היום משעות הבוקר .הורה כ"ק האדמור שליט"א לעצור את הלימוד בכיתות החיידר ולקרא תהילים עד לסיום המשפט .
ולקראת חצות היום. באה הבשורה מבית המשפט והתינוקת של בית רבן חזרו ללמוד תורה
נשלח ב-9/10/2013 23:42
שטויות במיץ עגבניות. ההחלטה ניתנה בשעות הבוקר המוקדמות
נשלח ב-9/10/2013 23:44
כשמרן שכב גוסס .אז לא עצרו תשבר בשביל לקרוא תהילים. כבודו של מרן לא חשוב!!
אבל לעצור תשבר לכבודו של בנט והבית היהודי.
זה חשוב!!!!!!!!
נשלח ב-10/10/2013 00:38
ועכשיו מובן למה פנחס הומינר הגיע לחיידר וחילק עוגות וסוכריות לילדים ורקד איתם עוצו עיצה ותופר...מעניין מה תיהיה תגובת משרד החינוך על דברים כאלה...
עכשיו, כשהם יפסידו הם לא יוכלו לתלות את האשמה בדגל...
נשלח ב-10/10/2013 00:54
הידיעה שלך נותנת מקום למחשבה על רמת האמינות שלך, הדיון נקבע על השעה 8:30 בבוקר, אז מתי בדיוק היה זמן לעצור את הלימוד ולומר תהילים.
נשלח ב-10/10/2013 01:09
זה בדיוק מה שכתבתי שההחלטה הייתה בשעה מוקדמת ולא היה בכלל מתי לעצור את הלימודים וכמובן שהדבר לא היה ולא נברא אבל מה לעשות שיש כנראה אנשים מתוסכלים שלא יכולים להציג שום דבר אמיתי אז הם מחפשים להמציא שטויות.
תקלטו כבר שלא יעזור השקרים, הצביעות והתסכול.
הציבור יודע להכיר טובה למי שבאמת עשה ועזר לכולם (טוב הליטאים לא ממש יודעים לצערי להכיר טובה אבל חוץ מהם כל השאר אני מאמין שכן)
נשלח ב-10/10/2013 02:32
מר דודיס אכן חסידות קרטשניף צריכה להכיר טובה לפנחס שדאג רק להם....ואך ורק להם!!!! ולגבי העוגות והסוכריות והריקודים של פנחס בחיידר אני מבין שאין הכחשה....
ברור הויכוח האם זה עצר את הלימוד של תשבר( שאפילו לבנין בית המקדש לא מפסקים) אבל לכבודו של בנט כן.
היה שעה או שעתים.
לא נלך עם זה לבית משפט.
אבל זה קרה!!!!!!
נשלח ב-2/11/2014 23:08
שאני קורא את האשכול הזה. על מה נלחמו לפני הבחירות. אני לא מתפלא איך הם הגיעו לכזה שפל בהכרה בעיר.אחרי הפיסגה שהם היו בה