מצבו של הרב עובדיה-אם חלילה..תהיה זו הוכחה מוחצת לגאולה ברחמים
בדיוק כפי שמבטיח ומתאר הרב בן-ארצי. מה הקשר אתם שואלים? קשה לי לפרט מבלי לחשוף את כל הקלפים על השולחן אך מי שכן יודע במה מדובר ומיהו כבוד הרב ויש כאלה כאן שכבר יודעים זאת, יבין כאשר אומר שמדובר על טריפת כל קלפי הגאולה עפ"י תסריט הכתובים מראש מה שנקרא גאולת בעיתה והסתלקותו של כבוד הרב חלילה שלא יבוא ולא יהיה תהווה הוכחה ניצחת החזקה ביותר מבחינתי שבשמיים לא צמודים יותר לתסריט הכתובים אלא פועלים עפ"י הקו של גאולה ברחמים כלומר גאולה זריזה ומקוצרת. לא בגלל זה נאחל את הגרוע מכל חלילה וחס אבל אני את דעתי והבנתי אמרתי.
תוקן על ידי המיייחל ב- 23/09/2013 20:15:35
נשלח ב-7/5/2014 15:19
אני רוצה רגע לחזור ולהזכיר משהו שאמרנו אחרי פטירתו של מרן
שמבחינתי זה האירוע הגדול האחרון ולאחריו צריך לבוא שלב התגלות/המלכת המשיח. כך אמרתי מיד לאחר הסתלקותו.
הנה אנחנו כבר 7 חודשים אחרי ובאמת שום דבר רציני לא קרה לא בארץ ולא בעולם כאשר התפילה וההמתנה להמלכתו של המשיח נמצאים בעיצומם. ואני מאמין שזה קרוב.
הנקודה שעליה חשבתי היא: כשם שמיד לאחר פטירתו של משה רבנו הגיע שלב חדש שלב הכניסה לארץ והתחלפות ההנהגה שעברה לידיו של יהושוע כך בזמננו מיד לאחר הסתלקותו של מרן-משה מגיע שלב הכניסה לארץ שהיא בעצם הגאולה הכוללת כמובן גם הנהגה חדשה הנהגת רוחנית עליונה יותר מידיו של מלך המשיח. יחס הפוך מהמהדורה הראשונה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 07/05/2014 15:19:55
נשלח ב-8/12/2013 14:54
גם אם נכון ודאי שלא מספיק ופשיטא שלא לזה התכוון המשורר מתלמים
חוצמזה שהרב דיבר מפורשות על רבנים וגדולי תורה למינהם שהיו קרובים למרן בחייו ואליהם הוא יבוא בחלום ויאמר מה שיאמר.. בקיצור עדיין מחכים לבת הקול. ויעשה טובה מי שיכניס את השאלה הזאת לכבוד הרב.
נשלח ב-8/12/2013 10:34
שמעתי בהרצאה של הרב אמנון יצחק (האחרונה, ברמלה) שמרבה לדבר על ה'חולמים' למיניהם על מרן.
נשלח ב-8/12/2013 09:57
עברו כבר 3 חודשים מאז הסתלק מרן מאיתנו
וחלומות עליו ומסרים שהוא מבקש להעביר עדיין לא נשמעו במחוזותינו
בקשה מכל מי שפונה לרב ב"א בשאלה כלשהי שישאל אותו גם מדוע הבטחתו בעניין מתמהמהת
נשלח ב-26/11/2013 08:14
ויהי מקץ ה-30 ופרעה חולם
אני אישית? לא קונה את הסיפור הזה. משתי סיבות עיקריות. 1. אין לו אבא ואמא. מי חלם מה חלם מיהו הרב מה הוא רוצה..בקיצור רב הנסתר על הגלוי וניכר טביעות אצבועותיו של בעל אינטרס כאן. 2. מה הקשר לבית של גויים?! וכי יש מישהו שפוי שלא יגיד את זה על כוונותיהם הזדוניות של אותם מחריבי הדת שכל מגמתם לעקור את התורה מעם ישראל ולהפוך את המדינה למדינת כל אזרחיה ללא שום ציביון יהודי אמיתי. לקחו אותם אינטרסנטים את הביטוי הזה והפכו אותו לכאילו 'פליטת-פה' ובכך הסיטו את הדיון מהתוכן האמיתי מדוע נאמרו הדברים החריפים הללו. רשעים ארורים. כלום תקנה יש להם? בקיצור לענ"ד לא חלום יש כאן כי אם תפיסת טרמפ על דבריו של הרב ב"א שהרב יבוא בחלום וכו' וניצול האינטרס של הכשרת טלפיו של הבית היהודי.
קודם כל אין ספק שהדברים מאוד מרגשים. אך יחד עם זאת חשוב לזכור שיש כאן אינטרס ברור של הרב עמר שזו תהיה תמונת המצב כי אז הוא יוצא בצור הכי טובה שאפשר מהפרשה הכאובה הזאת. אני לא אומר שהוא משקר חלילה, אני פשוט לא יודע אך האינטרס כאן ברור כשמש. זה דבר אחד. דבר שני, כפי שצויין בכתבה שדברים ברוח דומה נאמרו ע"י הרב ב"א.. לנו הדברים פשוטים עד מאוד ובתחילת האשכול הזה הכל מתועד בצורה הברורה ביותר עוד בתחילת אישפוזו של מרן כאשר הבאתי את הציטוט מיד בתום שיעורו של הרב ב"א שהתבטא ואמר על מצבו של מרן "שאין שני מלכים משתמשים בכתר אחד" ברומזו שמרן יצטרך להסתלק מן העולם.
מסקנה מתבקשת: או שהרב עמר צדיק גדול וכל מעשיו אכן היו לשם שמיים או שהוא נוכל ושקרן שאינו בוחל בשום אמצעי כדי לטהר את עצמו ולהציג טלפיים טהורות כאומר "ראו שטהור אני". התרשמות אישית שלי? הרב עמר צדיק אמיתי.
נשלח ב-19/10/2013 23:15
מזעזע – הרב עמאר:הבן איש חי אמר לי בחלום אם הרב יצחק ייבחר מרן יסתלק מאיתנו
אוקיי, קיבלתי מסירת המודעה. פחות ממה שחשבתי שיהיה אבל לא נורא, גם בשבילכם שווה לטרוח.
תוקן על ידי המיייחל ב- 10/10/2013 17:56:26
נשלח ב-10/10/2013 13:12
סבבה
נשלח ב-10/10/2013 10:29
כן
נשלח ב-10/10/2013 10:10
מתאים לי
נשלח ב-10/10/2013 00:01
1. אם תמשיך כך גם אם תזעק 'עננו!' לא אענה לך מאומה. 2. אין צורך בפונטים גדולים בהודעות סטנדרטיות. 3. לא ממש הבנתי מה התכוונת אך אל תחזור שוב כי לא אפתח פה דיון. תתאזר בסבלנות לאשכול החדש. כעת שחרר את האשכול לניקים אחרים שיגיבו גם. האשכול החדש והפוסט הארוך שיצטרך לענות על כל שאלותיכם יגזול ממני הרבה אנרגיה אז בבקשה להתחשב.
נשלח ב-9/10/2013 23:52
אני לא הבנתי איפה יש בדבריך יישוב. אתה לכל היותר ענית לשיטה של התורה אבל לא זו שאלתי - כי הסתירה היא בשיטת הנבואה !(!)! מה , אינך רואה ששיטת הרב בן ארצי סותרת את שיטת הפורום?