בית פורומים ביתר עילית שלנו

"מנהיג המהפך מנחם זיידה" האמנם???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/10/2013 09:43 לינק ישיר 
"מנהיג המהפך מנחם זיידה" האמנם???

בשיטוטיי לאחרונה ברחבי הפורום אני צופה הרבה בביטוי הזה הנקשר לשמו של אחד המתמודדים על כס ראש העיר ביתר עילית "מנהיג המהפך מנחם זיידה".

ואני שואל: האמנם מנהיג? האמנם מהפך?

במה הוא מנהיג? את מי? מה הוא עשה בחייו? מי מכיר אותו ואת עשייתו? מי מכיר את החברים ההולכים אחריו למועצת העיר?

אני בעד בחירות הוגנות לראשות העיר. אינני חושב כי זו צריכה להיות החלטה של עסקנים למיניהם את מי "להצניח" או "לייבא" לראשות העיר. (ע"ע אלעד וכדו') בסך הכל, זו עבודה אחראית הנוגעת לכל תושב, לצרכיו היומיומיים והשוטפים. ובנוסף, המשרה מקנה לראש העיר הרבה כסף, יוקרה וכבוד, שזה דבר לא מבוטל.

אבל, אם יש ראש עיר מכהן שמצליח בתפקידו, פחות או יותר, עושה את העבודה, העיר עצמה מתפקדת כיאות: הזבל מפונה, היער נקייה ומטופחת, עסקים נפתחים ונעים לחיות בעיר, אז בשביל מה צריך "מהפך"? מה יהיו תוצאות המהפך? מה מבטיח מנחם זיידה לתושבים מעבר ל"ראש העיר שלך/בשבילך/למענך"?

מדוע הוא לא מוציא חוברת מסודרת, עם מחדלי העירייה מחד, והבטחותיו לבוחר מאידך?

יש לו משהו להסתיר?

אגב, זו טענה גם כלפי אנשי ראש העיר: מדוע אינכם יוצאים בחוברת עבודה מסודרת, ובה הבטחות לבוחר לשנים הבאות, בנוסף לחוברת עם כל מה שהעירייה עושה למען תשביה (דוגמת החוברת "ארנונה/תוצאה פי 10" שחולקה לפני שנתיים). כך נוכל לחדד לעצמנו את ההבדלים בין המועמדים

בינתיים מה שיש לבוחר לראות זה רק את ההתגוששות המגוחכת בכניסה לעיר על תליית מודעות המועמדים...

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2013 15:36 לינק ישיר 

את עצמו קשה לו להנהיג אז איך ינהיג אחרים ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2013 13:10 לינק ישיר 

בביתר הוא מספר שבי-ם הוא אחד הפופולאריים ביותר, ובי-ם הוא מספר שבביתר הו פופולארי ביותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2013 15:53 לינק ישיר 

הרוצה לשקר - ירחיק עדותו .

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > ביתר עילית שלנו > "מנהיג המהפך מנחם זיידה" האמנם???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext