בנוסף, תוכלו לזהות עליו את הסיסמה Are You Ready - הסיסמה שהריעו ילדי "משיח", והפכה לסיסמתו של הפורום: האם אתם מוכנים לכל הדברים היפים שמזמנים המקהלה והפורום
נשלח ב-17/10/2017 21:20
כל הכבוד על היוזמה! נראה יותר טוב ממה שעשיתי פעם :)
אני חושב שאם בהופעה של מיאמי מחלקים כרטיסים לפורום יהי לנו אלפי חדשים בפורום ואידי לא תשלט באמת על כל התגובות הלא קשורות לדעתי רק מי שהוא נמצא בבית ביום קיצי רגיל ומחפש את מיאמי מגיע לו להיות חבר בפורום ברור שכמו שאידי אמרה רק אנשים שהיא תראה ששווה לעניין אותם בכרטיס יתנו להם כרטיס
נשלח ב-11/5/2014 07:10
זה באמת רעיון טוב...:)
נשלח ב-9/5/2014 16:02
כדאי גם להשאיר 2 מ"מ רווח בין כרטיס לכרטיס, בשביל ששני צידי הכרטיס יסתדרו כמו שצריך.
אני אעלה עכשיו את קובץ הPDF למייל של הפורום, כדי שמי שרוצה יוכל להדפיס. (הקובץ הוא של כרטיס בודד, כדי למלא דף צריך לשים אותו כמה פעמים.)
נשלח ב-9/5/2014 15:55
כרומו מט 300 גרם.
נשלח ב-9/5/2014 15:28
אידי- על איזה דף כדאי להדפיס?
נשלח ב-9/5/2014 15:17
1R23A וניורק - תודה על הפרגון!
נטסון - שכוייח על ההקפצה והתזכורת! רעיון נחמד הבאת פה :) אהבתי. לפזר כרטיס על כל ספסל - יש בזה 3 סוגיות: 1. שלא יבואו בתלונות מה פתאום אנחנו מפרסמים שם בלי אישור... 2. סוגיה כלכלית: כדי להדפיס כל כך הרבה כרטיסים נצטרך כמה מאות שקלים. 3. סוגיה מעשית: מי יעשה את זה?
אם יימצא פתרון לסוגיות ה"ל, אני בשמחה אתן יד.
אם לא יימצא פתרון - מי שירצה כרטיס יצטרך להגיע אליי או לעידודו, ואנחנו מצידנו נשתדל לפקוח עין ולראות האם יש באזורינו טיפוסים שכדאי לעניין בכרטיס
נשלח ב-9/5/2014 10:18
לעידודו אידי וכל העוסקים במלאכת הכרטיס תודה תודה! מהיום אני שייך רישמי לפרחי מיאמי