בית פורומים חרדים רחובות

אשכולות ותגובות יימחקו - ראו הוזהרתם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/10/2013 09:38 לינק ישיר 
אשכולות ותגובות יימחקו - ראו הוזהרתם

מעולם מאז פתיחת הפורום לא לקחתי צד באף וויכוח שהתנהל מעל במה, אני לא גננת ולכן עמדתי ביציע וצפיתי (ולעיתים גם זה לא)  ואין כל כוונה לשנות מהקו שקבעתי לעצמי.

אולם 2 דברים:

1. כפי שכמה מכם יודעים כי ההנהלה הראשית מתריעה מעת לעת על זילזול ופגיעה ברב כזה או אחר, אני מקבל מעת לעת התראות על סגירת הפורום, ואני מניח שכולנו מעוניינים בהמשך התכתובות מעל במה זו.

2. פתחתי את הפורום בשביל מטרה אחת בלבד והיא שהציבור המתקרא "שלנו" יהיה מעודכן במתרחש בעירנו וגם... להביע דעות מותר.

אבל לא פתחתי את הפורום כדי לקחת על כתפי את כמויות הלשה"ר והרכילות שנדושים כאן, על אף שלעיתים כמו רבים גם אני נהנה מכך, בסופו של יום בר אנוש הוא אך בן אדם.... ובוודאי שלא התכוונתי לתרבות הדיבור הירודה (שילהוב היצרים והאמוציות) כאן בפורום.

למרות שבחודשים האחרונים קיבלתי לא מעט בקשות על הסרת תגובות ואשכולות, פניות שלא נענו בשל חופש הביטוי, אולם "חופש הביטוי" אינו מהווה מילה נרדפת עבור "חופש הזילזול".

אם חפצים אנחנו בהמשך קיומו של הפורום, ניתן לנהל דיונים באופן מכובד וענייני, גם אם האמת זועקת.

אני מודיע שלא אהסס להסיר אשכולות ותגובות שיטמנו בחובם פגיעה וזלזול באף קהילה ורב, מי שרוצה לקחת את זה על עצמו שיקום.

* תגובות על אשכול זה אך ורק באישי.

רחובות200

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חרדים רחובות > אשכולות ותגובות יימחקו - ראו הוזהרתם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext