בית פורומים בית שמש

אז כמה אנשים יש לשלומי אמונים בבית שמש?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/11/2013 09:44 לינק ישיר 

אז בשבילכם שיהיה לכם טוב על הלב (חודש דודו ודל ועוד)
כח קיבלה 2700 קולות תוריד מזה 2700 קולות של זיופים עוד 2700 קולות של מתים שיצאו בהמוניהם להצביע עוד 2700 קולות של תומכי ברוך מרזל שחשבו בטעות שהכוונה לכהנא חי עוד 2700 קולות של אנשי הרב אמנון יצחק שחשבו בטעות שהכוונה לכח להשפיע עוד 2700 קולות של אנשים שכלל לא שייכים לאגודת ישראל ועוד 2700 קולות סתם כי בא לי 
לגור יש 3500 קולות פלוס 3500 קולות של גורים שלא הצביעו (כי הם לא מזייפים) אך הם היו בחוץ לארץ פלוס עוד 3500 גורים ברמה א' שהתבלבלו ושמו בקלפי חן במקום ג' (כי הם ראו רק מודעות של חן ברמה א') פלוס עוד 2700 גורים שהצביעו לכח כי הם ראו את המכתב "המזוייף" של המועצת והם חשבו שהאדמו"ר מגור הורה להצביע כח

את החשבון הסופי באיזה מינוס נמצאת כח ובאיזה פלוס נמצאים הגורים אני משאיר לכם.

תוקן על ידי שטיבלנייעס ב- 15/11/2013 09:45:00

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2013 20:13 לינק ישיר 

שטיבלנייעס: אדרבה תגלה לנו כמה זיופים היה שם וכמה מצבעים הם נגד אגודת ישראל ??????????? אני ישמח לתשובה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2013 20:48 לינק ישיר 

שטיבעל נייעס הכח עשו שרות חשוב לכבוד השם יתברך שהביאו במעשיהם בחירות חוזרות לבית שמש .

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > אז כמה אנשים יש לשלומי אמונים בבית שמש?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.