ככה זה אנשי עסקים...חשים מעצמם ולא סופרים אף אחד.(הוא היה בחור עם עסק)
נשלח ב-5/5/2014 12:11
חחח לא רק שהוא מהטיפוס המזלזל הוא גם לא חושב לפני כן??
נשלח ב-5/5/2014 11:51
בס"ד
אני פעם נתתי רמז עבה לבחור שבא עם נעליים מאובקות...הוא התחיל לנקות את הנעליים באמצע פגישה.. חחחחחחחחחחחחחחח
נשלח ב-5/5/2014 11:32
חייכנית770 כתב:
בס"ד
כן אם זה בפגישות ראשונות יש בזה קצת זלזול...כי גם אם רוצה לסדר משהו שיעשה את זה בשירותים ולא ליד הבחורה...
לגמריי.
קרה לי שבחור הוריד עניבה בפוזה.
הוא קיבל ע"ז רמז עבה בהמשך...
נראה לכם ששוב זה קרה?
הבחור "חש",אבל לא טיפש..
תשתמשו בזה...
נשלח ב-5/5/2014 10:52
בס"ד
כן אם זה בפגישות ראשונות יש בזה קצת זלזול...כי גם אם רוצה לסדר משהו שיעשה את זה בשירותים ולא ליד הבחורה...
נשלח ב-5/5/2014 00:11
לא בטוח שהוא חש בנוח איתך. מה שבטוח הוא חש בנוח עם עצמו...
מסוג אלה שחשים טוב עם עצמם ומצפצפים על כל העולם.. הציק לו העניבה,ורצה להוריד. הוא יוריד.אפילו שהוא בפגישה ראשונה.
אותו רעיון עם הבחור שלא גמר להתארגן כשהגיע לפגישה.
נשלח ב-29/4/2014 16:28
חייכנית770 כתבה:
בס"ד
לא חובה לבוא עם בגדי שבת אבל יש היום שמלות/טוניקות קיציות מתוקות שנראות מטופחות ולכן אין טעם לבוא עם בגד פשוט בפגישות מתקדמות... ולדעתי אף פעם לא לבוא עם נעלי פיתה...אלא אם כן את מעל מטר70... זה כ"כ נראה לא נשי/בחורתי המראה הילדותי הזה בפגישה...
תלוי בך מה שדרת לו אבל בגדול אם הוא מרגיש בנוח איתי מה כ'פת לי?
נשלח ב-29/4/2014 14:13
בס"ד
לא חובה לבוא עם בגדי שבת אבל יש היום שמלות/טוניקות קיציות מתוקות שנראות מטופחות ולכן אין טעם לבוא עם בגד פשוט בפגישות מתקדמות... ולדעתי אף פעם לא לבוא עם נעלי פיתה...אלא אם כן את מעל מטר70... זה כ"כ נראה לא נשי/בחורתי המראה הילדותי הזה בפגישה...
נשלח ב-29/4/2014 13:54
"אצלינו"?
אני לא יודעת מה איתכם, אבל הפוך. בפגישה שישית כבר לא באים עם בגדי שבת. באים יותר ספורט-אלגנט כזה..