בית פורומים אחרדים-אלעד

הצבענו ברק צוברי קיבלנו אריה דרעי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/10/2013 08:09 לינק ישיר 
הצבענו ברק צוברי קיבלנו אריה דרעי

כמצביע גאה של מפלגת ישי אני מרשה לעצמי מעל במה זו לעלות את אשר על ליבי הצבעתי למפלגת ישי כי שמחתי שסוף סוף הגיע אדם ראוי והעלה את גאוותינו שלנו הקהילה התימנית עד היום היינו כמעט מנודים ובמקרה הטוב קיבלנו מקום בדרך כלל במקום לא ריאלי ומי מדבר בכלל על תפקידים ש"ס שמטבע הדברים היינו הכי קרובים אליהם לא ספרה אותנו בקיצור יצאנו כוחי ואיתלולי ועכשיו שסוף סוף קם אחד משלנו בחור מוכשר לדעתי והרים את הכפפה והריץ מפלגה והכניס 2 מושבים האמת שהוא ראוי לכל הערכה רק שבמו ידיו הוא הרס הכל כשהראה לכולם את מניעיו האמיתיים הוא איש ש"ס לכל דבר שסר למרותו של הנוכל אריה דרעי שר"י ואפילו כשאנשי יהדות התורה בנדיבותם הרבה רצו לתת לו תפקיד מאד בכיר כמו תינוק קטן רגע אני צריך לשאול את הבעל הבית שלי אריה דרעי בקיצור מה שהיה הוא שיהיה שוב התברר ששס משחקת איתנו ועכשיו עוד משתמשים איתנו כקלף מיקוח ולבסוף כמו תמיד אין לי ספק ששס יקחו לעצמם את הג'ובים ואותנו יעיפו לכלבים בוז לך ברק הצבענו לך ולא לשס הצבענו ברק צוברי קיבלנו שוב אריה דרעי עכשיו אני מרגיש מה הרגישו כל הדתיים הלאומיים שאמרו שבכנסת הם הצביעו הבית היהודי וקיבלו יש עתיד אנחנו מרגישים נבגדים אין סליחה ואין כפרה הציבור התימני מרגיש נבגד פגוע ומאוכזב קשות

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2014 19:50 לינק ישיר 

.

תוקן על ידי להפיציאמת ב- 06/02/2014 20:33:43

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > הצבענו ברק צוברי קיבלנו אריה דרעי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext