| נשלח ב-5/11/2013 15:50 |
|
| |
אני לא רוצה להתחתן !
בס"ד
לא רוצה לשמוע שידוכים, אני לא רוצה לראות גברים ולא רוצה לדבר עם בחורים, אני לא רוצה להתחתן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זהו עכשיו פרקתי קצת זה המקום היחיד שאני יכולה לצרוח את זה !!!!!
תוקן על ידי אסיק_good ב- 05/11/2013 16:35:29
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2013 12:58 |
|
| |
[quote] האמונה שיש רק אחד מתחילה להתפורר אצלי והתחזקה עוד יותר אחרי הרצאה של הרב בויאר בסמינר שלי שהסביר לנו את העניין של זיווג. גם שמורידים את הראש מתחת למים אולי לא נלחמים בגלים אבל בוודאי שלא נושמים !![/quote]
יש לאדם יותר מזיווג אחד, והוא צריך לעשות הכל ע"מ שלא לפספס את הזיווג המוכן לו. (מי שרוצה להסביר את ענין הזיווגים, מוזמן... אינלי כח לפרט) ותמיד להאמין שהוא יגיע והוא מוכן.
לענין ההתמודדות, אני בד"כ נוהגת לומר שאם בא גל, בוא נתפוס טרמפ עליו ונתרומם. לא לכולם זה מתאים. ובמיוחד לא ברגעים הראשונים של הניסיון שאז קשה, ומותר שיהיה קשה.. אז מותר להוריד את הראש לקצת זמן, לתת לגל הראשון לעבור ואח"כ להתרומם ממנו כמה שיותר למעלה...
תוקן על ידי אחת_חדשה ב- 11/11/2013 12:58:21
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2013 22:26 |
|
| |
קראתי ומקווה בשביל הבחורה שהיא היום גם נשואה אבל באמת שזה לא קשור אליי ואפילו לא מתקרב...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2013 21:22 |
|
| |
אם זה רק שאלה של "כרגע" אז למה לא לקבוע שבעוד ששה חדשים אתם מתחתנים בע"ה. אני באמת מאמין, שאין דבר העומד בפני הרצון, ואם אתם מספיק יצירתים ומספיק נחושים באמת ובתמים הכל הכל אבל הכל אפשרי.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2013 21:21 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | | אממ.. אם חברה שלך מאכזבת אותך, ואת שונאת אותה. בגלל זה תשנאי את כל בנות המין האנושי???
למה כשזה נוגע לגברים את פוסלת את כולם בגלל אחד שניים או שלשה?!
תמשיכי לצאת לפגישות, מאל לך שהבחור הבא יהיה האחד והיחיד שלךך
וגם אם לא, תתפלאי... אבל אפשר להנות מעצם הפגישות גם אם בסוף לא יוצא מזה כלום. הכל תלוי בגישה.
אז תתחילי להנות משידוכים, יש בזה גם צדדים חיביים ויפים.
בהצלחה! |
|
הסברתי את עצמי בהודעות אחרות מקווה שהבנת ותודה על תגובתך
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2013 21:20 |
|
| |
| אחת_חדשה כתב: |  | ריקי.... חיבוק ענק... אם זה האחד שלך, זה עוד יגיע בגדול... (על אף ולמרות) אם זה לא הוא, הם רק השליחים שבדרך, זמנים כאלה, הכי טוב להוריד את הראש ולתת לגל לעבור.. בהצלחה :) |
|
חדשה הצלחתי להרגיש את החיבוק, חיממת לי את הלב, תודה !! :)
האמונה שיש רק אחד מתחילה להתפורר אצלי והתחזקה עוד יותר אחרי הרצאה של הרב בויאר בסמינר שלי שהסביר לנו את העניין של זיווג. גם שמורידים את הראש מתחת למים אולי לא נלחמים בגלים אבל בוודאי שלא נושמים !!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2013 21:18 |
|
| |
כן יש בחור אחד שכבר סגרנו בינינו (אני לא חושבת שיש מישהו יותר מושלם ממנו בשבילי) מסיבות שאין המקום לפרט אותם אנחנו לא יכולים להתחתן כרגע מבחינה טכנית ומצדו ברור שהוא גם מעוניין לכן זה כואב אם הוא לא היה רצה אותי זה היה הרבה פחות כואב וקשה
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2013 21:15 |
|
| |
| rikim כתב: |  | | אני כן רוצה להתחתן ברור, אבל רק עם מישהו אחד וכרגע שאני יודעת שזה לא אפשרי אז לא מתחשק לי להתחתן עם אף אחד |
|
לא הבנתי... יש בחור מסוים שאת רוצה להתחתן איתו? ולמה אי אפשר? הוא התחתן עם אחרת? הוא לא מעונין?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2013 21:10 |
|
| |
| ה1_ויחידה כתב: |  |
לא נראה לי שהכרתי אז את האתר הזה בכלל, בדיוק חיפשתי אשכולות בנושא ונתקלתי בתגובה שלך מאז. ואני לא מבינה איזה מלח זריתי... אז כן, מובן שיש רגעי משבר כי כל מיני סיבות. כי הדבר הזה שקוראים אותו "גברים" גרם לך לצער או משו.. ואולי אפילו מעבר. אגב, וזה שהזכיר שם טיפול פסיכולוגי לא נסחף בכלל.. לא חושבת שיש מישי/ו שאין להם את הזמנים הקצת מייאשים האלו.. יהיה טוב, ויבוא הגבר שישנה את התדמית שנוצרה לך.. בקרוב, בע"ה.. בהצלחה ) נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אוקי :)
אני לא מרגישה צורך בטיפולים פסיכולוגים, יותר קל, נעים, אמין, מרגיע וגורם לסיפוק פנימי ולשיחת פסיכולוגיה אמתית ועוד בחינם, זה ללכת לכותל, שם בפנים בתוך מנהרות הכותל אני נכנסת לבית הכנסת, מספרת להקב"ה את ה-כ-ל !!!!! זאת השיחה היחידה שרק מקשיבים לי ולא דוחפים לי עצות בין לבין, אני משתדלת לא להתאפר לפני שאני נוסעת לכותל כי הסידור שלי כבר נראה צבעוני ! תאמיני לי שזה יותר שווה מהכול !!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2013 21:06 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | שלום ריקי, עכשיו שעבר זמן, והכעס קצת פחת הייתי מציע לך במקום להאשים אנשים שאת לא יכולה לשנות, לבדוק אולי יש משהו בגישה שלך שאת יכולה לשנות- אולי הבחורים שאת פוגשת הם לא הבחור שאת מחפשת, ואולי גם הפוך.
ובטח שאת רוצה להתחתן, זה כיף, זה משלים ובעצם זה כל החיים..:) ובהצלחה והלוואי שזה יקרה לך בקרוב:)
שלום החתן אחי :)
אני כן רוצה להתחתן ברור, אבל רק עם מישהו אחד וכרגע שאני יודעת שזה לא אפשרי אז לא מתחשק לי להתחתן עם אף אחד אולי עכשיו זה קצת ברור שאין לי בעיות בגישות והלוואי שזה יקרה בקרוב אבל עם לב ש-ל-ם !!! בהצלחה לך בהכל !!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2013 16:42 |
|
| |
תודה תודה תקשיבו_רגע על המילים היפות. מי יתן ששאר הדברים שכתבת, ראי: אשכול הנ"ל שם שם, יתקבלו על לב הקוראים באותה צורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2013 16:00 |
|
| |
שיג ושיח , יפה אמרת :)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2013 15:56 |
|
| |
מה ששמעת רבות, שההשתדלות (היחידה) בענין שידוכים הוא בענין תפילה, לא מעוגנת במסורת היהודית. ההלכה היא שמותר להתארס בתשעת הימים, אפילו שאסור להתעסק בדבר שמביא שמחה, והסיבה היא, שאולי מישהו אחר יתארס עם הבחורה ההיא. לא יועילו תפילות ולא יועילו סגולות, לא קמת ועשית מעשה, פספסת את הבחורה שרצית.
ההשתדלות בענין שידוכים זה להתקשר לשדכנים, לשמור על עינים פתוחות, ולדאוג להצעות לעצמך. וכאשר אתה כבר יוצא, תדאג שתהיה במקום חיובי, ואופטימי, במקום של נתינה ונדיבות. לא לתת למקרים אחרים להקשות עליך, ולא להפוך למריר או ציני, בגלל מה (שאתה חושב) שאנשים עשו לך. וכמובן, גם להרבות במצוות ובמעשים טובים ובתפילה. זה ההשתדלות, לשבת בחיבוק ידים ולדבר על אמונה זה לא יותר מדיבורים יפים שלא יקרבו אותך לשידוך שלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2013 15:07 |
|
| |
לא דיברתי על לשבת בחיבוק ידיים, וכמו ששמעתי רבות , ההשתדלות לענין שידוכים היא בתפילה...
לענין האשכול, אם הבנתי נכון, נשמע שמדובר בבחור שהוא והיא רוצים ובגלל גורמים חיצוניים זה לא מתאפשר, לכן אמרתי שאם זה זה - זה יגיע בהמשך.... בינתיים אפשר להתפלל שיילך בקלות, איך שלא יילך...
וכמובן שיש רמה מסוימת של השתדלות נדרשת שא"א להתעלם ממנה. זה לא סותר את האמונה, שצריכה להיות בכל מצב ובכל שלב של החיים ללא קשר לשידוכים דווקא.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2013 14:51 |
|
| |
רוח רוח, יפה אמרת!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2013 14:46 |
|
| |
| שיגושיח כתב: |  | יש עשרות אלפי אנשים ששיננו את זה לעצמם במשך שנים, והם עדיין לא נשואים. הכיצד? האמונה שהנכון הולך להגיע לא משנה מה שאנחנו נעשה, היא אמונה טפילה, בדיוק כמו חוט אדום ולהבריש את הסוכה שבע פעמים. |
|
האמונה הזו אמנם לא מעוגנת במציאות, השאלה אם היא עושה את חיי מאמיניה טובים יותר.
אם היא גורמת לאדם להיות שווה נפש בפני הבלתי נשלט, הרי שזה עדיף מאשר לדאוג לגהי דברים שאין לנו שליטה עליהם. אבל אם היא נותנת לגיטימציה לחוסר מעשה, או לדרישות בלתי מציאותיות, כנראה שעדיף בלעדיה.
|
|
|
|
|