בית פורומים בית שמש

כינוס בחירות ראשון של חן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/10/2013 09:07 לינק ישיר 
כינוס בחירות ראשון של חן

אמש התקיימה ישיבה של גבאי בתי הכנסת של משכנות יעקב כדי לעורר את החבר'ה. הרב ל.י. פינקל הנחה את הערב בטוב טעם והיה ניכר על המשתתפים שהמסר עבר. במקום היה אווירה של אחדות ושיתוף פעולה בין כל הגורמים. הרב סילברסטין, המועמד השלישי ותושב השכונה, דיבר על דמותו של נציג מפלגה חרדי. הוא דימה זאת לנוח שאמר את דבר ה' ללא מורא ומצד שני היה נח בהליכותיו ונוח בדיבורו ולכן מצא "חן" בעיני ה'.
פרטים נוספים יבואו... 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2013 09:53 לינק ישיר 

שיצליחו ויביאו כמה שיותר קולות לראש העיר הנכבד והמוצלח ובמקביל שיהפכו את טוב ללא רלוונטים בקואליציה ( אם בכלל יכניסו נציג....)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2013 18:38 לינק ישיר 

הרב סילברשטיין הסביר בטוב טעם ודעת מדוע אבוטבול כמאמר אבי העזרי " אינו ראוי להנהגה " 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2013 20:07 לינק ישיר 

מדהים איך אתה מזכיר רבנים וספרים לפי הצרכים הנלוזים שלך ממש מדהים.... אין איזה ״רב״ שאמר לתמוך באלי כהן???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2013 20:25 לינק ישיר 

יש למעלה ממניין של רבני קהילות שתמכו . ולמה אני נלוז להכתיר לראש עיר שחקן וידאו מבזה ת"ח ומחלל שם שמיים זה משהו שהקב"ה אוהב במיוחד ? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2013 22:39 לינק ישיר 

כמה שיותר נציגים שבראש מעייניהם נמצא טובת התושב .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2013 22:57 לינק ישיר 

הרב סילברסטיין ביטא בעדינות של בן תורה אמריקאי את הביקורת על אבוטבול שלכולי עלמא זוהי הקדנציה האחרונה שלו ממה נפשך . 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2013 23:20 לינק ישיר 

לכולי עלמא????? כמה ממורמרים עלובי נפש שנגד כל דבר שבקדושה הם כולי עלמא??? ימים יגידו ידידי תתחיל לאסוף קרטונים ולארוז את הבית למקום ששם אבוטבול לא יהיה ראש העיר, ( המלצה שלי, לך על מודיעין. ועקנין מבסוט שם אש )

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2013 09:09 לינק ישיר 

לכולי עלמא שכן אם העיר תהיה עיר של כופרים בטובתו של מקום האשכנזים לא יראו בו כסות עיניים לציבור הכללי ויריצו מישהו משלהם . 

לגבי מעבר למודיעין לא מתאים לי אני מחפש קהילה תורנית . ומעבר לזה דבריך זה בדיוק החמס של אבוטבול ותומכיו אין שום זכות לפי דין תורה וההפך ללחוץ ולהונות יהודי שומר שבת למכור דירה בה הוא גר עשור ומחצה להוציא ילדיו ממוסדות ולנדוד לעיר אחרת . זה נקרא חמס . ואם בין תגובה כזו או אחרת בבחרדי ודיבורי נייעס בכולל הספקת ללמוד שמו"ת בשבוע שעבר אולי אתה מבין מה ההשלכות של חמס . 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2013 09:26 לינק ישיר 

אני אשמח שתגור עימנו לכבוד הוא לעיר בית שמש שיב בה מגוון של אוכלוסיות, אבל אם כל כך קשה לך עם ראש העיר אז אל תכפה את עצמך לסבול איתנו, תרגיש חופשי לעזוב הדלת פתוחה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2013 09:28 לינק ישיר 

כזה מגוון של אוכלוסיות שרודפים אותם ברדיפות קשות ואחר מחתה פיה ואמרה לא פעלתי אוון . 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > כינוס בחירות ראשון של חן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext