| נשלח ב-8/10/2013 07:04 |
|
| |
המכביטס מגישים: Cups
כן כן, וידאו חדש מאת המכביטס!
קליפון קצרצר, דקה וחצי בערך אורכו, שנקרא Cups (כוסות) או "דרור יקרא". עיבוד - ג'וליאן הורוביץ. סולנים - הפעם נבחרו הקולות הגבוהים: ג'פרי וארי - הטנורים השניים שבחבורה, עם גיוון של נחום ג'ואל. (הוא טנור ראשון או שאני טועה?) * xcodebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab" height="344" width="425" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" > <*
קישור ישיר: http://www.youtube.com/watch?v=itIG4WU3WUcועכשיו, במטותא, שמישהו יסביר לי - מאיפה החבר'ה האלה מביאים את כל הרעיונות האלה? מי שאמר שהם ממציאים את עצמם כל פעם מחדש - אמר את הדבר הנכון ביותר שמישהו יכול היה אי פעם לומר.
בכל אופן, בקליפ רואים את חברי המכביטס יושבים מסביב לשולחן שבת, ומבצעים מעין כוריאוגרפיה מעניינת עם כוסות הקידוש שלהם + תיפופים ומחיאות כפיים. מעניין כמה זמן לקח להם ללמוד את זה :)
בחלק מבתי השיר כל אחד מתופף עם הכוס שלו, ובבתים אחרים התיפוף כולל העברת הכוס ליושב מימין. וזה כולל את מאיר, שהתעייף באמצע, שתה את הכוס שלו והפך אותה בחזרה כולל הטיפות האחרונות 
אגב, כשאני אומרת "חברי המכביטס", אז זה כולל את ג'וש, מייקל ואלי!  (מורדי לא נצפה בשטח...) גם חליפת האסטרונאוט של נואי נצפתה שם לכמה רגעים. יונתן וברי, לעומת ארבעת הנ"ל, נעדרו הפעם.
הקטע האהוב עלי: דקה 01:29 , כאשר הם מבצעים מעין אקורד מפורק, ובכל תו יורד מתווספת תמונה של מי שמבצע אותו - ארי (טנור שני), נואי (טנור ראשון), מייקל וגו'ש (בריטונים) ואלי (בס).
אפרופו אלי, חושבני שאני מחכה כבר לשמוע סולו שלו. נשמע שיש לו מה למכור.
חסרו לי פספוסים כלשהם בסוף - קליפ כזה אמור דווקא לייצר הרבה פספוסים, לא? בכל אופן, החבר'ה נראים משועשעים קשות לאורך כל הסרטון.
אגב, שמתי לב שהעיבוד הפעם לא כולל חיקויים של כלי נגינה. שבת או לא שבת? 
שנזכה ליום שכולו שבת ומנוחה לחיי עולמים!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2013 10:45 |
|
| |
| אידי כתב: |  | ב. את יודעת איך עושים את "ריקוד הכוסות" הזה? ניסיתי ולא הצלחתי לתפוס איך זה עובד... |
|
אני יודעת.. היינו עושות את זה בכיתה ט'- י' בשבת מחנה
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2013 21:12 |
|
| |
ובקשר לשאלתך אז יש 2 צורות לעשות את זה וחברות שלי יודעות את שתיהם והם עושות את זה במהירות מדהימה רוצה שאני ישלח אותם ללמד אותך 
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2013 21:10 |
|
| |
אידי
ישששששששששששששששששששששששששששש
העולם כולו שמח לשובה של המנהלת המדהימה welcom
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2013 21:05 |
|
| |
א. תודה! :) ב. את יודעת איך עושים את "ריקוד הכוסות" הזה? ניסיתי ולא הצלחתי לתפוס איך זה עובד...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2013 11:13 |
|
| |
אידי-את נוטה להסכים עם אנשים/למצוא דברים משותפים-מעלה יפה ובקשר לקליפ-הוא מהמם ואני מאד אוהבת את הדפיקות האלה על הכוס-(בדיוק אתמול בבוקר כיתה 2 חברות שלי התחילו לעשות את זה)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2013 17:45 |
|
| |
| RA248 כתב: |  | אוקי אז ככה:
בגלל שכולם פה יודעים שאני אוהדת מכביטס יותר מאשר כל להקה אחרת בעולם (כן כן, אפילו יותר מפרחי מיאמי ) הייתי חייבת להגיב:
חנינא נמצא בקליפ..הוא המתופף האחרון ורואים אותו ממש לשניה או משו כזה.
גם את עלית על זה?  אני חושבת שהוא גם המתופף הראשון, אם תרצי אתן לך את הנימוקים. ו-דווקא רואים אותו מפעם לפעם! פשוט צריך לשים לב, כי הוא לא במרכז הפוקוס...
יונתן, ברי ומורדי חסרים :(
אם שמתם לב יש סולו של ג'ורג' בשיר!!!!!!!!!!!!!! וווהו זכינו לשמוע את הקול שלו!! אני חייבת לציין שיש לו קול ממש יפה..בין הקול של דייויד בלוק לארי.
איזה לא נעים... לקח לי זמן לשים לב לזה, ועד ששמתי לב כבר לא היה לי זמן לעדכן  סליחה ג'ורג'! ההתעלמות בהחלט לא מגיעה לך. הקול שלך עדין מאוד מאוד, אהבתי! הכי אהבתי את הצורה שסיימת את המילה "הר" (אלוקים, תן במדבר הר....) - מי שיקשיב, יבין למה התכוונתי.
אמרנו שג'ורג' מזכיר את נואי? ובכן, גם הקול שלו מזכיר אותו, לדעתי. רק הפורמט מוקטן - גם הפורמט של הקול, ואם אמרנו שלנואי יש קול קל - אז לג'ורג' יש קול ממולא הליום... אהבתי מאוד, מחכים לסילון (ו בשורוק) ראשי!
-- ואם אנחנו כבר בעניין של פספוס, אז גם לג'וליאן יש כאן איזה משפט שמתנדנד בין סולו להרמוניה. הרמוניה מצויינת, אגב.
התיפוף זה מהסרט pitch perfect (זה מה שהמכביטס כתבו..) והוא מאוד מוכר..בשבתות- אולפנא ובסניף וכל זה חורשים על זה בשבתות..
אידי- בגדול אני מסכימה עם כל מה שאמרת על הקליפ D:
הסכמה ממך שווה הרבה... כיף לי! 
המכביטס מפתיעים כרגיל..עכשיו אנחנו מחכים לחנוכה לקליפ המסורתי..מעניין מה יהיה השנה (:
וואלה.. נכון! חנוכה הוא ה-חג של המכביטס... can't wait !! :)
|
|
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2013 01:35 |
|
| |
| RA248 כתב: |  |
התיפוף זה מהסרט pitch perfect (זה מה שהמכביטס כתבו..) והוא מאוד מוכר..בשבתות- אולפנא ובסניף וכל זה חורשים על זה בשבתות.. (: |
|
כמו שאמרתי הקליפ לקוח מהזמרת אנה. גם הטיפוף עם הכוסות. וקוראים לשיר קאפס
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2013 01:29 |
|
| |
מחכים בקוצר רוח... טוב לראות סיקורים שלך! את טובה בזה מאד!!!! ו... על הסוגרים ההם אני לא אגיב:)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2013 01:25 |
|
| |
אוקי אז ככה:
בגלל שכולם פה יודעים שאני אוהדת מכביטס יותר מאשר כל להקה אחרת בעולם (כן כן, אפילו יותר מפרחי מיאמי ) הייתי חייבת להגיב:
חנינא נמצא בקליפ..הוא המתופף האחרון ורואים אותו ממש לשניה או משו כזה.
יונתן, ברי ומורדי חסרים :(
אם שמתם לב יש סולו של ג'ורג' בשיר!!!!!!!!!!!!!! וווהו זכינו לשמוע את הקול שלו!! אני חייבת לציין שיש לו קול ממש יפה..בין הקול של דייויד בלוק לארי.
התיפוף זה מהסרט pitch perfect (זה מה שהמכביטס כתבו..) והוא מאוד מוכר..בשבתות- אולפנא ובסניף וכל זה חורשים על זה בשבתות..
אידי- בגדול אני מסכימה עם כל מה שאמרת על הקליפ D:
המכביטס מפתיעים כרגיל..עכשיו אנחנו מחכים לחנוכה לקליפ המסורתי..מעניין מה יהיה השנה (:
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2013 00:19 |
|
| |
שירו, תשלחי לי את המייל שלך ואני אשלח לך את המקורי..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2013 22:39 |
|
| |
| SHIROH כתב: |  | חיה- אולי תשלחי לי במייל את הקליפ ההוא?
שיריש ברוכה השבה! ממש כך! |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2013 21:38 |
|
| |
חיה- אולי תשלחי לי במייל את הקליפ ההוא? שיריש ברוכה השבה!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2013 16:34 |
|
| |
חח באמת יצירתיים.. נראה כאילו היה להם קצת משעמם אז קדימה לקליפ הבא... :) באמת אהבתי את הקטע הזהה עם הכוסות. וממש חמוד הקטע הזה שמראים את הקולות...
| לבבית30 כתב: |  | יצירתיים,אין מה לומר. למה מייקל מזכיר לי תמיד את שאול...?! לבבית כיונת לדעת גדולים.... P: תמיד כשאני אני רואה אותו אני נזכרת בשאווול.... XD אני שמחה שאני לא היחידה.... ;)
אידי-לעניין השעשוע... תגידי,ראית פעם אמריקאי לא זחוח?האנשים האלה תמיד מסתובבים כאילו אין צרות בעולם, הכל כיפי,זורם,קליל וחסר דאגות. מושא להערצה! ואני כותבת את זה עם כל הרצינות. מה יוצא מכבדות ,למען ה'? לא הרבה... חח P:
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2013 14:25 |
|
| |
| אידי כתב: |  | ועכשיו, במטותא, שמישהו יסביר לי - מאיפה החבר'ה האלה מביאים את כל הרעיונות האלה? מי שאמר שהם ממציאים את עצמם כל פעם מחדש - אמר את הדבר הנכון ביותר שמישהו יכול היה אי פעם לומר.
|
|
אידי, יש קליפ שנקרה cups של זמרת בשם anna kendrik זו המנגינה המקורית של השיר וגם הרעיון לקליפ.. ממש העתק הדבק :)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2013 22:58 |
|
| |
תמרור-נשמטה לי אות-אמרתי שהמקורי תמיד יותר יפה ואני כבר מעדיפה לשמוע אותו(משום מה החיקוי צורם לי)ענין של דסלקטיות אישית
|
|
|
|
|