בית פורומים שידוכי חרדים

"אשה פרושה ממבלי עולם",

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/9/2013 23:09 לינק ישיר 
"אשה פרושה ממבלי עולם",

שלום רב!! אני בחור שהנטייה להתפלסף ולהתעמק ולברוח מהעולם הגשמי לעולם הרוחני,וכן ובעיקר מעולם המעשה לעולם המחשבה, חזקה אצלו "יותר מידי",
ולמעשה מתחת לפני השטח זה די מפריע לי,כי החלקים הפשוטים והמקוקרעים בנפשי דורשים את שלהם, ובתקופה האחרונה ב"ה אני עובד קצת על איזון,
לתומי חשבתי שאשה מעצם טבעה תעזור לי בזה לכשאתחתן בעז"ה,
לאחרונה נפגשתי עם בחורה שגם יש לה נטייה כזו,
{דבר שכשלעצמו די מוזר לי, לא חושב שאני מכיר עוד אשה כזאת, במחילה מהפמינסטיים שבינינו,}
אז כרגע אני נתון בדילמה, כי מצד אחד מאוד נהניתי לדבר איתה, כי מצאנו בזכות תכונותינו הדומות נושאי שיחה מעניינים, אבל מצד שני ציפיתי למשהו אחר כנ"ל.
ויש לי כמה שאלות בנידון:
א. האם זה לא קצת מוזר שיש אשה כזאת,? {ע"ז כוונה כותרת האשכול, "אשה פרושה ממבלי עולם", שזה גמ' במסכת סוטה שמשמע ממנה כמו ההנחה שאני מניח בשאלתי}.
ב. אולי זה רק פחדים מוגזמים, כי אולי רק בפגישות זה יוצא ככה, אבל בחיים האמיתיים הטבע הנשי יעשה את שלו?

תוקן על ידי מחפששלום ב- 12/09/2013 23:14:33

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2014 23:13 לינק ישיר 

שמע
לא אמורה להיות בעיה עם בחורה כזו
ההיפך היא כנראה תואמת לך
אם אתה חושב שהפמיניזם יכול לעקור את הבריאה שנקראת אישה ולהדביק לה טבעים אחרים
אז ממש לא
לא משנה איזה תפקיד אישה תיקח או תנהל ולא משנים מספר התיארים
אשה היא אישה עם כל טבעיה לטוב או לרע
אז היה רגוע
האישה שלך היא אישה
אלא אם אתה ממש מחפש מישהי שהיא בסולם הנשי מ1 עד 10 11
אז כלך לך מזו
ותמשיך בחיפושים
מה שאני לא ממליץ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2014 21:42 לינק ישיר 

מזל טוב 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/7/2014 20:34 לינק ישיר 

לכל הבחורים והבחורות שלום!!!

בסוף ב"ה, התחתנו, וההתלבטויות הגיעו לקיצם, תודה רבה לכל המייעצים.

נ.ב. רצינו לייעץ לכם, לקחת חששות והתלבטויות בעירבון מוגבל,כי מה שרואים מפה(בפגישות) לא רואים משם(בחיי הנישואין),והכי טוב לדבר "דוגרי", ולפתוח את הקלפים על הדברים שמפריעים.

בברכה.

האשה הפרושה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2013 15:45 לינק ישיר 

בעיקרון הזמן אמור לעשות את שלו, אבל אם נראה לך שהיא יותר מידי פרושה אז כדאי מאוד שתבדוק את הנושא בצורה רצינית!,

מקרה שאני מכיר בצורה אישית: נפגשתי לפני שנתיים עם בחורה מאוד נאה ונחמדה שלא התאימה לי, היא התחתנה אח"כ, והבחור גילה אחרי החתונה שהוא לא יכול להתקרב אליה כי יש לה רתיעה מהעניין, ואחרי תקופה מסויימת שהוא ראה שהיא לא מצליחה לפתור את הבעיה שיש לה ויקח לה הרבה זמן לטפל בזה, הוא התגרש ממנה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2013 14:38 לינק ישיר 

בס"ד

חחח לא טיפלת בבעיה רק נתת כיוון חשיבה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/9/2013 14:31 לינק ישיר 

אפשר לשלוח את הצ'ק בדואר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2013 14:11 לינק ישיר 

בס"ד
צודק...עלית עלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/9/2013 12:52 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
אפשר להבין איך למדת את זה מדברי?ואיזה עבודה אני צריכה לעשות?ואיך האופי שלי קשור לרווקות לנצח?

כתבת: "קשה לי לבצע דברים מהר אני יותר אוהבת לתכנן,לחשוב,ועד שאני כבר עושה יכול לבוא המשיח"

העבודה זה לעבוד על מידת הבטחון העצמי שלך, פחות להתייחס למה שאחרים אומרים, לבטוח על ה' יותר, ולדעת לעשות את הדבר שהוא נכון לך מבלי להסס יותר מדי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2013 12:44 לינק ישיר 

בס"ד
על זה נאמר "מרבה דעת מרבה מכאוב"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/9/2013 12:41 לינק ישיר 

יאללה, תתחתנו ושיהיה במזל טוב

תפסיקו לחשוב כלכך הרבה, החיים הרבה יותר יפים ביחד :)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/9/2013 12:11 לינק ישיר 

בס"ד
אפשר להבין איך למדת את זה מדברי?ואיזה עבודה אני צריכה לעשות?ואיך האופי שלי קשור לרווקות לנצח?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/9/2013 12:08 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
כן יש קצת ממה לפחד....קשה לי לבצע דברים מהר אני יותר אוהבת לתכנן,לחשוב,ועד שאני כבר עושה יכול לבוא המשיח...אך אם הבחורה ירוצה לעבוד על המידות ומודעת לזה(כמוני)זה בסדר גמור לאט לאט יורדים לעולם המעשה...אבל תדע שאתה צריך לעודד אותה ולהעריך אותה מעוד כי זו עבודה לא פשוטה שדורשת מאמץ רב.

מה שאת מתארת זה מתכון להשאר רווקה לנצח. אם אין לך את היכולת לקפוץ, ואם אין לך מישהו שיכריח אותך (שזה מה שקורה לפעמים לאלו שאין להם יכולת לקפוץ), למשל הורים, או רב, אז את לא תוכלי לעשות את זה. טעות היא לחשוב שברגע שתמצאי את הנכון, זה יקרה מעצמו. שום דבר לא קורה מעצמו מבלי עבודה מושקעת מהצד שלך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2013 12:02 לינק ישיר 

בס"ד
ואגב,תרצה או לא יהיה לך קשה להמשך לנשים עם נושאי שיחה שטחי ורדוד...כך שחבל לך להפסיד!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/9/2013 11:49 לינק ישיר 

בס"ד
א.כן יש נשים כאלו...אני גם כזו...יותר בעולם המחשבה ולא כ"כ במעשה
ב.כן יש קצת ממה לפחד....קשה לי לבצע דברים מהר אני יותר אוהבת לתכנן,לחשוב,ועד שאני כבר עושה יכול לבוא המשיח...אך אם הבחורה ירוצה לעבוד על המידות ומודעת לזה(כמוני)זה בסדר גמור לאט לאט יורדים לעולם המעשה...אבל תדע שאתה צריך לעודד אותה ולהעריך אותה מעוד כי זו עבודה לא פשוטה שדורשת מאמץ רב.
(במידה והיא אכן כזו...)

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/09/2013 11:49:51

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/9/2013 10:21 לינק ישיר 

לא מוזר, זו נפש תאומה .
כן, פחדים מוגזמים..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > "אשה פרושה ממבלי עולם",
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.