בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

הופעה חול המועד סוכות תשע"ד סיקור + תמונות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/10/2013 20:23 לינק ישיר 
הופעה חול המועד סוכות תשע"ד סיקור + תמונות

אני מתנצל מראש על שגיאות כתיב והעברית שלי שזה לא הכי טוב...

היגעתי קצת מאוחר תודה להפקקים...

האולם של ההופעה היה הרבה יותר קטנה מברוקלין קול'ג התאורה היה על הפנים בגלל זה התמונות לא יהיה באיכות טובה.המוזיקה היה בסדר לא היה הרבה פשלות עם הסאונד...

דיברתי עם האבא של רחמים עסיס הוא סיפר שזה ההופעה אחרון שלו.

גם פגשתי אייזיק בנישי סיפר לו על הפורום מקווה שהוא יבקר...

כמו שאמרתי היגעתי מאוחר ארי גולדווג כבר היה על הבמה עם השיר רק הוא אחרי זה זמר החתונות יואלי גרינפלד נכנס עם מחרוזת התחיל  עם צמאה לך נפשי (חב"ד) המשיך עם "כל הנשמה" לא בטוח של מי השיר וסיים המחרוזת עם "לך אכול" ואחרי זה שר אם אשכחך.

בני נכנס עם השיר שלום עליכם ואחרי זה השיר שלו No Lyrics (מכאן הרשימת  השירים נכתב אידי שישב כמעט לידי...) ואחרי זה שר "מעלה אני" מתוך האלבום החדש שלו. ואח"כ "מי שמעמין לא מפחד.

ועכשיו היגיע התור הזמן שפרחי מיאמי ייכנס ופתחו עם השיר "חי חי" שכנראה יהיה באלבום שאמור לצאת..מתי? (אידי שכחת לשאול את ירחמיאל מתי הדיסק החדש ייצא...)

מחרוזת: "כי אתה הוא" "אשר ברא" וסיימו עם "מהרה"

ועוד מחרוזת: "ברוך הבא" "אלוקה" - מישהו שכח לשיר ... ירחמיאל התערב ופרלמן הבין עניין והמשיך. (יש קליפ) המשיכו עם "אדון עולם" "רווח" וסיימו עם "שמע ישראל"

מחרוזת סולו : "מי אדיר"  מקס ורחמים עסיס

אני מאמין -  חייא

עשה עימנו אות - דוד פרלמן ומקס

מחרוזת נוסטלגי: (לדעתי)

ניגון ירחמיאל או אם ראיתם מופע מיאמי 4 ירחמיאל שם מילים פיצקע זיצקע...(תודה לאחותי שהזכירה אותי)

אשירה

קומט שוין. סולו לחייא

One by One

עכשיו הופיע נחום סטארק ופתח עם "הודו לה' "(כנראה ששכחתי להסריט) ואח"כ שר מי אדיר שהקדיש לחברו החתן זלמן פולק!

ארי גולדווג נכנס שוב עם השיר "עם אחד". ואח"כ שר "מן המיצר" דואט עם בני....

יואלי גרינפלד נכנס עם השיר יחדשהו...

בני פרידמן נכנס ושר "אם אתם קדושים" ואח"כ הזמין ארי גולדווג על הבמה  ושרו "יש תקווה" בדואט יואלי קאר: "פעם ראשונה ששניהם שרו יש תקווה בדואט חי"

האלומני נכנסו ושרו – הנה מה טוב

ואח"כ מחרוזת: "לא ברוח ה'" "יעלה" וסיימו עם "עוד ישמע"

כאן ירחמיאל הכריז שמות הבוגרים

ופרחי מיאמי נכנס עם עוד שיר חדש באנגלית שיהיה באלבום הבא: עם לבדד ובאמצע השיר נכנסו הבוגרים וסיימו ביחד את השיר. אח"כ ירחמיאל הכריז שמות הילדים.

מחרוזת בוגרים וילדים:

''כלל ישראל Together.''

''Standup''

''Sunshine''

Its Min Hashomayim''''

''מי לה אלי''

''בסייעתא דשמיא''

וסיימו את ההופעה עם "חי חי" 

אחרי ההופעה..מה אידי...? אה זה הפתעה? טוב לא נגיד לכם...

תמונת מגיע מיד...

ווידיאו רק לחברים פעילים בפורום!!!!

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/11/2013 00:24 לינק ישיר 

אידי כתב:

א. אפשר להבין מה זה שאת מכירה אותי ואני לא מכירה אותך? כאילו, מה זה, היכרות מכיוון אחד? 

וכי הפרעתי לך לערוך איתי הכרות..?! 
ובואי,אל תסחפי .אני עוד לא מכירה..ב סה"כ יודעת איך את נראית. ;) ומסתבר שיש כאן (ובכלל), עוד אנשים כאלה..
ב. חחח! 
ג. בטח לא חזרה. האברמוביצים לא שרו...  מילא, נחכה לחנוכה, לDVD! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2013 21:20 לינק ישיר 

חברים אם כבר מדברים פה על הדיוידי אז אבא שלי באמריקה והוא הבטיח לי שברגע שזה יוצא הוא קונה לי את זה כך שאוכל לתת לכם סיקור ראשוני

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/10/2013 20:45 לינק ישיר 

לבבית30 כתב:
אין לי אפשרות לצטט וגם לא להדגיש,אז תדמיינו שזה המקור: אידי כתבה: ד"ש מאתנו בקהל... (או משהו בסגנון) את מרשה לי לגלות איפה ישבתם...?! ;) אני מוכרחה לציין שיוסי נראה משועמם להחריד... . העיקר שאת זורחת. כמה אכלתי לעצמי ולבעלי את הלב,שלא היינו שם.היום אני כבר לא כל כך מצטערת... התמונות לא מרשימות במיוחד. .ההסטוריה של ח"י ח"י כבר לא חזרה.

א. אפשר להבין מה זה שאת מכירה אותי ואני לא מכירה אותך? כאילו, מה זה, היכרות מכיוון אחד? 
ב. חחח! 
ג. בטח לא חזרה. האברמוביצים לא שרו...  מילא, נחכה לחנוכה, לDVD! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2013 17:46 לינק ישיר 

גם אני שמתי לב שאלינתן החליף את בנג'י ואפילו כתבתי אבל אז הפורום נפל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2013 14:04 לינק ישיר 

בתשכה שניהם מצולמים איתו: איצי פרידמן עם חולצה שחורה אלינתן ווינשטיין חולצה לבנה ועניבה והשלישי עם הסוודר האפור זהו יונתן ברודי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2013 12:59 לינק ישיר 

טוב אני מוכרחה לתקן טעות:זה שעומד ליד בני פרידמן זה לא אלינתן ויינשטיין אלא ייצי פרידמן מרווח אם אתם זוכרים מי זה אם לא אז זה זה ששר בריבונו תסולו האחרון בשיר הזה-לכו תבדקו בדיוידי ותשוו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/10/2013 11:41 לינק ישיר 

תבקשי מאלי. הוא הסריט...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2013 11:40 לינק ישיר 

מישהו יכול בבקשה לשלוח לי הסרטות מהמופע???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2013 22:53 לינק ישיר 

לבבית!!!
ברוכה המבקרת בפורומנו!!!
טוב לראות את פניך ולו בהרהור תשובה אחד שכזה...
אולי תופיעי בעוד מקוות למרות התרוץ האולטימטיבי - אין לי זמן אני עסוקה עד הגג...
זה בסדר כמו כולנו לפעמים...:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2013 21:52 לינק ישיר 

אין לי אפשרות לצטט וגם לא להדגיש,אז תדמיינו שזה המקור: אידי כתבה: ד"ש מאתנו בקהל... (או משהו בסגנון) את מרשה לי לגלות איפה ישבתם...?! ;) אני מוכרחה לציין שיוסי נראה משועמם להחריד... . העיקר שאת זורחת. כמה אכלתי לעצמי ולבעלי את הלב,שלא היינו שם.היום אני כבר לא כל כך מצטערת... התמונות לא מרשימות במיוחד. .ההסטוריה של ח"י ח"י כבר לא חזרה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2013 20:40 לינק ישיר 

וואו.. איזה עין חדה יש לך. בנג'י היה בארץ אז חשבתי שאין במקומו אף אחד!!! ולא זיהיתי את ווינשטיין!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/10/2013 20:38 לינק ישיר 

נחמדות התמונות חבל שהן כזה קצת. ומזה החתימה הזאת לא מצאו אותיות קידוש לבנה יותר קטנות?!
אגב שמתם לב שבמקום בנג'י הגיע אלינתן ווינשטיין, שימו לב שהוא הצטלם שם עם בני פרידמן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/10/2013 18:05 לינק ישיר 

אני יודע איפה ישבתי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/10/2013 07:46 לינק ישיר 

איך זיהית את עצמך עם החתימות ה"קטנות" האלו???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/10/2013 03:38 לינק ישיר 

רואים אותי שם...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > הופעה חול המועד סוכות תשע"ד סיקור + תמונות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 ... 7 8 9 לדף הבא סך הכל 9 דפים.

bholext