בית פורומים אשדוד החרדית רובע ז- ג

אדמור מנובל לדעתי!!!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/10/2013 22:49 לינק ישיר 

חכם00 כתב:
זה מה שעשיתי התקשרתי וכולם אמרו שאתה שקרן נקלה, בקיצור הבלופערכן כן התקשרתה למי בדיוק התקשרתה מה המספר טלפון בבקשה אולי אני טעיתי במספר !!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2013 23:35 לינק ישיר 

אם אתה גבר אז תכתוב לי את הטלפון שלך ואז אני אתקשר אליך ותבין שאני באמת 43 וסבא ב"ה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2013 07:25 לינק ישיר 

חלפתא כתב:
חברים  = הרה פקשר רבי ניסים . למה אין מהם מכתב שהגט לא כשר????

הזוג ינשא בע"ה והגט כשר ומהודר , וכל השאר היסטוריה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2013 07:54 לינק ישיר 

עוד פשקויל
מי שרוצה יכול להתקשר לרבנים המוזכרים בפשקויל הנ"ל, וישמע מהם ברורות, שלא היו דברים מעולם, והכלה הנ"ל גרושה ומותרת להינשא כדת משה וישראל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2013 08:25 לינק ישיר 

חכם0 כתב:
עוד פשקויל
מי שרוצה יכול להתקשר לרבנים המוזכרים בפשקויל הנ"ל, וישמע מהם ברורות, שלא היו דברים מעולם, והכלה הנ"ל גרושה ומותרת להינשא כדת משה וישראל.

יוסלה אתה לא מעלה שום מכתב משום רב שהגט כשר רק מקשקש כל הזמן את הסכל שהגט כשר ושכולם שקרנים הכתבה שאתה פדופיל סדרתי , זה גם לא אתה זה משהוא אחר נו ועכשיו התקשרתה לרבנים המופעים בדף למעלה והם אומרים כרצונך שהגט כשר ומה עוד ???? רק לא לומר שלאישה אין גט כי יוסלה מת כבר על אישה 40 שנה הוא המתין לזה נו נו .ואף אישה נורמלית לא הסתכלה עליך עד עכשיו והנה צדתה לך איזה תמימונת !! שמוכנה להתאבד על נישואין פסולים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2013 14:08 לינק ישיר 

מה יש באשכול זה :2 טרולים כאשר אחד מהם לבטח מנוול -מי מהם ??על כך תחליטו אתם הקוראים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2013 14:22 לינק ישיר 

הכלב נובח והשיירה עוברת
אחרי שרבים מבאי הפורום התקשרו לרבנים וביררו שלכל טענותיך אין כל בסיס וחוץ מלפברק מסמכים ולהציג פשקוילים שהדפסת במחשב שלך, אין לך מה למכור, נותר לך נעבעך רק לקשקש ולצבור עוד כמה שעות בגיהנום, והפוסל במומו פוסל וד"ל..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2013 22:36 לינק ישיר 

חכם0 כתב:
הכלב נובח והשיירה עוברת
אחרי שרבים מבאי הפורום התקשרו לרבנים וביררו שלכל טענותיך אין כל בסיס וחוץ מלפברק מסמכים ולהציג פשקוילים שהדפסת במחשב שלך, אין לך מה למכור, נותר לך נעבעך רק לקשקש ולצבור עוד כמה שעות בגיהנום, והפוסל במומו פוסל וד"ל..

שלחו לי באישי שהבחור הזה הרבה יותר מלוכלך מה שכתוב עליו כאן הוא כל היום על סרטים מלוכלכים ולכן הגיע להיות פדופילי 
וגם במחלוקת של ר מנדל ור ישראל מויזניץ הבחור הזה צילם תמונות ביום טוב בפרסיה מה שאומר שיינו יין נסך !!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2013 23:38 לינק ישיר 

החתונה מתקרבת ואתה תמשיך לקטר ולהתעצבן .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2013 05:12 לינק ישיר 

האברך החשוב ביקש ממני להפסיק לכתב כי הצד השני יודע את האמת אבל מנסה לברוח ממנו ורודף אחרי השקר ויראת שמים אין , זה כמו חזיר מראה את הרגלים שהוא מפריס פרסה ומוריד את הראש שהרי הוא לא מעלה גירא !!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2013 09:27 לינק ישיר 

לאח של הבוגד הבורח ,   אחיך  נתן לאשתו לישון לילות שלמים על ריצפת האבן בחדר מדרגות ,  סבלה סבל רב ,  ומה אתה מצפה שתמשיך לסבול מבן חמו הזה . די די די    ,

זכותה להתחתן ולהתחיל לחיות -תכתוב על הגט מה שאתה רוצה -ועל החתן מה שתרצה, ובע"ה יתחנו ויראו חת בע"ה ,

רק בל נשכח שמשמיצים אותה ואת החתן - ושוכחים את אחיך שברח לחו"ל והשאיר אישה וילדים רעבים ללחם .ולא אתה ולא אף אחד חשב עליה ועל ילדיה , אז תשתוק בזמן בבקשה . כי אחיך אכזר איש רע . ואת זה מנסים להסתיר  ע"י הוצאת דיבה על החתן ועל הגט הכשר ומהודר,

משהו כאן חושב שהאכזר  צדיק?????

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אשדוד החרדית רובע ז- ג > אדמור מנובל לדעתי!!!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.