מישהו שמע על תקיפת 3 חרדים היום הנה הודעה מלשכת ראש העיר
הודעה מלשכת ראש העיר: (מקור: http://rotter.net/forum/scoops1/57251.shtml )
ראש עיריית בית שמש הנבחר משה אבוטבול: "המסיתים גורמים לקרע ולמלחמת אחים, וישלמו מחיר ציבורי. די לשקרים ולשנאה, הגיע הזמן לאחדות ואהבה"
אבוטבול קורא לחברי כל המפלגות להצטרף לקואליציה ויחד להשפיע על עתיד העיר
ראש העיר הנבחר של בית שמש מר משה אבוטבול, התייחס היום להתלהמות ולהפגנות נגד תוצאות הבחירות, שקבעו את ניצחנו הברור ברוב של יותר מ-50.
להלן דבריו.
"הניצחון שהשגתי בבחירות הושג בזכות תמיכה רחבה של קהלים רבים, הן מהמגזר החרדי, הן מהמגזר הדתי והן מהמגזר הכללי. ניהלנו קמפיין בחירות מעמיק וחיובי, בו התמקדנו בהבלטת הישגיי ותכניותיי לעתיד העיר בית שמש, ולא השמצנו את המועמד שכנגד. הציבור ראה בעין יפה את הדברים, והביע בי אמון מלא, בהצבעה סוחפת וברורה. הלך הרוח הציבורי התבטא גם בסקרי עומק שערכנו קודם הבחירות, מהם עלה כי אני מוביל על פני אלי כהן בשיעור ניכר.
מן העבר השני, נוהל קמפיין רווי השמצות גלויות, שעיקרו ניסיון להשחיר את פני ולנצל את ההסתה נגד החרדים. מטה הבחירות של אלי כהן, פיזר בעיר שלטים בגנותי, אך אני בחרתי שלא להגיב ולרדת לרמה זו ולהתמקד בטוב ובחיובי בלבד. הציבור – גם החילוני - כנראה אהב יותר את הדרך שלי ופחות את דרכו של כהן, ובחר בי ברוב ברור לראשות העיר. מתוך 17,388 בוחריי, מתגוררים למעלה מ-3,000 בבית שמש הוותיקה שאינה חרדית כלל וכלל.
לצערי הרב, החליטו ראשי המחנה שפעל נגדי, שלא לקבל את דין הבוחר ולא לכוף את ראשם בפני החוק והדמוקרטיה. מר כהן ואנשיו מנצלים מקרה שנחשד כזיוף תעודות זהות, כדי לבצע הכללה גסה ומחפירה, ולהשמיץ אותי ואת כלל הציבור החרדי בעיר, ולהציג אותנו כזייפנים וגנבים - לא פחות. המשטרה עצמה לא קבעה אם בכלל בוצעו מעשים פליליים, ובאיזה היקף, אך אנשים אלו כבר מעזים להתסיס ציבור שלם וליצור בבית שמש אווירת מלחמה קשה בין המגזרים.
נודע לי שהיום בשעות הצהריים, הותקפו שלושה נערים צעירים בשכונת מגדל המים, באלות ובאבנים, רק בשל היותם חרדים וללא כל התגרות. אינני מאשים את התוקפים, כי אם את המסיתים המפזרים שנאה ברחבי העיר, וגורמים בעקיפין למעשים מסוג זה. ברצוני להתריע מפני ההשלכות של השתוללות חסרת רסן זו, המובילה לקרע ולמלחמת אחים, ולהזהיר את ראשי המסיתים: אתם צפויים לשלם מחיר ציבורי על דבריכם והתנהגותכם חסרת האחריות. יש דרך לנהל דיון, והדרך הזו אינה אלימות, הסתה ושקרים.
אני ראש עיריית בית שמש הנבחר. אני חובש כיפה שחורה לראשי, אך אני ראש העיר של החרדים ושל החילונים, של הוותיקים ושל החדשים. כפי שנהגתי עד כה, אני מתחייב להמשיך לשרת את כל תושבי העיר הנפלאה הזו, בלי יוצא מן הכלל, בצורה המיטבית ביותר. כפי שקידמתי ושיקמתי את העיר הוותיקה, כן אמשיך לעשות, כפי שדאגתי לסטודנטים ולחיילים – כן אמשיך בדרכי. כפי שדאגתי לבניית מגרשי כדורגל וטניס ואולמות ספורט – כן אמשיך לדאוג לכולם.
מה באשר לבנייה? למרות ניסיונות ההסתה החמורים, אני מצהיר בזאת: אנו נמשיך לבנות בעיר בית שמש אלפי יחידות דיור, לכל אדם שיחפוץ לגור בבית שמש, ויהא זה חילוני, דתי, חרדי, מסורתי, אשכנזי או ספרדי. נמשיך לבנות את רמת בית שמש, את מגדלי שערי העיר ונקדם את פרויקט הפינוי בינוי בשכונת ביאליק שעומד בפני מימוש – וישנה לטובה את פני העיר הוותיקה. הבנייה תורמת לפיתוח העיר, ומהווה תמריץ כלכלי המפרנס מאות ואלפים מתושבי בית שמש.
אני קורא לציבור תושבי מדינת ישראל בכלל ובתושבי בית שמש בפרט: אל תיגררו אחרי הסתה זולה. אל תאמינו לשקרים ולהשמצות. אני פונה בזאת לכל החברים במועצת העיר החדשה, ובראשם חברי המפלגות הציוניות – הליכוד, דור אחר, עתיד העיר, הבית היהודי, בית שמש ביתנו והעבודה – בואו והצטרפו לקואליציה, ויחד ננהל את העיר הזו בדרך הטובה ביותר. בואו והשפיעו מבפנים, ויחד נדאג לתושבי השכונות כולם.
די להסתה ולשנאה, הגיע זמן האחדות והאהבה!
(הודעה שנשלחה מלשכתו)
 |
|
|