבה בראש
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2013 11:59 |
|
| |
| ה1_ויחידה כתב: |  | על כל אחד שסתם מוצא חן בעינייך את מסובבת את הראש?
אני מאמינה (ומקווה =)) שיש הרבה כאלה סטנדרטים שמוצאים בעינייך חן ואת משאירה ראש ישר.. אלא א"כ את באמת מחפשת משהו יותר מסטנדרט+ מציאת חן =) |
|
לא משש לא. !!!! נדיר מאוד שאני רואה בחורים שממש מוציאים חן בעניי, ולא בגלל שאני בררנית אני כן יכולה להצביע ולהגיד זה כן וזה לא. אלא שפשוט שאני הולכת ברחוב זה לא כ"כ מעניין אותי (מה יצא מזה?!) ודבר שני שאני רואה מישהו שמוצא חן בעניי זה בגלל שגם ריאתי את הסגנון דיבור, התנועות.. שזה חשוב לי (כי אפשר לראות מאוד את האופי של הבנאדם השני לפי זה) לכן זה מה שיותר עושה לי .....מאשר פרצוף של מישהו יפה.. יאה יצא הודעה ארוכה....
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2013 01:35 |
|
| |
תאורטית יש הרבה בחורים שמתאימים לך
ברחוב הכללי מדברים על חתיכה הורסת שראית בסרט ורק היא מתאימה לך, החתיכה הגאוותנית והעקשנית הזאת שהתגרשה 3 פעמים היא מתאימה לך כי היא יפהפיה הורסת. וכך אנשים מרגישים עמוק בלב. זה לא רק את. את רואה בחור חתיך אמיתי ברחוב, אז האיסטיקינט שלך ישר אומר יו רק אתחתן איתו ואהיה המאושרת בתבל ! וזה ממש לא ככה ! הוא לא אמור להיות האחד והיחיד, הוא אמור להיות איש טוב עם תכונות טובות, שמתאים לך, ושמוצא חן בעינייך, אם ישנה התאמה כזאת ואת תשקיעי בקשר אז האהבה שלכם תיפרח ותשגשג
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2013 01:20 |
|
| |
תעשי מה שמשתלם לך, אל תחששי
| rikim כתב: |  | תותית- היום היפה הזה לבינתיים לא מגיע, ואני לא חייה במציאות שאני יכולה לחכות לימים יפים כאלה, זה יותר כאן ועכשיו. ההפתעות ממש לא רע..... אני מבסוטית.
שיגושיח- ומה עושים שיש קליק עם הרבה אנשים?? (פלוס מידות טובות) תאורטית לפי דבריך יש לי בחירה להתחתן עם הרבההההה בחורים בהנחה שהם גם ירצו ...... ואם אני מבינה נכון את אחי והוא מתכוון לגם מה שאני חושבת , זה שלפעמיים אני רואה אנשים שאני אוהבת חיצונית , בד"כ אני גם אוהבת את הפנימיות שלהם. (אני לא מתכוונת לחתיכי על ) אלא לאנשים שהמראה החיצוני שלהם בטעם שלי אז גם הפנימיות שלהם בד"כ אותו דבר....... אבל ההפך לא תמיד זה הולך
שטויס- נגעתי עכשיו ברגליים והם דווקא חמות ..... סתם סתם ....... הלוואי שזה היה זה ..... מבקשים ממשהו שיביא לי כאפה וזה מסתדר....
אחי- עזרתי לי מאוד ::) הלואי שהברכה מהמקלדת שלך ישר להקב"ה
רבצ' התיעצתי עם אדם שמבין ....... ואחרי הכל זאת החלטה שלי . מנחמחים- שבעתי מפגישות :) זאת לא הבעיה
רציף- אם אני אשיג את הבושם, יהיה לי קשה להירדם בלילה .... אני מאמינה שכל מה שאדם רוצה הוא יכול לקבל, כי אין דבר העומד בפני הרצון ........ אתה מתכוון אז להוריד ???? |
| תמצאי דרכים להבהיר לעצמך מה את באמת רוצה, תבחני האם את רוצה אותו, לא מה את יכולה להשיג, תחשבי האם הוא באמת אדם טוב, האם באמת בררתי עליו מספיק, האם זהו האיש שאיתו הייתי רוצה לחיות, האם טוב/נחמד/נעים לי איתו, שימי לב למה שהלב שלך משדר, תהיי שלימה עם עצמך שיכלית, תגיעי לפגישה הבאה כשהכל ברור לך, ובפגישה הבאה את שוכחת מכל השאלות והלבטים, את מגיעה לפגישה הכי רעננה שאפשר, אתם נפגשים במקום שקט ונעים, ואת קשובה לקלוט אותו. במקרה ותהיה עוד פגישה.. השיקול שלך הוא מה הגיוני פה בהצעה הזאת, מה משתלם לי, מה חשוב ומהו קריטי, כי יש דברים שהם לא מפריעים, כי הם מחוץ לתמונה, או שהם מאחורי התמונה, או שזה נקודה אפורה שלא שמים לב לזה, או שזו החתימה שלך שמתנוססת על התמונה ! :) היות ואת מתמזגת/מסתדרת עם זה יפה. בהצלחה
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2013 01:02 |
|
| |
שמעתי מאיש חכם שיש קשר, הוא אמר שאדם טוב יש לו חן
| שיגושיח כתב: |  | חיצוניות היא דבר מאוד חשוב, היא משליכה על הפנימיות
מאיפה הבאת את הדעה ההזויה הזאת? האם אתה מאמין לרגע שדוגמניות יש להן פנימיות יותר טובה? אין שום קשר בין מראה לבין אופי, מעבר לזה שלפעמים מראה לא יפה משפיעה על הבטחון העצמי. |
| מי שהוא רע אז יראו את זה עליו איפשהו, עד כאן דברי החכם. אני מרגיש שהחיצוניות משדרת לך מה יש בפנימיות, לא יודע אם זה נכון
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2013 16:56 |
|
| |
על כל אחד שסתם מוצא חן בעינייך את מסובבת את הראש?
אני מאמינה (ומקווה =)) שיש הרבה כאלה סטנדרטים שמוצאים בעינייך חן ואת משאירה ראש ישר.. אלא א"כ את באמת מחפשת משהו יותר מסטנדרט+ מציאת חן =)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2013 16:43 |
|
| |
| ה1_ויחידה כתב: |  | | bm מה הכוונה לא לפי הציפיות??את בעצם את מוה שהוא יכול להיות נחמד חיצונית, רק הוא לדוגמא לא גבוה כמו שציפית וכו?הוא ממש נחמד חיצונית, אין לו משהו חריג או בולט, אבל יש דברים שפשוט לא חושבים עליהם, הוא לא טיפוס שהייתי מסובבת בשבילו את הראש ברחוב...ואת מחפשת בדווקא אחד שיגרום לכל בחורה לסובב את הראש לכיוונו? P= |
| חס וחסה !!!! כתבתי שאני אסתובב ולא כתבתי שבנות אחר יסתובבו .....במילים אחרות המציאת חן האישית שלי
תוקן על ידי rikim ב- 17/09/2013 16:43:37
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2013 13:47 |
|
| |
בס"ד לי נראה שזה לא הסיבה אלא יש כאן סיבה עמוקה יותר...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2013 13:38 |
|
| |
את ברצינות שוקלת לוותר על שידוך מדהים, בגלל שהוא לא בחור שהיית מסובבת בשבילו את הראש?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2013 13:15 |
|
| |
| rikim כתב: |  | bm מה הכוונה לא לפי הציפיות??את בעצם את מוה שהוא יכול להיות נחמד חיצונית, רק הוא לדוגמא לא גבוה כמו שציפית וכו?
הוא ממש נחמד חיצונית, אין לו משהו חריג או בולט, אבל יש דברים שפשוט לא חושבים עליהם, הוא לא טיפוס שהייתי מסובבת בשבילו את הראש ברחוב... |
|
ואת מחפשת בדווקא אחד שיגרום לכל בחורה לסובב את הראש לכיוונו? P=
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2013 13:10 |
|
| |
בס"ד העיקר זה יופי פנימי......לא?
|
|